MALIN VAINIO

2011-09-30
18:30:10

Ingen rubrik

Hejhej, anledningen till att jag inte har nån rubrik är för att jag inte har något speciellt att skriva just nu. Inatt ska Jennifer Glad sova med mig, jippie! Och vi ska nog loda på Bredsands fritidsgård hela kvällen.

Lägger upp en bild på min älskling också. 


2011-09-29
22:00:18

Prov....

Hejhej, sitter och äter godis och dricker saft nu såhär innan jag ska sova, asnice! Har dock börjat blivit ganska så sjuk nu...
Har tänkt att gå och sova nu för är väldigt trött även fast jag låg och sova någon timme innan middagen, är nog pga att jag är sjuk. Har iaf prov imorgon som är mindre nice, får välja mellan salsprov och hemprov tror det blir hemprov, låter lättare.
Aja godnatt!


2011-09-28
22:46:14

Sömnig!

Hejhej, orkar inte skriva något ikväll är väldigt trött och måste läsa så tänkte bara säga godnatt!


En fin bild på mig från idrotten(Y)


2011-09-28
00:06:45

Myspys

Awwiee nu har jag fixat till lite och blev helt asnöjd!



Med blixt

Utan blixt


2011-09-27
22:46:18

Tada!

LOOK AT THIS!



Jag har städat, men inte riktigt klar, gjort massa annat också

Som tex att måla lådorna och sätta dit bilder
och...

Måla dörren vit (två vändor)
har även...

Valt ut bilder för min vägg =D


2011-09-27
16:56:46

Gissa vad!

Svar på kommentar av Charlie som skrev "Haha, sista delen kom på ut på dvd före innan jag kom till kina ;)" angående inlägget "JULAFTON". Haha jo jag vet ju det, du smsa ju liksom och förstörde min dag -.- haha

Tänker inte berätta vad jag ska göra nu, ni får gissa ist.....
Men ger två bilder som ledtråd


2011-09-26
22:58:11

Julafton!?

Hejhej, just nu så sitter jag och längtar tills snön kommer för då är det snart jul! Längtar som fan till julen, kommer bli asnice, men just nu längtar jag mest till höstlovet, kommer bli skönt med lite ledighet. Måste nog ta och plugga lite nu tror jag men helt ärligt så orkar jag inte, så jävla drygt att läsa i en historie bok varje kväll i typ tio dagar, sedan ska jag läsa ut en roman också... Jag som ville läsa ut sista Twilight boken innan den kommer på film men lär ju inte hända.

JAG LÄNGTAR TILL 16 NOVEMBER!!

1. Harry Potter (sista delen) kommer på dvd!
2. Sista Twilight filmen på bio!


2011-09-26
12:30:43

Trivial Pursuit

Hejhej, sitter nu på skolan i mitt arbetsrum och har rast. Jag, Jennifer och Matilda har precis förlorat mot sp3 på TP (tp- trivial pursuit). Det gick ganska bra faktiskt, vi fick tre pluppar och dom fick fem sen tog tiden slut. Ska snart på lektion och ha svenska.


2011-09-26
01:28:19

Mupp!

     Mupp är en glad person som gärna hittar på roliga saker. Muppar går ofta i gäng, de skrattar,flummar och är allmänt muppiga.

Det där var muppigt = En person gör något speciellt roligt.
Hej Muppen = En hälsning till sin kompis.

Där har vi en bra förklaring till vad mupp betyder! Godnatt!


2011-09-25
17:37:36

Humor!! Elr!?


2011-09-25
16:45:29

OJJJJJJJJJJJJJJ

Haha hade helt glömt bort detta men nu ska ni som ser de här få se.



Tyckte Oscar var jätte söt som satt upp dehär på min bänk i mitt arbetsrum! :*
Eller!?


Såklart var det Alva som varit i farten och skojjat till det lite, Oscar visste inte ens om det själv! Haha!

Nu ska jag fortsätta plugga hörs!


2011-09-25
03:39:26

Godnatt

Tänkte att jag skulle skriva några ord innan jag somnar, och nu har jag gjort det så GODNATT!


2011-09-24
14:22:25

musiiik


2011-09-24
14:16:25

En massa skojj

Hejhej, igår blev de som ni ser inget bloggande för var så sjukt trött när jag kom hem med Jennifer och Emma, vi hade varit på gården och skrattat i hundra timmar typ känndes det som, träningsverk i magen nu... Haha men kul hade vi, vi fortsatte att skratta när vi kom till mig och kolla på syrran och med de menar jag såklart kungarna av Tylösand. Jennifer drog vid ett och Emma vid två, så efter det sov jag till halv tolv typ.

Fina bilder...



HAHA bara för söööt!


2011-09-22
23:00:09

Bäbis
Såhär sov min bäbis imorse, tänkte lägga in lite bilder innan jag dejtar kudden!



GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP

vad!?

Låt mig sova, jag är fet!

GODNATT!

2011-09-22
19:49:14

Heeeeeeeeet!

Hejhej, jag har hittat min man!! Leonardo DiCaprio ska jag gifta mig med när jag träffar han!


grrrr..


2011-09-22
00:03:49

Wordfeud

Hejhej, idag har det inte hänt något speciellt, bara blivit beroende av wordfeud, jag ber alla som har det att adda mig "malinvainio" heter jag så adda på!
Har inte så mycket att säga idag, imorgon är de prov och bibloteks besök.
Måste sova nu, eller måste inte men vore skönt att sova lite längre så godnatt!


2011-09-20
22:16:04

SHOPPING!

Hejhej, nyss kommit hem efter en lång dag. Varit på skolan, birsta, ute, hos Jennifer och nu äntligen hemma. Fast blir inte så långvarig för måste ner på statiol och hämta mitt bank-kort som äntligen kommit! Asglad tjej just nu! Har som överskriften säger varit och shoppat, och som vanligt så har jag knäppt kort på de jag köpt, se bilder nedan....


WOHO!

Två par jeans och ett par tränings byxor

Tre trosor, knä strumpor, vantar, en bh och en sportbehå

Skor, hårspray (liten o stor) en blå påse och en orange, sulor till skorna och en annsikts skrubb

Detta låg i den blåa påsen, fem örhängen och en läkring till hålet högst upp på örat

I den orange påsen fanns dehär, halsband, armband +.....

De här snyggingarna til örhängen

Men nu ska jag trampa ner till staiol, vill ha mitt kort!


2011-09-19
22:20:03

Det okända *spökljud* HAHA

Hejhej! Nyss slutat att skaka efter en springtur hem för att se på det okända, sprang väldigt fort och blev ganska trött, men fort gick det. Dock så hann jag se i fem minuter sedan va det reklam igen... Haha snor ett citat av någon, minns inte vem som sa det men det lyder "det är reklam med tv-programm inte tv-programm med reklam", tycker det passar in ganska så bra ibland! Nu snart så ska jag sova så då säger jag godnatt nu ist, GODNATT!


2011-09-18
22:32:39

HAHA!

Hejhej, nu sitter jag och gör läxa, är dessutom beredd på att gå och lägga mig, hade bara tänkt visa lite vad jag gjort under dagen...

Här är Jennifer och Matte, Biff Jennifer!

Här har killarna böghög!

Här har Jennifer ramlat i slänten på en smal stig i neförsbacke

Med hjälp av dom här som hon köpte idag

Här är Jennifer och Matte på kvällen

GODNATT


2011-09-18
01:05:47

Bilder


En bild från Prolympia, våran 9an skyllt som vi gjorde på Engelskan

En bild på grabbarna som fixar med Dennis moppe tror jag

Jag, Jennifer och Emma från gården i fredags. Snygga vi är!

Jag och Jennifer ska äta Tacos
Jag säger "skulle du inte äta de där taco brödet?"
Jennifer säger; "jo juste" hon börjar vika brödet och säger "ska stoppa det i fickan kan vara bra att ha till senare" HAHA dagens!!


En bild på Anja som äter Ben och Jerrys med skruvmejsel


HAHA


2011-09-18
00:30:33

Trevlig lördag kväll
Hejhej, sitter just nu i mitt vardagsrum och lyssnar på gamlingar och hundar som dödar varandra... Haha knäppa jävlar! Har ikväll gjort en massa saker, varit ute och inne delvis. Suttit i mitt garage och ätit Ben och Jerrys med en skruvmejsel, haha ville inte gå upp och väcka mina föräldrar men dom sov ju inte ens, dom va ju inte hemma heller så aa jävla skít, hehe kommer upp några bilder på de senaste dagarna i nästa inlägg förhoppningsvis, sitter nu vid pappas ipad så pallar inte föra över bilder. Ska väl göra något med Emma nu, kanske gå upp till Jennifer och Anja som är hos Jennifer, om inte så blir det sängen. Godnatt!

2011-09-17
02:45:50

Olyckor...

Hejhej! Nyss kommit hem från min utgång! Hade grymt kul iaf, lite små trött nu bara... Som sagt så skulle jag inte göra illa mig, det höll inte och det hela slutar med att jag sitter i en fotölj och Matilda kommer springandes och hoppar i mitt knä såklart välter den och ena benet går av... Haha kul va de iaf, dessutom slog jag i min tå en gång, inga större skador trots att jag åkte skateboard, idag var det istället Glad som flög av den, men mitt var mycket snyggare än hennes, hon ramlade bara rakt ner i backen på sidan, jag flög ju först upp sedan ner, men nästan lika dant gjorde vi. Nu ska jag sova, Godnatt!


2011-09-16
17:53:53

FREDAG!

Haha, hejsan! Nu snart ska jag gå ut med min fina kompis Jennifer, vi ska väl bara göra inget som vanligt, träffa folk och ha trevligt. Jag tycker att alla andra också ska ha en trevligt kväll, ta det lugnt, för det ska jag iaf, inte göra illa mig mer denna vecka får jag hoppas men inget jag kan lova. Kanske hör av mig hur kvällen varit när jag kommit hem! Hejsålänge!!


BARA EN MASSA KNAAAAAAAAAAAAAAS


2011-09-15
21:40:28

Klant!!

Hejhej, nyss kommit in efter en kväll utomhus, eller aa tre timmar var jag ute. Hunnit med lite saker som tillexempel att halft slå ihjäl mig när jag flög rakt upp i luften och duns ner på rygg med hjälp av Dannes skateboard... Slog knät, armbågen och mina fingertoppar, det som gjorde ont va fingrarna, fortfarande lite ont i dom, skulle kunna göra om det men då ska jag fan ha handskar för satan vad de sticktes i fingrarna, fick dessutom Emil till Bredsand efter att jag har tjatat i typ två timmar, stod och snackade ett litet tag men sedan drog han tbx hemmåt, tråkmånsen! Snart kommer snön känner jag för kallt börjar det bli, inne på andra månaden med vinterjackan nu tror jag! He..he. Nä men som sagt så hade ju jag prov idag, kan väl säga att jag tror det gick bättre för MVG barnen i klassen^^. Fick dessutom tillbaka min krönika, fick D i betyg, nöjd är jag också. Dessutom har jag lyckats SLÄNGA mitt bankomatkort i en SOPTUNNA på BIGBOY! Om ni undrar hur och varför så är det för att jag la den på brickan och sen när vi skulle gå så slänge jag hela skiten och aa den följde med.... Ganska klantig som överskriften lyder. Men imorgon är det äntligen fredag, som jag längtat! Sova ska jag göra ungefär precis just nu så GODNATT!

Bild på snyggkeffo från BigBoy(Y)



2011-09-14
22:10:06

Prov -.-

Tjena, tänkte att jag skulle blogga lite nu innan sängen bli upptagen av MIG! Hehe, aa som överskriften visar så är det prov på gång... Första provet på Skvadern ska bli kul att se hur det går till, ska dessutom få mitt första betyg imorgon, hoppas på bättre än F iaf, men kan ju inte lova något... Det är iaf en krönika som jag gjort som jag får tbx, ska bli kul och se hur det gick! Nä godnatt!


2011-09-13
22:22:21

Sticksjön...

Hejhej, snart ska jag gå och lägga mig för jag är så sjukt trött! Idag var jag på skolan, sista lektionen var NO och då var vi i Granloholm och lekte vid sjön. Asnice, speciellt när det regnar... Väldigt gott med kakor på lektionen iaf måste jag säga, haha dessutom så gjorde Glad min dag när hon gick inne på stan i gummistövlar, ganska snygg hon var då!
Senare så drog vi hem, då tog jag en tuppis, tihi. Sedan middag och dusch, lyssna lite musik och sedan utgång runt åtta. När jag skulle ställa mig upp efter att suttit vid en bänk så lyckas jag ju såklart slå i låret i hörnet på ett järnrör, gjorde ett litet sår i benet och gick hela vägen hem arg och blodig...
Nu blir det sängen, GODNATT!


Olivia, Glad och Alva!

Olivia

Olle!

Mina ben...

Såret (ser värre ut på bilden)


2011-09-12
16:15:21

Musiiiik!!

Hejhej, nyss kommit hem från en lååång dag, somnade nog på skolan minst tio gånger... Borde inte sitta på de skönaste ställena när jag är trött, och speciellt inte lyssna på musik samtidigt. Haha aja så kan det gå ibland, inte så många pigga i klassrummet på måndagar så det är OK att vara lite trött. Nu lyssnar jag musik kanske somnar innan middagen är klar med lär jag ju märka.
Ja men aa, har ju inte så mycket mer att säga då, blev ju inget inlägg igår men det var pga att jag hade fullt upp hela dagen, när jag kom hem så drog jag typ ut direkt efter jag duschat och ätit, full fart hela helgen och därav anledningen till att jag är trött. Men jag sov faktiskt nio timmar inatt, ganska mycket mer än de tre timmarna jag sov natten innan, dessutom så sov jag inte i sträck då heller, vaknade hela tiden, men sov typ tre timmar.
Kanske bloggar senare!


2011-09-10
13:41:51

Öron!

Hejhej, igår tog jag hål i mina öron, ÄNTLIGEN!Det blev två nya i vänster och två nya i höger, hehe.. Nej men aa annars så vad jag bara på skolan, och på kvällen nere på gården. På gården så blev jag typ dödad av Danne som satt sig på mig och kittlade mig, sedan Emil som hjälpte till... Massa nya blåmärken på kroppen nu med andra ord. Haha men kul hade jag om man bortser från mina damputbrott, tihi. Sedan på kvällen, typ tolv hamnade vi på statiol där jag köpte Ben och Jerrys, mums!

BILDER!
Höger -->  Vänster -->  ASNÖJD!






2011-09-08
22:15:26

Biiiilder!

Hejhej, hinner inte blogga så mycket ikväll fär jag har lite läxa. Ska läsa lite i en bok sedan fundera på frågar skit drygt men måste göras. Tänkte iaf lägga ut bilder på mina snygga armar (hade super tråkigt på lektionen medans jag lyssnade på mina roliga klasskamrater)... tihi^^


Handleden höger hand


Ovansidan höger hand

Min vänstra arm

Sist med inte mins, min vänstra axel där jag har brännmärken...

Imorgon ska jag ta tre hål till i mina öron, kan ev bli bara två, vi får se! Hare!!


2011-09-07
22:15:04

Hårspray (Y)

Hejhej! När jag kom hem efter idrotten så duschade jag och sedan skulle jag fixa mitt hår, gjorde först flätor men tog hundra år tills de va tort, då locka jag topparna istället, blev ganska så bra men överlycklig att det finns hårspray annars skulle de inte gått.
 Nyss kommit hem efter en kväll på gården, det var helt dött där till typ åtta då min såkallade prins kom dit, haha skojja men då spelade jag giutar hero de är askul! Så sjukt länge sedan jag spelade, och det märkes var ju helt klart sämst. Gick mycket bättre när jag tröck på den där saken och Emil skötte vilken färg det var. Sedan efter det så skapades några blåmärken lite här och där när Danne och Emil jävlades, sedan började Linus att hjälpa dom och Jennifer hade också en plats i spelet. Får se hur stora och många blåmärken jag kommer ha på benen och armarna imorgon, ska bli ganska itressant. Har även tänk att börja skriva en bok, verkar ganska så kul faktiskt! Säg gärna vad ni tycker om den idén, inte riktigt säker men iaf något liknade, typ novell eller något.


2011-09-06
23:16:09

Bränd...

Hejhej, nyss kommit hem efter att Jennifer bränt mig på axeln två gånger med locktången, svin ont kan jag lova dig att det gör... Inte så mycket som hänt idag precis, var på Birsta med familjen och köpte en matta och kolla på ett bord upp till vardagsrummet, även fått ny soffa idag så nu har vi än soffgrupp ståendes i garaget, kan ju fan flytta in dit snart... Själv fick jag en kudde och en supermysig filt.
Varit ute resten av dagen i Bredsand precis som alltid, inte så kallt eftersom jag har min vinterjacka, ska dessutom köpa en ny jacka snart hoppas jag, orkar inte med den där stora svarta längre!
Igår bloggade jag inte för var så sjukt trött men kan ju berätta lite av de jag va med om, börjar med att jag va på gården, då spelade vi fotboll och aa det va väl kul. Sedan går vi tbx till gården vid typ halv nio och när jag går därifrån är jag helt slut efter att lekt med Emil i en timme typ. Blev blå i hela annsikte pga den där kritan som används till biljardköer, fick dock inte in en träff på hans annsikte.
Nu snart ska jag sova med musik i mina öron för att sedan ha sovmorgon till halv nio imorgon, asskönt!
GODNATT!


2011-09-04
21:20:20

Idol 2011

Hejhej, nu var dagens Idol slut då.  Såg det med Emil, Jennifer och Danne, just nu så ligger Jennifer och Danne och strular, har dom gjort i ca en halvtimme nu... Emil drog för han palla inte lyssna och jag ser på Wallander. Idag har jag varit ute och så i Bredsand, varit hemma ganska så mycket också, fast med kompisar, inte själv. Ska snart skicka iväg de andra två också sedan lägga mig i sängen och sova, om jag vågar lägga mig där förstås... Men aa, tio sidor om Judendommen som ska vara lästa till imorgon så lika bra att läsa, sedan ska jag sova gott vill jag lova, sjukt trött just nu. Men alla får ha en sån trevlig tredje vecka i skolan det ska jag ha! Godnatt!


2011-09-03
19:26:26

Donken!(Y)

Hejsan! Jag och Jennifer klev upp typ kvart i fyra för att sedan fixa oss och ta bussen in till stan med Anja och Sazan för att käka, kan du gissa vad vi åt!? DONKEN såklart. Tihi asgott, mätt är jag iaf. Ikväll blir de nog Bredsands häng igen, får se vad kvällen bjuder på med andra ord.


2011-09-03
05:10:50

Soooooooooooova!

Hejhej, nu hade jag tänkt att sova lite, men först måste jag berätta vad jag gjort idag.
Förmiddagen; 08.45 Skolan- historia
Lunch
Eftermiddagen; 13.00 Skolan- Naturvetensap i skogen...
Buss hem 15.15 från navet.
Basta, middag och fix!
Kväll; 19.30 Anjas place med Sazan och Jennifer --> ut i Bredsand alla fyra --> 22.00 hem till mig med Emil, Danne, Jennifer och Anja --> 01-30 till Anja med Jennifer --> 03.30 Kusins place i Bredsand med Jennifer och en sömnig ragge att babbla på --> Ut med Jennifer --> 04.30 Hem till mig igen med Jennifer och nu ska vi sova! Har även bäddat hela sängen inatt för såg ju ut som ett helvete efter vi varit här nere!


2011-09-01
16:58:06

Nu blev de jobbigt ....

Tack för rättstavningen från anonym. Igår blev det inget inlägg och det ber jag såklart om ursäkte för. Igår fyllde storasyster 22 år! Var nere på gården och myste på som vanligt, igår blev de inte lika mycket energi i min kropp så inte full fart på mig. Har tre läxor nu, inte så kul precis, men har ju bara fem ämnen smtidigt så då kan det inte bli mer än fem läxor (idrott inräknat). Tihi! Min överskrift handlar om att det är så att jag vill ha fyra barn, men jag vill tyvärr inte föda dem efter att sett på unga mödrar, såg ganska obehagligt ut när hon födde, måste nog ligga bedövad eller något om jag ska klara av det där! Så de blev ju lite jobbigt...
Nä nu ska jag snart ut och vara med Sazan sedan lär jag ju träffa de gamla vanligt. Myspys!

MÅSTE BARA TILLÄGGA ATT JAG ÄLSKAR MIN KLASS!<3