MALIN VAINIO

2011-04-30
17:10:09

Inväntar middag

Heeej, jag sitter och inväntar middag och min älskade lilla Hanna Berglund klagar som vanligt så tänkte göra henne glad och slänga in ett inlägg på bloggen.
Gott det ska bli med mat tycker jag men först så måste jag ut med hunden, kan vara bra att röra lite på sig efter att ha suttit och skicka en massa låtar till "datasnillet" Hanna, men aa msn la ju av efter ett tag så fick jävlas lite. Men de funkar ju de med.
Nä men nu hoppas jag Hanna är nöjd med detta inlägg sedan får hon vänta tills imorgon någon gång till nästan blogginlägg.
Ha en bra dag allihopa och hoppas ni hittar någon fin majbrasa att titta på!


2011-04-30
11:28:27

Varför ok, k eller :P?!?!?!

Två saker jag stör mig riktigt på, det är när folk skriver ok eller k istället för okej, och speciellt om de inte har smilisar efter, låter så surt! Men de ska inte vara en p-gubbe för dom är fett knas, man kan ju inte lita på dom, vet inte om den som skriver den är glad eller ledsen ju! Dom är dessutom väldigt fula!
Aja nu har jag uttryckt mig själv lite här så nu är de dags för frukost, hörs!


2011-04-30
00:50:27

Hund på stan?

Hej på er som läser detta, idag har jag varit på stan med syrrans hund, gick ju ganska okej om man bortser från att hon är rasse och barnhatare så skällde väl lite onödigt mycket kanske. Sedan blev de bredsand. På kvällen åkte jag, Jennifer och Linnea till skönsberg och där träffade vi Patrik. Där va de inge kul så vi drog till Donken istället, satt där och lodade efter at Patrik gjorde satt jag skämde ut mig inför alla fem personer som satt i bussen. Ganska lagomt pinsamt men jag gav igen senare. Aja nu vill jag sova, godnatt!


2011-04-29
00:13:55

Sömnig

Tjosan i trosan, nu sitter jag här igen och skriver en massa onödigtheter. Men dom som läser, läser och dom som inte gör de behöver inte. Jag skriver för att själv kunna läsa de och återfå gamla minnen, haha aja. Dagen har varit lång. Vakna 8.22 prick av att Jennifer smsade mig, men sedan hade jag ju glömt bort helt att vu skulle vara på sporthallen 9.30 typ, aja haha jag hann iaf. Lite mat och lite packande så var jag klar att gå.
Men dagen blev inte så lugn, hade en väldigt strulig dag i början, hade ju helt glömt bort att jag skulle ut med syrrans hund i stan, jag va ju i stan så skulle bli enkelt trodde jag, men nääää, nyckeln hem till henne var ju hemma i bredsand på köksbordet. Då fick man ta en biltur dit och då så har jag ju såklart ingen hemma nyckel heller så får ringa min far som ringer sin far som får komma upp och låsa upp hemme så springer in sedan ut och sedan tillbaka till sporthallen för att vara med de 3 sista minuterna av andra matchen, vi förlorade de två första med de sista vann vi eftersom de lämnade walk over, hehe välförkänt seger tycker jag! Hehe men aa sedan åkte jag och Jennifer till henne sedan gick vi till mig efter en kvart typ för kom ju på då att jag hade en nykel hem till oss på den till syrran, haha aja ganska strulig dag,
Men dagen fortsatte iaf med en kebabbrulle, haha åt en fjärdedel av den typ, inte så jätte hungrig sedan sprang jag och Jennifer till bussen och drog till stan, väl i stan så går vi upp till Norra för dom där trapporna, och jag söger bara de, aldrig mer i sånna varma kläder! Men väl upp så kommer Linne, Linnea och en kille, men sedan drog Linnea och killen och då kom Petra sedan kom Hanna en snabbis också, satt och skämta lite medans hon pratade i elefån, hehe jag blev lite flummig på colan. Men sedan var de dags att åka hem också så jag pkte med Linnea och Jennifer med Petra ner för backen så gick vi från skvadern typ bort till räddningstjänsten i skönsmon, där hade jag ont i fötterna så då orkade jag inte gå mera, men då kom ju bussen så då åkte vi hem och gick de lilla sista biten som återstod, sedan skulle jag smyga in och går rakt in i en väska... HAHA aja hoppas mamma inte blir sur, hon som ska upp kvart över fyra, palla!
Aja nu tro jag att jag ska ringa ett samtal kanske sedan sova, godnatt!<3


2011-04-27
23:59:30

Röööök!

Gokväll, elle aa snart kan jag ju säga godnatt men de kommer säkert i slutet av inlägget. Idag har jag varit på birsta med Tildis, hehe vi sprang runt och letade efter en present till Linnea som fyller år om några dagar, blir till att fira henne på valdborg. Tillslut hittade vi något iaf, men aa får se vad hon tycker.
Men senare så blev de Norra med Linnea, Linnea, Amanda, Ida, Hilda och Madde. Hehe vi hade fett kul, vi fick ju hjälp med att fixa eld så då blev de riktigt varmt och skönt, vi åt tillomed några marshmallows var.
När jag kom hem fick jag hänga jackan, byxorna och tröjan på altan och sedan smyga in utan att väcka någon, busigt tycker jag, haha.
Nä men nu tro jag att jag måste sova ska upp tidigt omorogn, typ 8 och spela fotboll på sporthallen, vi hörs godnatt!

 
  


2011-04-27
01:29:53

Awwiie

Tror jag hittade världens finaste låt, så sjukt fin låt asså! Men aa jag har ju inte lärt mig de nya på youtube så fattar inte hur man bäddar in men den heter "Chris Medina - What are Words". Sjuk fin men jag är lite snäll mot er som är slöa, lägger in länken också så kan ni ju bara klicka på den annars.
Men aa nu ska jag fortsätta dunka musik ett tag sedan blir de väl sova!

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4


2011-04-26
11:53:40

Min data är sär!

Godmorgon på er alla som också är vakna och jag gissar på att de är ganska många som är de såhär halv tolv på påsklovet. Min data har varit lite knepig nu satt har inte kunnat göra något alls vid den för de går knappt att skriva eller röra musen... Aja nu funkar den iaf tillfälligt så hade tänkt att göra ett litet inlägg eftersom att Hanna tydligen tycker jag bloggar lite. Men ska försöka att få in några fler inlägg då datan funkar. Har iaf haft askul denna helg och då menar jag verkligen skit roligt, fredagen spenderades i Granloholm med Amanda, sedan efter ett litet tag drog vi ut och träffade Charlie, han visade oss något konstigt spel som han inte förstod sig på, men Amanda kunde spelet så vi ropade ut Jesper och en boll så spelade vi, det hette Master och var skit roligt. Haha sedan skulle Amanda äta och då fick vi en ny kompis, vet inte vad hon hette men gullig var hon, Charlie sa att hon påminde om mig och frågade om jag va sån när jag va liten, haha var ju tvungen att säga sanningen och den va  att jag va ganska så lik henne, fast kanske lite värre. Sedan skulle hon åka hem och de va precis då som Amanda kom, så vi fortsatte spela men sedan skulle de två pojkarna äta så då drog vi till Amanda och sedan kom Ida. Vi hade sjukt kul även fast vi satt och pratade om böcker och filmer, hehe ganska intresant intresse.

Lördagen blev så att jag låg och stekte hela förmiddagen precis som jag gjorde på fredagen glömde jag nämna, så är ju lite brun nu då. Hehe men aa på kvällen drog jag till stan och spelade basket med en massa folk på planen vid hamnen. Det var sjukt kul, kände nästan alla som var där när jag kom dit. Fast de kom ju bara mer och mer folk dit hela tiden. Men sedan runt åtta kanske drog jag hem till Bredsand igen och träffade Anja, Sazan och Jennifer. Sedan kom även Jonte och Adde. Vi satt vid den fina lilla elden som tjejerna gjort innan jag och grabbarna kom dit, men mysigt hade vi iaf. Dansade lite gjorde vi också men sedan drog Sazan och efter ett tag så drog vi oss hem till Jonte för de blev väldigt kallt. Hemma hos Jonte satt vi och lyssnade på musik och hade trevligt. Men sedan var de dags att dra sig hemmåt. Men de blev en natt med Jennifer och Anja som gäster i mitt lilla rum. Aja på morgonen blev de sola lite till sedan en dusch och massa fix för att åka in till stan och träffa Hanna! Efter ett tag på donken så drog vi oss ner mot basketplan och spelade lite. Sedan mot kvällen så var jag grymmast på plan fatt då var jag trött och speedad. Hehe fick även ner opeppade Charlie på stan för att vara med och spela, gud så kul jag hade den kvällen. Runt åtta drog jag och Charlie till bussen för att åka till han och vänta in Hanna som åker moppe. Hemma hos Charlie så kollade vi på tv, minns inte vad de första vi kollade på var, med de sista vi kollade på var New Moon och de minns jag för satt alldeless inne i filmen, så sorglig. Men sedan blev det en litet busstur hemmåt efter ett tag hos Charlie i Granloholm.

Min måndag var inte så olik sig från övriga dagar denna helg. Startade dagen runt elva och fixade håret och åt något, sedan så tog jag bussen till stan för att träffa Hanna. Jag och Hana sprang runt lite på stan och kikade på kläder och sånt. Slutade med att båda köpte ett par jeans shorts och sedan ett par brillor var. Jag köpte även två tshirts eftersom de var rea på cubus. Sedan så drog vi ner till basketplan och spelade basket ett tag, men sedan skulle Hanna dra men jag stannade kvar i stan ett tag till. Haha på kvällen runt halv sju så drog alla sju upp till donken och handlade mat som vi sedan åt där och hade roligt samidigt. Men när vi kom tillbaka till basketplan så ville några låna våran del av plan i fem minuter så vi la oss på gräset och bildade en stor hög av människor som låg på varandras armar och ben och hade de som kuddar, haha måste sett roligt ut. Sedan så tog jag kvart över sju bussen hem och drog ner på gården direkt när jag klev av bussen. Sedan blev jag super glad när jag såg att Emma kom in genom dörren, den jävlen har ju varit borta en vecka utan att höra av sig något. Men aa sedan drog jag hem och åt mat och sedan satt jag vid min sär data fast beslutade att stänga av den men så fort den stängdes av vilket tog en kvart så sattes den på igen, fattar inte hur men den gjorde det iaf. Satt på American pie vid tolv typ, tänkte sova runt elva men de orkade jag inte så låg och smsade med Hanna och kollade tv. Filmen var slut strax innan två så då gick jag och la mig, somade väl typ prick två eller något sånt.

Aja denna dag ska spenderas med Hanna, vi ska väl typ göra något, haha. Men aa hoppa matta ska vi göra för den har jag satt upp i helgen, tog furtio minuter att sätta upp den själv utan hjälp av mor eller far. Men aa något roligt ska vi hitta på iaf men nu är jag jätte hungrig så ska dra upp och leta mat nu medans min tjocka katt ligger och sover, han har även blivit rakad lite här och där, den informationen var till er som läste den, haha ;D. Men nej här kan jag inte sitta är jätte hungrig, kanske bloggar snart igen, beror ju på min data. Hörs hej!


2011-04-20
21:31:33

Godispåse = Tom?

Hejhej, har nyss duschat efter ett tag utomhus, cirka tre timmar hemifrån resulterar till en tom godispåse... Haha aja får hoppas min choklad överlever här hemma iaf.
Men aa alla får ha en bra torsdag!


2011-04-18
07:57:23

En måndag

Idag är de måndag! Gud så kul... Haha aja vi har simning på idrotten och förhoppningsvis så dör jag inte.^^ Men kan ju inte lova något. Fast har ju de på eftermiddagen, först har jag språk och lat som jag är så har jag engelska b. Haha!
Men nu ska jag kolla klart på Big Brother och sedan åka till skolan, hörs hej!

Och förövrigt fyller Amanda Söderlund 17 år idag grattis till henne!<3


2011-04-17
20:40:04

Solning!

Denna helg har bestått av att ligga och steka i solen, haha ganska så skönt och har faktiskt fått färg i annsikte!
Min helg kortfattat:
Fredag: Skolan, citygross och gården.
Lördag: promenad, stan med matilda jennifer och charlie, granloholm, kuben, hem, tempo, ut och sedan hem.
Söndag: Sola, promenad, hem, film med hanna, sova!


2011-04-15
17:56:44

Grillning!

Nu när man sovit en timme och nästan en till så blir de grillad mat till middag, ganska gott, haha så bra att sova på altanen i solen medans pappa min står där och gör maten!
Men här kan jag inte sitta och dega, de får jag göra i soffan!


2011-04-14
07:47:26

Skola..

Godmorgon världen, nu är de så att jag är vaken, har typ en ahlvtimmes sovmorgon idag. Men aa har inte koomit så långt så måste springa upp och äta nåot!
Men ni får ha de så bra!


2011-04-13
21:35:28

HAHAHAHAHAH!

Bara måste lägga in denna länk på bloggen, så sjukt kul!

http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?title=humle_och_dumle_sjunger_barbie_girl_langa_versionen&videoid=1561320


2011-04-12
22:02:45

Wihoo

Nu sitter jag här igen då, ast blir bara ett sanbbt inlägg för är sjuk så skulle vela sova lite längre inatt. Och på fredag har jag utv- samtal satt får ju se om jag lever till helgen.
Men aa nu blire sova, natti!


2011-04-12
07:17:20

Matteprov...

Godmorgon, idag har vi matteprov, kommer gå ganska så dåligt tror jag eftersoom att jag inte kommer ihåg ett skit... Men nu ska jag upp och äta frukost, får hoppas att det går bra. Puss hej<3


2011-04-11
07:12:21

Morning

Trött som ett asssss, då menar jag de verkligen, borde inte somna efter elva på kvällen, haha men aa vaknade ju nån gång runt sex tror jag fast somnade om.
Men aa nu blir de frukost sedan åka till skolan och förhoppningsvis så skiner solen hela dagen, hörs!


2011-04-10
22:26:56

Big Brother!

Mohahahaha äntligen åkte Patrik ut, han har varit ganska så tråkig under den tiden han varit med och Rodney är ju fett rolig!
Haha aja idag har jag spelat fotboll, haha skit kul att veta. Kollade även på Charlies match på kusten, de van med fem mot noll, hehe ganska kul att de va hans gamla lag de mötte. Men aa sedan har jag inte gjort så mycket, som sagt hatar söndagar... Haha fast soft dag iaf.
Men nu ska jag väl sova snart. natti!


2011-04-10
10:44:29

Söndagar...

Är det bara jag som inte gillar söndagar? Vaknade typ tio, inte okej, astrött fast kan inte sova heller. Varför vara vaken om de inte finns något att göra liksom, bara jobbigt ju.
Fast jag kom på vad jag skulle göra, jag skulle ju kolla på big brother avsnittet från i fredags som jag missade.
Hare bra!


2011-04-10
00:09:13

Chips!

Mohahahaha, nu sitter jag och tjockar chips såhär mitt i natten, men de är lugnt för mig. Dödade nyss en spindel också om ni ville veta. Hehe ikväll var jag i grnlohom från typ nio till elva så de var ju inte så länge men bättre än inget.
Men funderar starkt på att sova snart, men vet inte om jag orkar de just nu, vi får se hur de blir, Godnatt bloggen.


2011-04-09
18:39:20

Feels like home- Edwina Hayes

Sjukt fin låt måste jag säga, verligen super fin.
Blir väl att lyssna på den här låten tills jag ska ut med Matilda Sund och gå i solen, eller aa solen är väl typ borta nu men iaf varmt fortfarande, och de är skönt!
Ni alla får ha en underbar lördag, vet redan vad en massa personer ska göra och låter som om de ska ha riktigt trevligt! Hoppas du får fina saker Hanniz!<3


2011-04-09
11:01:36

Soligt!

Hej alla glada, varit vaken i en och en halv timme nu. Fast inte gjort något alls typ, har inte en aning om vad jag ska göra idag. Får ta och hitta på något, men går ju inte precis sådär super bra för tillfället eftersom typ alla sover... -.-


2011-04-09
01:10:04

Trööööööött!

Ligger skönt i sängen nu, dags att sova tror ja, GODNATT! <33


2011-04-08
19:10:19

Min syster och hund...<3

Haha tror jag inte sett nå värre, min syrras hund måste ha sås till maten annars kan hon inte äta.. Men någon hon kan är att gå på bakbenen och forsöka nå det pappa har i handen. Och vill tacka min syrra som lagade min fotlänk från Thailand!<3
Snart blir de gården med mys människor, puss hej!<3


2011-04-08
16:52:58

Inte rolig dag

Heej, kom nyss hem från en jävla äckel dag, hoppas ni andra haft de mycket bätre än mig för annars hade ni nog varit död nu eller något. Men aa ska försöka att basta snart iaf, sedan äta, om jag orkar sedan blir de väl gården och tråka...
Ha en kul kväll!


2011-04-07
21:24:54

Redovisning!

Hej igen! Nu är redovisningen äntligen över! Haha jag kan ju säga de att av alla 17 som redosvisade så skakade jag mest av alla, hehe jag har lite skräck av att göra sånt, inte riktigt van men min lärare sa att de blir bra så är ju bara att vänta och se på betyget. Mjo osså har vi ju även diskuterat lite om våran klassresa och nu hoppasj ga verkligen att det bli bra!
Nä nu måste jag plugga engelska, som alla övriga nior i svergie vet så har vi ju nationella i det imorgon, puss hej!<3


2011-04-07
07:20:09

Regn..

Gud vilken bra dag dehär är, dagen börjar med att katten kommer och gnäller fem i sju, kunde han inte väntat fem minuter, sedan så ska det såklart regna och formodligen kommer det göra de hela dagen, inte lika kul.. Dagen fortsätter med en svenska lektion och sedan event.. Sedan avslutar jag dagen med en redovisning inför föräldrarna och klassen om en författare, känner på mig att jag kommer vara sur resten av dagen och att detta bara kommer gå åt helvete...


2011-04-06
22:42:52

Godnatt!

Imorgon har jag muntlig redovisning, känner på mig att det kommer gå åt helvete godnatt!


2011-04-06
18:09:59

Hanna Berglund och Jennifer Glad<3

Heeeeeeeeeej, som sagt skulle ju jag vara med Hanna, och gissa vad, de blev av, haha. Vi kollade på tusen gånger starkare och åt chips, nötter och drack dricka. Ganska så mysigt, haha.
Sedan så kom Jennifer och då hade vi precis sett klart filmen. Då kollade vi på en annan film som jag inte kommer ihåg namnet på men hade redan sett den satt. Men sedan drog min älsklings Hanna... Hon skulle träna sina småbarn, så stolt att hon har ett eget litet lag med småttingar, HAHA!
Hehe men aa nu ska jag gå ut satt bjuder på tre bilder..

  
Hanna & Jennifer som gömmer sig, Hanna som läser lite, Jag som strular till Hannas hår^^


2011-04-06
11:27:39

Ledig

Skönt att ha en ledig dag såhär mitt i veckan. Eller aa ledig och ledig, skulle plugga lite på förmiddagen och sedan på idrotten på eftermiddagen, men ingen viktig idrott idag så orkar inte åka iväg.
Sitter nu och kollar på film och pratar med älsklings Hanna via röstsamtal saken på msn. Ganska skönt att kunna prata så, hjälper henne med hennes power point som hon ska ha imorgon på redovisningen. Snart kommer hon hit och då ska vi kolla på tusen gånger starkare med Jennifer Glad. Känns som denna dag kan bli väldigt nice!


2011-04-05
22:58:13

Hjärtis<3

Ibland blir inte livet som man tänkt sig, mitt liv är så. Komplicerat, jobbigt och svårt. Visst de flesta har ju ganska så mycket svåra situationer i sitt liv men vissa fler än andra. Även fast jag inte skriver vad det är jag syftar på så är det redan vissa som vet och vissa inte, jag kommer säkert att gå ut med denna information senare under året, typ när jag vet hur de blir eller när jag känner för att släppa ut allt.
Men nu ska jag sova godnatt.


2011-04-04
21:51:57

Nu har jag segat..

Haha vafan, ibland så glömmer jag bara bort min blogg, helt off hela jag. Men idag var de jobbigare än nånsin att kliva upp ur sängen, hade en långhelg så de va lite drygt att kliva upp sju, och dessutom somnade jag inte så lätt inatt heller så fick inte mina 8 timmar..

Springer runt i rummet och städar undan lite, har fortfarande inte fixat med de där förbannade gardinerna sedan syrran var här, hatar att hon drar dom, jobbigt att räta till. Och märkte nyss att min garderob var ganska liten, måste kanske rensa lite, aja åter till arbete med fixande innan BB!


2011-04-02
15:16:17

Fredagen den första i fjärde tvåtusenelva

Haha aa kan bara säga det att igår hade jag skit roligt på gården, haha jag och Matilda Sund sprang runt och knäppte kort på allt och inget, haha fyfan några blev irriterande men för det mesta var det bara kul!

Några bilder!


Hebbe o Matilda, Hebbe säljer Jennifer till Matilda, Matilda skelar,  Malin o Matilda     

Jag och Matilda som fular oss med kameran inne på toaletten

Jonte och Matilda, hehe jag hamnade med på någon^^

Hebbe och Jennifer, Matilda hoppar på, Hebbe kastar henne på golvet, Matilda säger "aj mitt huvud"

Lite gott och blandat med Linus, Sazan, Jennifer och min älskling!

Ikväll ska jag bowla satt de kommer upp mera bilder på bloggen senare!


2011-04-02
14:58:02

Bilder!

Här kommer bilder från idrottsgalan!

Ellen Vestberg

Hanna Berglund

Charlie Pettersson

Jennifer, Emma och Jag

Min outfit vettu!

Som ni ser så knäppte inte jag så många bilder.