MALIN VAINIO

2012-07-31
17:22:44

Smärta!!
Hejhej!!
Nu har jag varit vaken i typ 2 timmar, lite mer kanske. Somna imorse vid sex eller något sånt. I alla fall så hade jag sjukt ont i min rygg när jag vaknade, och min ena skinka... Vette fan va jag gjorde med ryggen men rumpan tror jag att jag sträckte igår när jag hoppade från sten till sten, hm.... Aja what ever, ska snart ta och basta och se om smärtan går över lite i alla fall. 
Dessutom så är det helt sick att kolla ut genom mitt köksfönster nu när dom tagit bort skogen nedanför så jag ser till höghusen borta vid tempo och även motellet bredvid pizzerian, nu börjar det bli öppet om man säger så, jävla skit byggarbetare..
Aja nu ska jag vilket fall fixa lite medans bastun blir varm, hejdå!
 

2012-07-30
23:44:13

Hemsk person...
Hejhej! Vill bara förmedla att jag är en hemsk person som sårat världens finaste kille, dock så va jag tvungen att såra honom vilket gjorde det ännu jobbigare..

Förhållanden är ibland inte allt...

2012-07-28
19:13:56

Fin-land!
Hejhej! Om du inte redan visste det så har jag varit på kryssning till Fin landet, hemlandet och aa alla vet ju så klart att det är Finland jag pratar om. 
Vi började resan med en biltur ner till Tunnebro för våran första fika, satt där och hade det trevligt, därefter somnade jag i bilen och när jag vaknade var vi i Stockholm.
I Stockholm yrade vi omkring och letade hamnen där båten skulle gå ifrån, sedan kom nästa problem och de var att hitta långtidsparkeringen.. När vi väl hittat den va det en liten bit att gå, så vi traskade omkring där. 
Väl i kön till båten så hamnade vi mellan två stora Japanska sällskap... Dom kunde inte hålla tyst iaf. Höhö sedan så pirrade det lite i magen när man skulle ombord på den stora båten också, tihi. 
Det var två väldigt trevliga saker som gav oss ett varmt välkomnande på båten. 
Hytten vara asliten och sängen va hård, men jag överlevde och sov jävligt skönt på nätterna, syrran och jag snarkade ikapp, höhö.
Middagen första kvällen kommer det bild på längre ner, då va det buffe och jag åt ca tre sånna portioner som är på bilden nedan, sedan efterrätt på det och min magen va inte glad på mig resten av kvällen, höhö. 
På kvällarna på båten va det "freakshow" och då hade även baren en "kvällens drink", den röda var så jävla god, kommer bild. Det gröna var också god men den röda var godare.
Erica drack en varm drink, hon hade ont i halsen eller något, den verkade inte så god eftersom den va varm.
Och måste ju bara nämna att det finns ett bussbolag i Finland som heter samma sak som mig, kommer bild längre ner. Höhöh!!!
Märket Fazer kommer ju från Finland och ja i en av deras fik/affär så tittade jag in lite och knäte lite kort, höll bokstavligen på att dö där inne!! 
Va ju även in i taxfree butiken på båten och handlade lite godis, höhö, knäppte även ett fint kort på lite cigg som mina vänner nog vill ha, tihi.
Vi shoppade lite i båten och lite i helsingfors, fina saker i Fin-land. Jag spelade även lite gitarhero på båten.

2012-07-18
16:00:10

Skrattar dig rakt i ansiktet!
Hejhej!
Idag är det lite dugligare väder ute, vet inte varför jag sitter vid datan...
Trött är jag för har bara sovit sju timmar inatt, eller aa inte inatt precis. Somnade vid halv sex och vaknade halv ett, sedan skulle pojkvännen gå till bussen (vi sov hos en kompis i bredsand) och då passade jag på att gå hem samtidigt eftersom det va soligt och fint ute.

Min överskrift handlar helt enkelt om en kompis som ibland kan vara förjävla omogen och blir sur för minsta lilla, humörsvängningar va!? Hmm, tror det är mer än så... ;)

Ut i solen igen, hörs hej leverpastej!

2012-07-09
19:44:37

Pojke
Rasmus Eriksson 8/7-12 <3

2012-07-03
21:23:25

Dagens outfit!

2012-07-03
21:13:55

Göra någon ledsen medvetet!?
Jag fattar inte hur folk tänker när dom vet att en händelse skulle kunna såra en person sjukt mycket, och bara tror att man förlåter en direkt... Jag är en väldigt förlåtande person vilket också är väldigt jobbigt. Folk ser hur lätt man förlåter och då börjar alla tro att dom kan behandla folk som dom vill och sedan fortsätta som vanligt. Jag anser i alla fall att folk får lära sig lite vett och visa lite hyffs mot andra människor annars kan det sluta jävligt illa!..

Arg och besviken tjej...

2012-07-01
20:10:44

Pics
 
 

2012-07-01
19:30:44

Sommar!?
En snabb liten fråga bara....

Ska det här föreställa sommar!? Det är i alla fall inte vad jag tycker, visst idag va det en väldigt bra dag fram till klockan tre ungefär då det blev molnigt och lite senare föll regnet som jag förstod att det skulle göra. Men vi får hoppas på bra väder nu under GatuFest veckan! Hörs hej!!