MALIN VAINIO

2011-02-27
10:58:26

Soft helg

Har inte skrivit något i helgen men tänkte ta det lite snabbt om vad jag har gjort.

FREDAG:
Började dagen med en skoldag då, först matte sedan biologi prov sedan blev det skridskor på idrotten. Ganska ont i fötterna efter. Men efter idrotten så drog jag och Emma och gymma en timme ungefär. Så har för tillfälle träningsverk i magen och mensverk samtidigt, det gör ganska så ont...
På fredag kväll drog vi till gården sedan till en tjej som heter Alexandra. Hos henne satt vi och kollade pskräckfilm samtidigt dom Fredde Larsson har fest och bor i samma trapp. I samma trapp bor även min faster och Anjas pappa, alla som hört/ läst om Anja insidenten vet vad jag menar. Haha ganska kul när en ruta pajjade och Anjas pappa kom ner efter tre utläningar som dessutom Anja kände en av dom, han börja skrika åt Anja med men aa vi sprang in till Alexandra. Någon minut senare så ringer min kusin och säger att polisen är påväg, som tur är drog jag 1 och polisen ko typ 2.

LÖRDAG:
Dagen börjar tolv på eftermiddagen. Börjar med att gå upp för trappen och då får man höra "va du på fest igår"? Haha ganska kul att man va på filmkväll i samma trapp och mitt emot min faster. Men aa dagen fortsatte iaf med att jag och Matilda gick ut och gick. Va nere på stranden till och med, ganska mycket snö. Men det var fint väder så.
Senare på dagen så drog jag upp till Jennifer sedan hem och sedan kom Anja och Emma. Sedan drog vi ner på tempo, där träffade vi Mosse och Peter. Sedan drog vi till mig satt jag kunde äta för höll på att skaka ihäl mig fatt jag inte ätit något. Efter jag ätit drog vi till Jennifer och inväntade Anna Hamberg. Vi såg film, först på kallt byte, sedan på the grudges 2 och sedan på Torkel, efter Torkel kollade vi på Dagotto men då drog jag och Anna hem och sov för klockan var så mycket, typ 1, hehe. Så gick jag hem i min ensamhet. Hehe sedan satt jag vid datan 5 minuter sedan la jag mig och som då va klockan typ 10 över 2 när jag somnade.


Jag och Matilda på våran fina vandring på stranden.

Varken jag

Eller Linus kom in iådan lika mycket som

EMMA! joiipi


2011-02-24
21:37:46

Städning!

Hej på dig som läser detta!
Idag har jag haft en skoldag till den här veckan, ganska segt. Efter skolan blev de stan med min saknade lilla sötnöt. Blev fika på innergården också, ganska så gott^^.
När jag kom hem så sa mamma att hon ville att jag skulle städa en halvtimme, sluta med att efter typ 2 timmar har jag fixat allt, skulle bara bära in allt igen....
Just nu sitter jag och äter godis och "pluggar" och väntar på Bg Brother.


Det blev ganska tom när alla sakerna låg i hallen.

                   
  Mot trappen                       Mot tvättstugan



2011-02-23
22:48:12

Jobbigt att bo så långt ifrån...

Har suttit och funderat nu i flera dagar att det är jobbigt med förhållanden om man inte bor nära varandra, saknar min sötnöt hela tiden och träffar han typ på helgerna, även fast han bara bor på Alnö så ses vi inte ofta. Ser min kompis som är tillsammans med min andra kompis, dom har turen att bo med ett staket mellan varndra. Vore så skönt att ha en lägenhet att flytta ihop i bara en studentlägenhet, men vafan är 15, snart 16, tror inte mina föräldrar skulle tillåta det, men skulle vara så skönt att inte behöva vänta i 5 dagar typ tills man ser varandra.
Ska återgå till Big Brother nu, hörs hej. 


2011-02-22
18:17:09

HANNA BERGLUND

Heeeeeeeej!
Nu sitter jag och försöker plugga men det går inte så bra för att min älskade lilla Hanna Berglund sitter och pratar med mig på MSN, men de är kul att prata med henne så. Hon tjatar så mycket på att jag inte bloggar så ofta, men har knappt något att skriva om heller tjat pelle!
Ohhhh idag har vi fått godiset vi ska sälja för att komma till Göteborg på klassresa. Kommer bli awesome tycker jag och Hanna, eller???
Hanna var även riktigt inne i att få reda på sin framtid så hon fick bli spådd idag på gärdet. Ganska kul för vi fick ju veta att hon skulle öppna en utomhus biograf elle något på norra elle söndra berget, och de skulle hon driva med sin man och hon skulle även få 8 barn. Hoppas jag får vara barnvakt! Annars kommer jag bli riktigt elak på henne. Nu frågade hon hure går så bäst jag skriver klart annars tror hon jag är seeeeeeeeeeeg.
Hörs något bloggen!


2011-02-19
10:47:37

Godmorgon

Hatar att inte kunna sova länge, nu måste jag ju vara vaken hela dagen och senare idag runt 8 eller något kommer jag somna, inte okej.
Det blir väl att kliva upp ur sängen och klä på sig myskläder eller något och ta något att äta, blir hungrig av att sova.
Hör av mig lite senare idag kanske.


2011-02-19
00:02:52

1 timmes skoldag...

Idag klev jag upp halv 11 typ, sedan åkte jag till gärdehov för att åka skridskor på idrotten en timme.
Efter det bytte jag en tröja och därefter blev de donken och vidare till gymmet. Ganska skönt att gymma.
Nu ligger jag i sängen efter en tråkig fredagskväll, längtar efter min sötnöt som kommer hit imorgon.
GodNatt


2011-02-17
21:07:52

Hassela

Denna dag spenderades i Hassela. Började dagen med att kliva upp kvart i 7 sedan åka hemifrån halv 8. Ganska så segt, men åkte som tur bil till skolan så behövde inte hålla på och dampa på alla bussar. Väl på skolan så klev vi på bussen som skulle ta oss till Hassela, vi åkte en halvtimme efter alla andra bussar eftersom en kille var sen på grund av just bussarna. Sov lite på bussen till Hassela och jag satt jävligt skönt.
I Hassela så började vi med att försöka få tag på de skidor och pjäxor som vi skulle ha, det gick ganska så bra, men det tog ett tag.
Jag började med skidskola eftersom det var ca 2 år sedan jag åkte slalom senast, höll på i en halvtimme sedan åt vi lunch. Efter lunchen så blev jag lurad till en brant backe och det gick som det gick, fick gå ner för en bit av backen för vägrade åka ner där. Men efter det åkte jag i de andra backarna och lekte lite. Men i slutet av dagen åkte jag i den branta backen igen och då åkte jag ner för den biten jag gick ner för första gången, tyckte faktskt att jag var duktig som tillslut vågade mig ner för den.
På vägen hem så sov jag då, inte så konstigt med tanke på hur ont jag hade i kroppen, men innan jag somnade tröck jag i mig lite sallad. Väl tillbaka på skolan så gick vi ner till busshållplatsen och väntade på bussen, men en av bussarna vi åkte med från Hassela var så dum att försöka ta sig ner på en smal väg och då fastnade den så den blockerade hela vägen, det tog ett tag för oss att komma på tvåan. Men när väl bussen flyttade på sig så kom det två stycken tvåor och sedan var vi på navet och hade turen att buss 20 precis kom dit när vi gjorde de.
Förövrigt: En riktigt kall dag!


2011-02-16
19:58:38

Shopping!

Idag, i det kalla, kalla och ännu kallare vintervädret så har jag om min kära moder varit och shoppat lite. Vi var även på donken och jag var nyttig, åt en sallad! De va skönt idag för det var inte så mycket folk där heller, men var däremot mindre skönt när vi skulle bege oss hemmåt, ganska så kallt och snöigt var det.

Shopping lista:
Korall färgade jeans
En ljus ljus ljus grön bh
En kofta, vit/grön randig
En 3/4 tröja, blå/vit randig
Annsikts salva
Smink borttagningsmedel
Hårsprej
En brun väska
3 annsiktsmasker


2011-02-14
22:25:50

Allahjärtansdag!<3

Idag va de allahjärtansdag som säkert de flest vet. Jag spenderade iallafall min lediga dag med Jennifer, Elin och Emma. Sedan kom och Oscar och då gav jag han min present till han som inhöll en blå t-shirt från palt. Själv så ville jag inte ha något för han skulle betala bion men han dök iallafall upp med en ros myckt väl inslagen. Blev såklart glad för den, en riktigt snäll kille jag har.^^
Just ni sitter jag med rosen framför mig och funderar på att sova så godnatt.


2011-02-13
13:35:26

Sweet 16

Tjenare! Igår var de sweet 16 hos Gladan.
Vi åt middag och kollade på Torkel i knipa, hehe vi såg även på Drag me to hell, typ fjärde gången jag ser den men lika rädd i alla fall. Efter det så gick Sazan, så då spelade vi monopol. Tror det var Linus som vann.
Sedan gick vi ut. Efter typ 2 timmar utomhus blev de kallt så gick hem typ halv 1 någon gång.
I helgen har jag även varit med Oscar, han sov här från Fredag till Lördag. Hehe vi kollade också på Torkel, och någon skräckis.

Lite bilder från Gladan!

Jag, Keffners moder Tine och Emma

Jag och Keffner, och Emma där bak

Emma Linus jag och Keffner

Sazan lodar vid datan, hehe

Kärleksparet Emma och Linus

Linus gick lös...

Hoho, här hade de lite sminkining innan vi drog till Statiol

Emma redo att gå ut

Födelsebarnet nästan klar


2011-02-10
21:27:37

<3

Det finns en känsla som är bäst av alla känslor, en sådan grymt bra och så rätt känsla.
Så känner jag nu.
Du och jag Oscar<3


2011-02-10
18:22:08

Svenska nationella -.-

Nu är vi klar med svenska nationella, ganska så soft!
I tisdags hade vi läsförståelse i 80 minuter, höll på att dö. Idag hade vi uppsats skrivning i 180 minuter, hehe liiiiite längre, men jag lever iaf, inte så svårt heller, men hade lite problem med om vad man skulle skriva om och vilken genre man skulle skriva om.
Aja gjorde iaf mitt bästa och får hoppas att jag gjorde rätt.
Snart ska jag in och softa i bastun ett litet tag, typ en halv timme elle något, beror ju helt på om jag orkar kliva upp och gå ut ur den.
Annars sitter jag ich lyssna på musik och snön som flyger i ventelationen, kul att bo i källalen...


2011-02-08
22:01:53

Den 8/2-11

Ganska så nice dag idag faktiskt. Har snart varit tillsammans med världens gosis pojke i en dag(Y) jippie, hahah!
Ne men sedan har vi ju även haft första nationella idag, gick faktiskt bra, kanske bara för att man hade goda tankar, inte vet jag men har haft en riktig toppen dag iaf!