MALIN VAINIO

2010-12-26
14:17:21

Shopping kaos!

Ja idag har jag varit och shoppat, men jag valde dummaste stället att åka till. Vi åkte till birsta först med jag kunde inte shoppa där på grund av alla människor, blev lite sur eftersom att birsta inte hade alla saker som de har i stan heller. Men de blev tillslut att vi åkte till stan och lämnade mig medans de åkte och hämtade syrran, jag sprang in hämtade kläder och betalade och sprang ut igen. Det tog typ en kvart att fixa de.

Lite bilder och priser då (handlade bara på cubus)!!


Jeans för 199 kronor och leggins för 100 (50% rea)


En topp för 100 (50% rea på den med)

Och sedan 3 par troser, 3 för 2 som ni ser ;)

Allt detta gick på bara 497 :-


2010-12-24
18:03:18

Julafton!<3

Ja idag var de julafton då!!
Tänkte lägga ut lite bilder!









Osså måste jag förmedla att jag har fått en ny mobil(Y)



Hehe :U


2010-12-24
00:25:56

GODJUL!

Tänkte bara säga GODJUL!!


2010-12-23
14:34:07

Hund med kläder?!

Haha nu har min kära far och syrra kommit hem hit och med sig har dom kläder. Till hunden(Y).




2010-12-22
12:03:14

Trött jue!

Haha första dagen på lovet börjar med att jag ligger i sängen med datan (natten till idag) och sedan somnar runt 3, sedan äre ju så att min kusin är duktig med att stanna med epan så han fick igår kväll hjälp av pappa att rulla in den i vårat garage.
Så gissa vem som får gå ut och öppna till min moster när dom ska hämta den på morgonen då, jo jag som är så jävla trött så de inte finns, hehe men idag ska de bli att åka in till stan med Jennifer, Emma, Elin och sedan ska vi träffa någon där inne med. Fast vi får ju ta bussen som går 5 över halv eftersom Jennifer inte är fullt pigg i huvudet så vi missade 5 över hel. Men nu är Emma här så vi ska busa lite hörs hej!!


2010-12-21
20:57:56

Då vare lov!

Tjenna, skön dag idag! Elle ne... kallt att stå ute i typ 3 timmar, fast satt ju inne så mycket jag kunde.
Ganska solt över mina betyg iallafall.

Betygskala

Bild- vg
biologi- g
engelska- g
fysik- g
geograf- g
hk- g
historia- g
idrott- vg
kemi- g
matte- g
musik- g
religionskunskap- g
samhällskunskap- g
slöjd- g
svenska- g
teknik- g

fast de e ju likadant osm förra terminen, bara idrottsbeyget som är ändrat


2010-12-19
21:56:38

Tråkigt så det blev ett litet inlägg till^^

Min ensamhet här nere i min källare är ganska så icke roligt så hade tänk att berätta lite om vad jag haft för mig idag, dagen gick jävligt segt kan jag informera er om för har gjort allt för mycke saker på ytterst få timmar. Det hela börjar med att jag vaknar tio över tolv, ganska så dåligt pigg men det blev att kliva upp i alla fall. Min morgon fortsatte i alla fall med att jag drog in i duschen, jag åt en ris pirog efter det, riktigt gott! Sedan beslöt jag mig för att fara till birsta så jag dusskuterade med Jennifer att vi skulle fixa skjuts dit in eftersom det absolut inte ville sluta snöa.
Väl ute i birsta då klockan var runt två träffa vi på Hanna och Elin som också var ute och julshoppa lite, Hanna kolla dessutom på ett par skit snygga skor! Men det blev inge av med dom. Jag investerade tre par trosor, en julklapp till pappa och två par strumpbyxor. Vi satt dessutom på donken ett tag. Runt halv fem kommer buss tjugo som nu börjat gå till birsta och hämtar upp oss. Ganska skönt att inte byta buss på navet. Kom hem runt fem och sedan dess har jag bara suttit vid datan och ätit mat. Har faktiskt sett på kick ass, den filmen var awesome! Fast va lite irreterande att den hackade lite. Men det blir väl att sitta här ett tag till sedan gå och sova runt ett för har ju faktiskt sovmorgon till elva imorgon.

Puss och Kram!<3


2010-12-19
21:26:54

Titanic!<33


2010-12-19
21:11:40

<3

Sitter här hemma och funderar, funderar på vad du gör, hur du mår och en massa mer. Det har snart gått 2 dygn sedan vi pratade, minns när jag åkte iväg och lämnade den jag ville vara med, detta är värre. I Thailand kunde jag i alla fall roa mig, det kan jag inte här hemma, kan bara sitta och lyssna på musik, titta ut genom de snötäckta fönstrena och tänka, tänka på dig.


KOM HEM!<3


2010-12-17
16:48:00

2 dagar!

Nu äre helg!!
Sedan äre ba fotbolls grejs på måndag och julmarknad på tisdag(Y). Börjar 1 dom två dagarna med!
Fast e ju lite sjuk fortfarande -.-
Men jag ska överleva iaf!!
Ha en trevlig helg!!


2010-12-16
16:49:05

Asså shiiiet!!

Haha nu äre så att jag är för sjuk för att orka städa, då kan mitt rum ibland se ut såhär!
l
l
l
l
l
v

Haha fast bara den stökigaste delen med på bilden xD


2010-12-15
21:40:20

Julpynt del 2 ;D

Då har sjuka jag och min lilla mamma satt ihop julgranen och fixat lite på övervåningen, själv är man typ dö sjuk men de får jag leva med då.
Hehe satt o tjata på mamma och pappa om att jag ville ha glass, men nä jag fick ingen glass...
Istället drog pappa fram en stor korg med godis från sin garderog, vette fan varför den var där, men skulle inte förvåna mig om de tänkte att jag inte skulle leta där, hehe.
Men fyfan, är typ helt död för övrigt men hade prov idag och har prov imorgon, orkar inte vänta med att göra dom så åker väl till skit skolan då. -.-
 Lite bilder på mitt och mammas mästerverk(Y).


Fasen, fick inte med stjärnan!


Min lilla bebis i julgranslådan!<333333


2010-12-06
19:01:27

Cat-Fight(Y)

Nu har man äskade lilla bebis varit i slagsmål-.-
Fyan när jag såg han jag ba mamma!!! Hon ba vad, jag ba Skorpan blöder, osså kom hon o pappa dit och sa, oj de där såg vi inte föut, jag ba hur går det att missa?!!;O
Aja han vann säkert så de är ju bra!
Bilder l
          l
          l
          l
          v



STACKARS LITEN! :(


2010-12-05
02:47:07

Anna Hamberg Och Jennifer Glad!

Idag har jag varit med Anna Hamberg och Jennifer Glad. Vi var hemma hos Anna och knäppte lite kort sedan drog vi till donken(Y).
På donken fick vi 5 brickor, hade lagt tre i en hög och två andra i en annan hög, självkläart ligger det ju trips på högen med tre i och den ligger ju såklart på kanten så när Anna ska gå förbi slår hon ner dom tre brickorna på golvet, aa aspinsamt va de iaf. Haha och ännu roligare att hon kände en som jobba där!!





Vi hade ganska kul!<3333333333


2010-12-04
17:22:25

Julpynt<3

Hehe nu har jag julpyntat lite i mitt rum^^
2 Bilder på lite av det.

Min Fina Julgran är ju med varje år! =)


Sedan har jag fixat lite i mitt ena fönster med^^


2010-12-04
15:11:19

Basta??

Okej hunden ligger och bastar hur normalt e de på en skala ett till tio??
Det är ju tillomed varmt xD
HAHA sööööt!


2010-12-04
15:01:23

Mat mat och mer mat!(Y)

Tjenare! Igår var min kära storasyster här och gjorde mat, det blev hemmagjord thaimat, kan ju bara säga att det brann i munnen ett bra tag. Fast hade ju lite brottomt till bussen så tänkte inte på det fören jag slutat springa. Sedan så blev det ju Bite Line med Jennifer, Sazan, Melissa och Anja. Haha aa vi satt där i över ne timme, ganska så skönt men trodde jag skulle spy efter som jag ätit så mycket mat. Sedan draog vi hem till Bredsand igen och hick ner på gården och träffa lite folk och hade skojj^^.

Idag har jag bara sovit, duscha och suttit vid datorn, ganska soft lördag iaf. Just nu ligger min bebis och sover i min soffa så sött. Haha och musiken dunkar i högtalarna men han bara sover. 
Snart hade jag väl tänkt att kolla på engelskan som vi har tills på tisdag men har inte orkat de riktigt ännu.
Lite senare idag ska vi ner till min faster och fira henne för hon fyller år på tisdag, det gör även Matilda Sund grattis till dom två!
Har även fått en choklad kalender av mamma o pappa idag så fick öppna 4 luckor, men syrran fick en tv.... -.-
Gå in o kolla vettja!
 http://ericavainio.blogg.se/?tmp=26155859
 
Nä nu ska jag fixa lite vi hörs!<3