MALIN VAINIO

2011-10-31
21:57:49

BaraMassaMys

Hejhej, i fredags var det gymnasie festen då! Hade ganska kul och ont i fötterna med. Skit samma de är inte vad detta inlägg ska handla om iaf...
På lördag så åkte jag Jennifer Anja Emma Dennis och Matte till Mattes stuga som ligger lite innan Hassela. Där badade vi vatten tunna och såg på film. Vi var även väldigt rädda på lördag kväll för vi skrämde upp oss själv sedan inbillade vi oss ljud och sådant. Så då fick vi för oss att de va någon där och kan u säga det att alla hade olika teorier om vem som va utanför. Tillslut gav vi upp och tänkte att det inte kunde vara där, men då knackade det på dörren... Så klart var det ingen som öppnade, sedan sov vi iaf, jag somnade halv sex och vi klev upp elva typ. Då var jag ganska så död vill jag lova. Vi städade iaf hela stugan, jag och Matte åkte fyrhjuling och slängde sopor.  Sedan bestämde vi oss för att stanna en natt till, och så blev det. Så då fortsatte hela söndagen med mest film och massa saker vi åt, blev lite bad också. Jag och Anja la oss och kolla på film och sedan somna vi, då var klockan ungefär ett. Vaknade vi tio och därefter varit vaken sedan dess. Kom hem hit och då städade jag, dushade och va ute med hunden. Därefter gick jag och mötte Casper och nu har han precis åkt hem så nu ska väl jag gå och lägga mig för att komma upp i morgon och fixa sedan dra till tandläkaren!

GODNATT!! P.S bilder kommer...


2011-10-27
21:36:27

Sliten!

Tjatja!
Jag är ganska så sliten så passar bra med lov vill jag lova! Tycker inte jag borde vara så sliten eftersom jag va typ ledig måndag och tisdag. Sedan började jag tio på onsdag och sedan var de en tidig dag idag då men men. Imorgon är det typ ledig dag igen, woho!
Låg nyss och sov i typ två timmar eller något, ganska skönt men dock inte säker på om jag kommer sova nå bra inatt... Får väl hoppas det! Natti!


2011-10-25
21:12:17

DollarStore

Tjatja!
Hade tänkt att berätta lite snabbt vadj jag gjort hittills denna vecka. Igår var jag på skolan från tio till fem och höll på med en religions uppgift. Fortsatte ed den när jag kom hem till Bredsand igen, gick och la mig typ tio så kan säga att jag gjorde en uppgift på ca tolv timmar, hade ju lite rast och sådant men det räknas inte. Hehe....
Aja idag har jag gjort nästan samma sak fast lite mindre plugg då. Bröjade med att ta låååång sovmorgon och sedan åka till nya prolle och hämta pengar hos Dennis, så klart så var det ju Jennifer som skulle ha de men jag följde så klart med. Efter det åkte vi direkt till DollarStore! Där köpte vi tvåstycken en och en halv liters cola för trettio kronor. Sedan två polly påsar för trettio kronor, vi köpte även tre stycken tabeltt liknande godis brickor var, det var tre för tio så v passa på, haha!! Sedan köpte jag även sugrör med choklad i så mjölken smakar choklad när jag dricker, asgott, de kosta tio kronor! Sedan köpte jag även en burk med fruktgodis för tio kronor. Jag och Jennifer fler därefter hundra kronor fattigare och tio kilo tjockare...
HAHAHAHAHA hehe ;D



Jag i måndags!

Det vi köpte idag!


2011-10-23
23:23:40

Kan ju....

passa på att lägga ut den är också!


2011-10-23
23:22:04

YOUTUBE!

Hejhej, idag har suttit och lekt lite på youtube! Askul! Hehe har dessutom lekt lite med videos och sånt, men men inte så mycket annat. Inatt sov Anja och Anton över här för Anton var utelåst och ville inte lämna kvar han på navet så han fick sova på soffan och jag och Anja sov i sängen.
Ska snart sova så jag orkar kliva upp imorgon, godnatt!


2011-10-22
00:54:46

AJ!

Hejhej, idag va det sex veckor sedan jag tog hål i öronen och gissa vad, jag har efter en timmes ansträngning fått ut alla fyra läkörängerna ur öronen, lite blod och var lite överallt bara, och ganska svullen och har ont men vafan de går väl över! Sedan stoppa jag in ett par andra örhängen för att de inte ska läka igen och nu ikväll när jag skulle ta ut dem så fick jag stå och kämpa igen... Gjorde minst lika ont denna gång också så nu ska öronen få vila under natten så det förhoppningsvis läker helt. Känns väldigt skönt att kunna ta av örhängerna måste jag få säga, men men, nu ska jag sova tror jag för sitter och gäspar och det är ju en dag imorgon också, godnatt!


2011-10-18
22:13:16

Saknad

Hejhej, sitter här igen vid min fina blogg och fingrarna skriver på tangenterna som vanligt. Idag så gick brandlarmet på skolan och jag hade inte skor på mig och bara för det så hade det såklart regnat så det var blött ute... Som tur är så fick jag rida på starka Olle och sedan på starka Jeffner. Hon höll dock på att tappa mig i en taggbuske.. Det är vid sådanna tillfällen som jag saknar en lång och stark kille, som dessutom har svintohår :'), att sakna någon gör vi ju nästa dag, men vem eller vilka personer vi saknar kan ju variera, men en person som betyder enormt mycket kan jag inte låta bli att sakna. Jag hoppas och önskar att den person jag menar läser det här och förstår vad jag vill säga, och att vi sedan kan lösa allt, för att sakna gör inte precis så att jag måt bättre, och det tror jag inte du heller gör. Men men nu ska jag gå och sova för att sedan sova länge imorgon! Hehe, godnatt!


2011-10-17
15:54:17

Skolblogg!

Hejsan! Sitter på skolan nu och har slutat för typ tjugo minuter sedan. Sitter här med min fina data och mina fina klasskompisar, väldigt trevligt faktiskt. Sedan ska jag hem och äta mat och bli tjok, hoppas jag får något gått iaf. Har jätte mycket plugg som ska göras framöver, längtar verkligen, suck... Aja bäst att jag börjar lite smått.


2011-10-16
21:06:01

Wohooo!

Hejhej, hade tänkt lägga upp resten av bilderna innan jag går och sover!


Min snygga nya dataväska från sida för 500;- eller aa något sånt^^

HAHA SÅ SNYGG, 179;- och bara vit^^

HAHAHAHHAHAH, min snygga mössa från carlings för 249;-

örhängen för 18;- de va på rea^^


2011-10-16
15:02:06

Shopping

Hejhej, nyss kommit hem efter en två och en halvtimmes prommenad. Jag och Emma gick till södra berget och fikade ett tag sedan gick vi hem till mig och åt lite mer, haha. Nu ligger Emma och sover och jag sitter och skriver, ska snart byta om för att åka och köpa en dataväska!! Wihoo!
Igår så var jag och shoppade lite med mamma, det blev åtta tröjor, ett pr tights, ett par skor och lite mer. Har dock inte kort på örhängerna, bh´n eller mössan, men kan lägga upp de i nästa inlägg samtidig med väskan om jag kommer ihåg.


Två linnen från Cubus 149 ;-

Två skjortor från HM för 149;- st

Två tröjor från vero moda för 200;- extrapris ;)

En stickad kofta och en långärmad från vero moda. Kofta för 239;- och tröja för 129;-

Bättre bild på koftan, den är typ som en väst.
 



Sedan mina älsklingar från Scorett för 899 ;-

Ikväll blir det lite plugg........


2011-10-13
21:15:45

Beslutsångest!?!?!?!?

Hejhej, den senaste tiden har jag funderat på om jag ska byta skola eller gå kvar på pluggskvadern. Det ser ut som att jag kommer gå kvar där och göra mitt absolut bästa. Har dock ett problem, jag skulle vilja veta hur jag listar ut hur många poäng jag måste ha när jag går ut trean för att få plugga vidare till psykolog, skulle vara tacksam för lite tips. Har dessutom fårr mina skolfoton, tänkte jag skulle visa er som läser dehär!


Tihi lilla jag^^)

Och snyggaste klassen i världen antagligen! (Y)


2011-10-09
20:49:15

Rolig helg

Tjatja! I helgen hade jag fest! Va väldigtkul faktiskt, va ganska så mycket, och tevligt folk såklart, som kom hit. Dock så är ju Anton lite klantig och ramlar och slår in huvudet i en sten... Haha aa jag har inte precis så mycket att säga nu, men jag tror starkt på att lägga in mina kuddar i bastun innan jag ska sova, fett varma!


2011-10-06
22:05:06

Prov igen!!

Hejhej, nu har jag varit väldigt seg har jag märkt! Idag har jag och Jennifer pluggat på historian och jag har dessutom satt in 196 bilder i ett album så. Men nu ska jag sova och ska få minst b på provet imorgon! Godnatt!


2011-10-03
22:00:24

Bilder(Y)

En två tre och fyra bilder på Jennifer Glad





HAHAHAHAHAHAHA!

Mina nya hörlurar

En liten pluggis med nya tröjan! Tröjan och strumporna är röda inte rosa som de ser ut som att dom är, men dock assnygga!

Min fina bild om ekosystem!


2011-10-03
20:07:31

Döööör ju bara lite just nu


2011-10-03
16:18:29

Hejhej!

Tja! Har absolut inte bloggat i helgen men det är pga att jag somnade halv sju på lördag morgon och klev upp typ vid två på lördag eftermiddag. Dagen fortsatte hem till Jennifer där vi städade lite i hennes stuga och rum och tog lite kort gjorde jag... HAHA! Men sedan gick jag hem åt, sen kom Jennifer då fixa vi oss och drog efter det ut och träffa Linnea och Danniella. När vi träffade dem så drog vi upp till Simon (kussen) och där va de party al night long! Skulle därefter upp vid tio för att åka till brokyrkan i Skönsberg. Var super trött igår så gick och la mig halv tio och somna direkt. Sedan va jag minst lika trött imorse när jag klev upp för att påbörja ännu en skolvecka, börjar skoldagen med att ta fel böcker till lektionen, haha tur vi bara fick tbx prov och sedan slutade vi. Jag Jennifer och Matilda drog då till birsta och jag köpte en tröja och hörlurar, blev dessutom luch på Ikea! Wooho! Men när vi kom tbx till skolan så sa nån att vi inte hade lektion på eftermiddagen så då blev jag lite irreterad eftersom att jag kunde åkt hem ist för att loda på skolan. När jag kom hem blev jag lycklig att jag inte åkte hem tidigare för att jag hade ju såklart ingen nyckel, la mig och sov på altanen i nån timme medans jag väntade på mamma.
Sitter just nu och väntar på att middagen ska bli klar och skriver mitt hemprov. Lägger upp bilder på Jennifer i nästa inlägg och förhoppningsvis videon också om jag fattar hur det går till.


2011-10-01
01:31:28

Garagemys

Hejhej, står i mitt garage med Emma, Jennifer, Tolf och Kusin-vitamin. Vi lyssnar på musik och äter chips, choklad och dricker läsk. Nu så säger Jennifer att de är dags att plugga så då blire väl så, godnatt!