MALIN VAINIO

2011-11-29
13:26:44

Killar suger

Hejhej! Hoppas att ni har det skoj i livet just nu! Det har inte jag kan jag lova... Har bråkat med min bästa vän på grund utav en kille som dessutom är dum i hela huvudet. Så nu är jag både en kompis fattigare och singel, lite tråkigt kanske men det är ju mitt fel. Dessutom så har nu imorse min kusins farmor dött (inte släkt med mig men tråkigt iaf), och lite tråkigare är ju att han fyller år imorgon...

Det kommer ut bilder på mina fina vänner lite senare fr har dom inte på datan just nu.



                                                                                          Älskar dig vännen<3


2011-11-21
22:11:05

Shoppat lite

Hejhej! Nyss kommit hem efter en rolig kortspels kväll på gården med härligt folk!
Köpte ett linne och ett par shorts idag på staden!



INTE LIKA FET SOM HAKAN VISAR! ;D


Hög midja ;) 150 kronor på HM!

Linne som är längre bak, 130 kronor på HM!


2011-11-20
21:16:03

Breaking Dawn Part 1

Hejhej, har som ni ser inte bloggat på typ tre dagar så tänkte skriva lite vad jag har sysslat med i helgen. Fredagen började ju såklart med tråkskolan... Fast kvällen och natten till lördag var absolut den bästa! Casper kom till mig, han gick från Bommen till Bredsand, mötte honom vid Akzo Nobel så gick vi tillsammans till mig. Halv två var vi hemma hos mig och då såg vi film och myste, omkring halv fyra ville han ha dricka så då gick vi på statiol och kommer hem igen med fem bullar, en poppcorn påse, en femtio cl dricka till han óch en mer flaska till mig, vi är SMAL! Sedan somna vi runt fem och halv tio skulle han dra, då gick ju så klart jag och la mig igen till ett typ. Senare på lördag kväll åkte jag och Anja till Oliwer och Jesper och där kolla vi film och skratt och hade skoj.
Idag har jag sovit och varit på Bio med min kära kusin Malle. Vi såg, som överskriften lyder, Breaking dawn part one. Grät typ direkt... Men nu ska jag göra något vettigt och plugga ist för att sitta vid datan.
GODNATT!




            

2011-11-17
22:33:25

Allt och inget!

Tjatja!
Hade tänkt att blogga eftersom det var ett tag sedan sist! Ska väl snart krypa ner i sängen och sova så jag orkar gå till skolan imorgon och göra den där j*vla bokredovisningen som jag inte har gjort än. Suttit hela kvällen och förberett mig men känns som det iaf kommer gå åt helvete...

Aja, har ju gjort massa saker som ni vet, var ju på Boda borg en dag på lovet, då kan Jennifer se ut såhär när hon dödar Helge med sitt gevär....


Sedan va vi ju även på Axo en dag och då fann jag det jag ville ha i Julklapp (inte Anja jag menar, hehe..) Ser ju bara liiiite gott ut...



Haha sedan så hade Anja damp en dag, hon sprang runt och slog alla med en slang... Haha hon slog en liten kille så hårt att det losnade en bit av slangen, dog ju!



Sedan så har jag även varit med Casper både tisdag och onsdag denna vecka och tydigen tycker han att det är viktigt att ta kort på mig när jag äter chips... skålen syns inte för den gömmer jag under armen, men det var gott vill jag lova!



Sedan bytte vi roller, eller aa jag klädde ut mig mest iaf! Hans byxor, jacka och mössa, snygg poas jag vet...



Aja alla får ha de bra! GODNATT!


2011-11-09
20:13:33

Sjuk!

Hejhej!
Idag var min tredje dag hemma då! Trevligt att inte varit på skolan på nästan två veckor. Har absolut inte gjort något alls när jag varit hemma, mest sovit eller druckit något. Kommer nog ha gått ner i vikt efter det här... Fast idag gjorde jag faktiskt milkshake och den va SUPERGOD! Tänkte att jag skulle börja ta igen det jag missat också, men jag orkar liksom inte just nu, ni ungdommar förstår nog va jag menar, hehe. Så istället ser jag på Ensam Mamma Söker på Tv3 play.


2011-11-05
20:30:33

Bilder från mattes stuga

Emma

Jennifer

Jag

Anja, Emma och Matte

Jennifer, Emma och Jag

Jag, Emma och Dennis

Dennis och Anja

Jennifer och Matte

Jennifer, Anja, Emma, Matte och Dennis

Jag och Dennis

Jag, Anja och Matte

Anja och Jag

Anja och Jag

Jag

Anja grilla korv....

Emma

Jag och Dennis

Jag och Dennis

Jag (sovande bakom) och Jennifer bredvid

Emma

Dennis

Dennis

Dennis

Jag


SLUT



2011-11-02
22:10:55

Ännu Mera Mys

Hejhej, hela måndag, tisdag och onsdag har jag varit med Casper. Supermysigt har vi haft det och han sov även över här inatt så kan bli lite tomt inatt... Vi har pratat och nu är det så att vi har blivit ett officielt par som Anja kallade oss... Hon tyckte vi såg ut som ett gift par inne på Dollar Store, söt flicka de där. Halva lovet har nu gått och jag är supertrött så godnatt!


Det är Casper som leker med håret, vet dock inte hur gammal bilden är, skulle gissa att den va ifrån denna sommar.