MALIN VAINIO

2013-03-30
17:23:03

Påsk

Mat!! Asgott, jag lovar! Hejdå ❤❤❤


2013-03-30
00:43:09

Vänner

Påminnelse till mig själv; håll ihop med dom du känt längst, lita på dom mer än någon annan, bråkar du med någon ofta men alltid löser det, inse att det är en äkta vän!


2013-03-29
13:49:39

Grattis❤

Hejhej, seg som vanligt. Imorse åkte frugan till fjällen då, hon kommer hem på lördag... Inatt sov jag med kusin vitamin för jag ville inte sova själv och inte hon heller, blev våfflor till frukost höhö. Och ja idag fyller även den finaste killen hela 18 år! Grattis Emil hoppas du får en underbart bra dag, love u! ❤❤


2013-03-25
22:33:46

Fyra år sedan

Då va de våffeldagen idag då, för tre år sedan var jag i Thailand och hade det varmt och skönt. För fyra år sedan blev man riktig kvinna höhö. Ligger i sängen och glor på en häxa i familjen innan man ska sova, måste ju faktiskt på skolan imorgon... Lång dag godnatt!


2013-03-24
23:34:00

Bilder

Haha jag är så jävla lat! Har inte bloggat på de senaste dagarna och det beror på att jag varit upptagen typ haha. På torsdagen åkte jag till granloholm och gjorde tårta med födelsedagsbarnet Amanda, sedan efter det sov jag hos finaste Emil och morgonen efter skulle han upp klockan sex och jag sov Vidare medans han var på praktik, asskönt!

På fredag var jag på villan och sedan ute o åkte bil med Emil Simon och Josse, vi satt på media och kolla å film i bilen, haha fett soft! Sov hos Emil den natten också och även morgonen efter blev en tidig morgon för Emil skulle spela innebandy match och den gick ju inte så bra, han blev stämplad på tån och nu är den blå haha stackars liten. (P.s Han blir 18 om 5 dagar... 29´de)

På lördag kväll blev de fest och det var roligaste på länge med så sjukt roligt folk, massa dans och skoj!

Idag var vi på birsta och kolla på Robin och sedan åkte jag till granloholm med folket och sedan hemåt där jag nu befinner mig! Ursäktar att bilderna blev väldigt små och i o ordning tror jag också att dom hamna!


2013-03-21
14:27:48

-.-

Haha kul att det där inlägget publicerades nu... Föreläsningen blev inställd och då drog jag mig vidare mot gymmet, och smart som jag är startar jag om mobilen och har ingen aning om vad jag hade för pin kod så fick vänta typ 2,5 timmar innan jag kunde låsa upp den, men nu blir de duschen hörs hej.

Så ser skalet ut också!


2013-03-21
14:24:48

Föreläsning!

Godmorgon alla! Just nu sitter jag inne på kulturmagasinet med min fina kompis Jennifer, vi ska lyssna på en föreläsning som jag inte har en aning om vad den handlar om haha. Det har säkert något med ledarskap och göra eftersom våran ledarskaps lärare vill att vi så himla gärna ska lyssna på den. Btw har köpt ett nytt skal till iphonen, as Nice!


2013-03-21
00:16:03

Hurra hurra!

Idag är ingen vanlig nej för det är Amanda styrmans födelsedag! Hurra hurra grattis på nitton års dagen tjejen!!!


2013-03-20
23:21:00

Dag 13, detta får mig upprörd

Något som är ganska jobbigt är att bli upprörd, hetsig typ. Och jag har ganska lätt att bli det men finns vissa saker som gör det lättare för mig att bli det. Som Tillexempel om man förklarat något för flera personer och sen kommer någon och frågar "vadå?" Det är så störande för då måste man börja om... Haha! Sedan är det också störande när folk inte lyssnar på en och när folk blir sur och säger inte varför, man måste kunna prata!! Haha snart kommer jag bli upprörd utav att bara skriva det här. Haha, nu ska jag fortsätta titta på Scooby-doo för att det ät bäst!


2013-03-20
16:44:00

Dagens låt!
 
 
 

2013-03-20
16:13:00

Ett år sedan idag! Tihi ^^
Idag är det precis ett år sedan jag satt in min p-stav, grattis till oss två! Haha nä men seriöst, ett år har gått fett fort, och jag är dessutom sjukt nöjd med den, lite dåligt humör då och då men det överlever man ju. 
 
Vill ni se hur det ser ut när de sätter in staven och hur min arm såg ut så gå på arkiv och tryck på mars år 2012 så finns det där!

2013-03-20
16:06:06

Dag 12, min styrkor
Haha jadu, mina styrkor!.. Det är ju nu man ska sitta och skryta om sig själv haha nä men mina styrkor lär väl vara att jag inte tar åt mig så mycket av sånt folk säger för att retas, vilket får dem att sluta eftersom man inte bryr sig. Jag har även bra självkänsla vilket är viktigt haha, mitt självförtroende är väl helt okej, bättre än vissa andras men kan ju bli bättre haha! Vet inte vad jag mer ska skriva, kommer inte på något, och jag tycker jag fått med det mesta och det viktigaste.

2013-03-19
01:21:14

Haha dagen!

Jag har inte gjort något alls idag typ, tagit lite fina bilder som förklarar en hel del, du vet väl att en bild säger mer än tusen ord.


2013-03-19
01:16:33

Dag 11, mina rädslor

Rädslor är väl antagligen något som alla har, större och mindre. Jag har en rädsla som jag tycker är riktigt obehaglig och det är ballonger, så fort någon kommer med en ballong som är uppblåst håller jag på börja gråta, jag vet inte varför, det bara är så. Sedan tycker jag inte om vissa saker som typ clowner, vissa kryp (de flesta) haha. Jag är även höjdrädd och har lite lätt klaustrofobi haha töntig som jag är, haha.


2013-03-18
14:53:13

Åhh som jag har letat efter den här låten!
 

2013-03-18
00:02:08

<3

Att få vara med dig, bara dig, är allt jag behöver för att orka när det är jobbigt. Du vet hur det ligger till, du vet vad jag känner, snälla förstå, snälla prata med mig, snälla lyssna.


2013-03-17
22:35:33

Min helg

Då har man tråkigt så lika bra att blogg bomba. I helgen har jag varit i granloholm för set mesta, iaf sovit där. Fredag till lördag blev de gården i granloholm sedan ut och åka bil. Efter några timmar så åkte jag och Amanda hem till henne och sov och dagen efter spelade killarna innebandy, tyvärr förlora dom mer 0-7 men de hade bra motstånd. Efter det åkte jag hem till mig och duscha och letade något att göra, efter ett tag kom Amanda och hämtade mig och vi åkte ut och åkte bil med mer folk. Några körningar blev det ju, sedan tänkte man åka hem men ville verkligen inte sova själv så åkte och sov med finaste istället, så jävla lycklig, glad och allt annat positivt samtidigt var det länge sedan jag var kan jag lova. Vi såg på Gustaf 2, haha! Och ja idag har jag bara varit på villan med folk och sett på tenacius D men eftersom filmen dampade ihop måste jag se klart den nu, så hejdå!


2013-03-17
22:18:26

Dag 10, mitt favorit minne

Haha jadu, ett favorit minne!?.. Finns väldigt många saker jag minns ganska så bra, men jag har väl inget specifikt favorit minne vad jag vet, finns väl några jag gillar mer än andra men inte vill skriva om. Ett favorit minne lär ju ha varit våran Thailands semester, allt var helt underbart förutom då jag brände mig. Solen sken hela tiden och det var varmt hela tiden och man var brun och åt och drack så sjukt goda saker och hela tiden, åhh jag saknar det så sjukt mycket.


2013-03-17
14:05:37

Dag 8 och 9, min första kyss och min första kärlek

Haha jag har legat lite på den lata sidan märker jag, som tur är så hänger ju de båda inläggen ihop så då blev det lätt. Jadu, min första kyss var, om jag inte minns fel helt fruktansvärd, var så jävla nervös och kunde inte ta ögonblicket seriöst heller så skrattade hur mycket som helst, haha men när jag väl slutade skratta och vara nervös så löste det sig, tror dessutom att vi satt ute på ett "berg" den natten och så där jätte varmt var det ju inte heller. Iallafall så var jag dunder kär i den här killen och som ni säkert redan förstått var det min första riktiga kärlek också. Inte lätt att komma ihåg saker som hände för över tre år sedan men vad gör man inte för mina kära bloggläsare.
Denna kille var samma kille som jag beskrev i inlägget som jag tror heter ett ögonblick, inte helt 100 på den delen. Han var helt underbar och vi hade våran tid, en helt underbar tid men som precis i alla andra förhållanden så fanns det perioder då man bråka, va med varandra mer eller mindre och eftersom detta är mitt ex så är det ju ganska lätt att förstå att det tog slut också, haha.

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag åter kommer lite senare med dagens ämne.


2013-03-14
23:44:36

Dag 7, vad är kärlek?

Jadu vad är kärlek, för det första är det en jävligt bra fråga. Kärlek för mig kan vara olika beroende på vad man har kärlek till, är det en pojkvän eller flickvän är det lite annorlunda än om det är till typ min mamma. Kärlek till en pojkvän för mig är ganska så simpel ändå, så länge man har kul tillsammans och uppskattar varandra och respekterar varandra på alla sätt så har man ju ett speciellt band, sen måste man även stå ut med personen och känna att ens partner är nummer ett, inte före kompisar men du fattar. Jag tycker att det viktigaste är att man har roligt tillsammans iallafall och kan göra saker tillsammans.


2013-03-13
22:32:23

Dag 6, ett ögonblick

Jadu vad ska jag skriva om för något? Ett ögonblick finns det ju ganska så många av och ett stort urval. Hmm... Något jag aldrig kommer glömma kanske, eller något som jag glömt men blivit påmind om? Gud så svårt det ska vara att komma på något. Jaaaaaa ni kom jag på ett, fast ja jag vet inte, lite oklart minne, kommer inte ihåg allt så där jätte bra.
Men iallafall så minns jag när jag gick i åttan och var superkär i en kille, har var jätte elak mot mig natten innan julafton och han sårade mig. Vilket som så var jag väldigt ledsen och ville inte prata med någon. Men lite senare efter att han sagt elaka saker och jag hade duschat och så, då ringer han eller smsar att han vill träffa mig för att han verkligen ville prata. Så jag gick ut mitt i den kalla vintern och den natten va en av de kallaste någonsin. Mitt hår blev till is på vissa ställen även fast jag inte gick långt eller var ute nå länge. Iallafall så bad han om ursäkt och jag lyssnade p honom, han sa att han inte menade det han sa och sedan kramade han om mig, kyssen strax därpå var och är nog än idag den absolut varmaste känslan jag fått i kroppen just på grund utan en kyss. Mitt i kallaste vintern, hela jag stelfrusen och av en enda kyss s tinar hela jag upp, det ögonblicket kommer jag förmodligen aldrig att glömma.


2013-03-13
17:47:01

Långhelg

Hejhej, inatt så blev det inte så mycket sömn för jag vaknade strax innan fem på morgonen. Därför så har jag precis vaknat efter en liten tupplur efter skolan. Ska inte vara så långvarig här nu utan ska bara berätta att jag nu har helg, fett skönt! Nästa lektion som jag måste vara närvarande på är på tisdag klockan ett nästa vecka, men de klart jag inte är ledig på riktigt för har ju en stor hög med plugg som ska göras så lika bra att sätta igång!! Sen när jag kommer hem, hejdå


2013-03-12
23:21:41

Diktatorn

Hejhej, ligger i sängen nu med min iPhone och ser på diktatorn. Imorgon ska jag upp kvart i nio för min skola är cp och har gjort så att vi börjar kvart över tio istället för kvart över elva på onsdagar, det suger ju ganska lagomt kan jag lova men men hoppas man tar sig upp!


2013-03-12
22:26:23

iPhone

Jag har nu köpt en iPhone 5 för er som ville veta det, jag är jävligt nöjd med den så en glad Malin framöver kan jag lova!!


2013-03-12
22:24:51

Dag 5, mina bästa vänner!

Ja som säkert de flesta av er vet så är jag absolut närmast med tjejen jag känt i 16 år typ, alltså Jennifer Glad. Jag har även massa fler väldigt nära vänner men de närmaste är Glader, Sazan, Anja och Emma! Ni är guld värda tjejer, känt er så jävla länge. Har även fått massa nya nära vänner med åren, bland annat Alva, Amanda och Melinda och Matilda har jag hittat tillbaka till.


2013-03-12
07:27:28

Vad äre jag ser!?
OMG! Har nyss vaknat och klivit upp och det första man ser är snö!? Varför!? Jag vill inte ha mer snö!!! Jag vill ha mindre snö, jävla skit helvete fan!!..

2013-03-11
23:18:00

Läs Elinas blogg!!
http://www.nattstad.se/elinasjostrom http://www.nattstad.se/elinasjostrom http://www.nattstad.se/elinasjostrom

2013-03-11
23:10:30

Påskmust!
Tihi, redan druckit min första påskmust för iår, bara så alla vet det nu! Och det passade perfekt att ta ett glas nu när jag äntligen fått tillbaka mina smaklökar som jag saknat sen en vecka tillbaka! Det firade jag med massa ätbart och drickbart, höhö!
 
 
 

2013-03-11
23:02:39

Dag 4, ett barndomsminne!
Då va det en ny dag och alltså ett nytt ämne. Har ju som ni säkert vet, och är en av de stora anledningarna till att jag har en blogg, jag har väldigt dåligt minne!.. Men ska trots det försöka pressa fram ett barndomsminne.
Jag kommer ganska bra ihåg den gången då jag höll på att drunkna i grannens pool.. Haha! Jag har ingen aning om varför jag befann mig vid poolen men av någon anledning gjorde jag det, ramlade i (det va inte så värst djupt), sedan var det nån av mina grannar som kom springandes med mig helt lerig eftersom poolen inte användes just då, haha fyfan jag ser helt förstörd ut på en av bilderna jag har som dom tog när jag precis kommit hem!... Tur man överlevde, höhö!

2013-03-10
22:26:14

Dag 3, mitt hem
Vet ni vad mina kära bloggläsare, jag skiter i att blogga om hur mitt hem ser ut, vill ni absolut veta hur jag bor och hur det ser ut så skriv en kommentar så gör jag ett sånt inlägg. Kändes bara så lamt att knäppa massa bilder och skriva "det här är mitt kök" tillexempel. Måste istället vara tvungen att informera er att se the impossible, jag grät så tåararn spruta nästan, så jävla bra film, helt klart sevärd utan problem. Nu ska jag och glader istället för att sova (eftersom vi börjar senare) se på mystic river eftersom vi vill och kan. Godnatt!

2013-03-10
17:56:13

The impossible
Efter en hel helg i Granloholm med massa roligt folk så blir det nu bio med Jennifer, Sazan och Kamal, the impossible! I Granloholm så åt vi massa gott, såg på mello, spela kort och hade allmänt roligt bara, måste göras om tycker jag, Höhö! Nu inväntar jag att äckelreklamen på bion ska ta slut så att man sedan kan se filmen, åka hem, äta och sova!

2013-03-10
03:37:55

Dag 2, min familj!
Min familj! *Mamma, 47 år snart, jobbar som städare och är jätte liten. *Pappa, 44 år snart, jobbar som liftuthyrare på ortviken och är lång och gubbig av sig. *Syster, snart 24 år, jobbar som bartender just nu i Åre annars på Oscar i Sundsvall. *Kissen Skorpan, min 14 åriga bäbis, mitt allt! Liten go, rund och glad! *14 kusiner, massa kusin barn, en farfar, en faster, två morbrödrar och flera mostrar.











2013-03-09
13:41:49

Dag 1, min dag 8/3-13
Hej, igår blev det inget inlägg 1 för jag somnade ifrån det haha. I vilket fall så sov jag ganska så länge igår och efter det så såg jag på film. Först blev det bitch kram och sen sista twilight filmen. Sen vet ja inte vad ja gjorde, tror jag gick ner i mitt rum ett tag och vilade haha, är man sjuk så är man. Sen middag och vidare ner till bredsands gården där det inte hände ett piss så då drog man vidare till Granloholm.
Väl framme så hängde vi på fritidsgården där och sen ut o åka bil, och även ett donken besök med Amanda, krille, lagg, Tim, Kevin, Nicklas, Robin, Danne och jag. Därefter blev de runt lite i Sundsvall och sen hem till Amanda och som sagt somnade jag ifrån telefonen.







2013-03-08
21:45:36

From the B-hood to the G-hood
Nu sitter man på bussen på g till Granloholm, mysigt! Jag och en till + busschaffis på 3an, skönt!

2013-03-08
19:00:08

Mars månad, ämnesdagar!

Då var de dags igen att göra en sån här grej, har lite bloggtorka just nu så lika bra att skriva lite allmänt om mig och mina tankar kring vissa saker! 

1.    Min dag

2.    Min familj

3.     Mitt hem

4.    Ett barndomsminne

5.    Min bästa vän, vänner

6.    Ett ögonblick

7.    Vad är kärlek

8.    Min första kyss

9.    Min första kärlek

10. Mitt favoritminne

11. Mina rädslor

12. Mina styrkor

13. Detta får mig upprörd

14. Detta får mig att gråta

15. Detta får mig att le

16. Ett annat ögonblick

17. Det här saknar jag

18. Serier jag gärna tittar på

19. Det bästa sällskapet, min katt

20. Något jag ångrar

21. Mina dåliga vanor

22. Bra saker som har varit de senaste dagarna

23. Något som påverkat mig till den jag är idag

24. Den här månaden


2013-03-08
15:16:27

Bitch kram
"Du känner inte mig och jag känner inte dig, ingen vet hur någon annan känner men vi kan visa att vi bryr oss"

2013-03-08
03:54:15

Finbesök
Hej, som vanligt så sover mina bredsands kompisar, tur jag har en uttråkad Amanda som kom till mig hela vägen från Granloholm klockan två på natten. Vi satt och snacka som vanligt medans Emma låg bredvid helt utslagen och snarkare för fullt! Första gången hon va hemma hos mig så nu skulle hon hem och checka av det, haha. Men nu har hon precis åkt hemmåt så då slog jag på ice Age 4, lite svårt att höra vad dom säger bara, Emma snarkar högt!! Godnatt!

2013-03-07
17:59:07

Trött
Hej, är typ vaken nu efter att ha legat i sängen från klockan 6 imorse, hade askul igår med massa roligt folk, är dock sjuk så var lite jobbigt men inte låter jag det stoppa mig inte!



2013-03-04
21:47:08

Bra början, dåligt slut!?
Hejhej, ligger nu i sängen och glor på serie, ensam!.. Förkyld så in i helvete, orkar inte.. Finns några positiva saker som hänt under dagen, tränat jävligt hårt och ätit jävligt god mat som dessutom jag lagade, awesome! Dessvärre blev inte slutet på kvällen så där jätte bra men men, man får fortsätta livet oavsätt vad! Och jag har länge vetat att denna dag skulle komma men inte varför.





2013-03-04
01:04:36

Ingen tur till Åre
BTW så blev det ingen tur till Åre nu, låter som att vi åker vid påsk istället.

2013-03-04
01:02:58

Lat söndag? Fuck noo!
Alla pratar hela tiden om att söndag är en återhämtningsdag, det är absolut inte sant i mitt fall! Idag har jag både varit på gymmet i två timmar och gått på gåbandet i två timmar. 11 km blev det hemma samtidigt som jag kollade på serie, det absolut bästa som finns typ! Och nu sitter jag i sängen efter att tagit en dusch efter dom där kilometerna. Snart blir det nog sova, antagligen. Och imorgon måste man nog ta tag i både plugg och städning av rummet, har alldeles för många damtussar överallt, haha godnatt!

2013-03-01
18:18:52

Äntligen lov!!
Nu är jag äntligen ledig i hela 9 dagar!! känns awesome!! Ikväll blir bara att chilla och nån dag här så drar man till Åre kanske för att vara med syster och se vad hon sysslar med, även måste jag plugga, träna och sova, så så där jätte slappt blir de då inte men betydligt mycket roligare än en vanlig skolvecka! Ha de bra ni med så återkommer jag!