MALIN VAINIO

2010-11-30
20:46:32

Meeeeeeeeeen!

Nu vare så att jag skulle gå ner till tempo och köpa choklad kalenderna men såklart så hade dom inga, då fick de bli en julmust och en choklad tomte istället.
Men ska iaf ha en choklad kalender!

Pearly Gates!


2010-11-30
19:40:07

December!!

Yess äntligen är det snart December, imorgon kan jag börja kolla på julkallendern, men har ju varit så dåliga de senaste åren så har inte vilja kolla.
Just nu sitter jag och kolla på klänningar tills idrottsgalan som är någon gång nästa termin, vet inte tiktigt när men brukar ju vara i Februari kanske.

Hitta en några snygga iaf!<3


2010-11-25
22:22:32

Blodd Diamond, Hotell Rwanda

Idag åkte jag till skolan och hade svenska, vi kolla på blodd diamond, det var awsome! Jag och Jennifer börja grina x antal gånger.  Sedan var det lunch och dags att åka hem, yeees älskar torsdagar!
Ja förra veckan på någon svenska lektion kolla vi på hotell Rwanda eller hur det stavas, den var också bra, mycke film nu på svenska lektionerna när vi håller på me i o u länder, ganska intresant fast sorligt med.
Aa nu ligger jag i sängen och ska snart sova, men har en sak till att säga. HANNA BERGLUND ät världens bästa // Malin Vainio!!!<33
Godantt!!



2010-11-21
17:59:11

Helgens händelser(Y)

Fredagen spenderades med Jennifer Glad, Anna Hamberg, Rasmus Krook, Linus Edlund, Tommy Melin. Vi var hemma hos Rasmus och kolla på tv och körde sanning och konka, men sedan blev det tråkigt så vi lekte kurragömma i mörkret. Haha Rasmus sa till mig och Jennifer när det var vår tur att räkna att om vi såg någon vit person med skägg så skulle vi springa, ja och sedan räkna vi och gick och leta, som Rasmus sa kom det ut en vit person med skägg ur en garderob, haha fyfan vad Rasmus inte passa i skägg, haha ja jag skratta så mkt att jag börja grina.
Men sedan var det min tur att ge igen, han hade tagit på sig en annan mask och jag gick ifrån alla och satt mig i samma hall och sedan kom han ditåt och när jag såg hans skugga smällde jag ner händerna i golvet, han flög upp i taket och landade på Jennifer.

Lördagen spenderades med samma förutom Linus, fast istället var Anja Olfosson, Sazan Jalal och Matilda Sund med oss. Denna dag var vi först hos mig och kolla på film. Sazan drog när vi gick ner och sedan helt plötsligt spelade vi klädpoker, haha det var ju ganska kul, iaf när jag inte hade några byxor och Rasmus ingen tröja osså kom mamma in i rummet och sa att dom hade kommit hem, haha jag skratta ganska så mycket, men det blev ännu värre när pappa kom in någon minut senare. Ja jag förlora ju först då, sedan Jennifer och Sedan Anna, vi han till att Rasmus förlora efter Anna men sedan slutade vi spela.
Vi drog upp till Jennifer efter att alla hittat sina kläder som låg precis överallt. I Jennifers gäststuga så spelade vi sanning och konka då, det var ju inte precis så kul men tidsfördriv kan man kalla det. Efter det så drog Matilda hem och vi spelade lite till sanning och konka men det blev baratrist så vi drog ut istället. Vi gick med Anja hem och sedan tillbaka till statiol där Rasmus och Tommy skulle bli hämtad. När de drog gick vi upp till Jennifers stuga, jag hon och Anna.

Vi somnade kanske 2 halv 3 och vakna av musiken till en Bäckfilm Jennifer satt på, jag fick slå henne så hon vaknade och kunde slå av teven, då var klockan 5. Klev upp runt halv 12 ungefär, gick hem typ 3 och såg ut som ett helvete, men tänkte ju att jag inte skulle träffa på några på vägen hem, det tar ju ba 5 minuter typ. Men klart som fan träffar jag ju på Jepser som hade varit hos min granne, han fråga om jag var nyvaken med tankte på mitt hår.




2010-11-18
21:57:10

Hårt golv!

Jag har upptäkt att jag kan koppla in mina högtalare till bärbara datorn så nu har jag mycket bättre ljud! Men något som är mindre bra är att jag måste ligga på golvet om jag ska skriva och sånt, ganska så irreterande, men  kom ju på att jag kunde lägga kuddar på golvet så det blev lite mjukare iaf. Tycker jag varit ganska smart denna dag! Imorgon ska vi ha idrott på birstahov(Y), love it! Men nä nu ska jag dra mig mot sängen, godnatt!<3


Snart äre julbakning(Y)


2010-11-17
22:06:07

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Haha fyfan vilken jävla köng film asså! Fyfan jag skratta, grät blev rädd lite då o då, hehe men kul vare, ni som inte sett den missa verkligen något, men skulle faktiskt vela att del två kommer i Januari eller något sånt. Palla vänta till Juni typ, nä fyfan. Men ni som inte är intreserad av Harry Potter är riktigt tråkiga, så kul att kunna sätta in sig i en film serie elle vad man ska kalla det. Blir mycke loligare att se filmer som är typ 14 timmar istället för typ 2. Blir mer känsligt och så enligt mig iaf. Men aa fy vad jag grät efter typ en kvart, uffa. Men aa ni som sett alla filmer och så kanske inser varför jag grät. Men nu ska jag inte sitta här o babbla måste ju sova också...
Hare köng bra för de ska jag(Y).




2010-11-14
17:11:07

Farsdag

Idag äre farsdag, har varit hos min faster och fikat och firat farfar.
Om ett tag ska jag äta middag och fira pappa, hoppas han blir glad över paketet ansträngde mig med det.
Sitter och diggar musik nu och väntar på mat.


2010-11-14
17:08:43

Kids!


2010-11-13
13:13:11

Skorpan ger mig en present -.-

Imorse vakna man ju sunr halv tolv och det första man får höra är att min katt har lämnat en present på altanen, jag förstod ju att det var en död fågel. -.-
Ähh jag gick och kolla på den nyss och den var så fin^^.
Snart bär det av in till stan med Emma, vi ska kolla farsdags presenter, får se om man hittar något.
Hare bäst!


Söt va??? ;D


2010-11-10
16:31:05

Saknar Thailand!

Satt och kolla igenom lite bilder och blev så glad när jag kolla på Thailands bilderna, speciellt med tanke på vad det är för väder ute.
 Ser så skönt ut på korten!!



Haha lite brännskada i annsikte(A)


2010-11-10
16:18:40

Snö!

Idag kom äntligen den efterlängtade snön, vissa blev superglada vissa blev bara sura och irreterad, själv blev jag glad, fast ändå inte. Lite blandade kännslor från min sida. Det var ju inte plogat ute när jag skulle tilll bussen så fick ju gå i snön, eller de va ju plogat, tro jag. Men aa vi fick ju först vänta på buss 20 i typ 20 minuter sedan när vi väl kommit till navet så kom det ingen 2a så det blev bara kaos. Vi stod iallafall ute tills jennifer kom på att vi kunde gå in på pressbyron, de va ganska smart och skönt dessutom. När vi kom till skolan såg jag för fan helt förstörd ut, snö på hela mig och jag frös om mina fötter och aa, kallt var det. Sedan på rasten så kansta en kille i klassen en snöboll rakt i mitt annsikte, fast han stod inte nära, men träffa näsan min gjorde han allt, fyfan vad ont. Sedan blev jag nerputtad i snön och så av en 97a, irreterande då blev jag bara ännu kallare, fast det var kul att han vurpa första gången han försökte fånga mig, haha. Blev även mulad eller aa typ, jennifer låg på backen och vi sparka snö i annsikte och de på henne då jag hon mig över vågen sedan putta hon mig så jag ramla med annsikte/ framsida först, hörde hur de andra skratta. Men aa sedan böev det ganska lugnt tills att vi skulle hem för då hade de ploga så det var värsta vallen i slutet av den snöfyllda grusstigen. Hoppas det slutat snöa tills att jag ska upp imorgon iallafall, vill kunna se något ju.
Men ska snart till skolan snart igen, vi ska typ ha ett möte, trist... Hoppas ingen kille blöter ner mig igen för vill hålla mig torr nu.



2010-11-08
16:50:37

Trött första skoldag efter lov -.-

Ja då vare slut på lovet, men som "tur" äre utv-samtals vecka nu så hela skolan slutar kvart i 2varje dag, de e ju skönt, men irreterande att jag har mitt 2 och vi slutar typ 12. -.- Aja får väl sitta på skolan och kolla på folk(Y).
Hehe har nyss kollat igenom hur mina betyg ser ut också, ja...
Men iaf så ska jag fixa 200 poäng annars bli jag väldigt väldigt väldigt suuuuur!


2010-11-07
17:30:38

Granloholm natt.

Tjenna!
Har nyss kommit hem från granloholm, sov över hos hamburgaren det var riktigt kul.
När jag kom hem klev jag av bussen och gick och köpte mig en lussekatt, nu sitter jag och väntar på min kebab tallrik med en godis påse som nästan e tom fast att jag inte varit hemma, hmm skummt...


2010-11-06
18:24:34

Holloween kväll hos Linnea!

Yää som sagt igår var jag hos linnea och vi hade sjuk kul fyfan asså! Vill tacka alla som var där, och hoppas alla hade lika kul som jag haha.
Har en massa bilder på facebook, har dom inte på datan och orkar inte lägga in dom heller men kolla facebook om ni vill se hur "snygg" man va igår, haha.


Haha!


Snyggast, igga INTE bilden:D


2010-11-05
18:11:04

Julmust(Y)

Ja då har man drucke första glsen me julmust för den här vintern.
Jag o matilda håller på o spöka ut oss nu, bilder kommer sen!


2010-11-04
21:46:29

Timrå losa fick jag veta nu!

Timrå losa fick jag veta nu!

De e inte bra-.-


2010-11-04
21:38:28

21.38

Nu e jag här igen, yää.
Hörde nyss att mamma o pappa kom hem efter hockeymatchen, vette fan hure gick men lär ju få veta de lite senare under kvällen. Har varit i birsta en snabbis med kusin sedan pkte vi och hämta syrran ich hennes galna hund, hon ska ju sova här så det blir mycke sysslor för mig, har redan varit ute med hunden och tämt diskmaskinen, undra vad jag kommer få göra imorgon. Nä nu ska jag se klart på lyxfällan, kollade på robinson förut jag vill också vara brun!


2010-11-04
14:53:30

Färgning(Y)

Hehe nu har jag färga håret då(Y).


Före(Y)

Efter(Y)
Haha igga fejjan xD

Hehe jag vet att det ser ganska rött ut men de ordnar sig:D


2010-11-04
10:53:18

Sega Matilda ;O

Ja nu vare näst sista dagen på lovet -.-
Sitter och väntar på att Matilda Sund´s morsa ska komma hem så hon kan komma hit och färga mitt hår(Y).
Har ett kråkbo på huve just nu(A).



 


2010-11-03
22:37:24

Taylor Swift- you belong with me

2010-11-03
22:18:58

Paranormal Activity 2!

Ja då har jag sett paranormal activity 2 med anna hamberg på bio, jag säger bara det att den var fett bra, ganska så mycket dunsar och brak, haha men det vore ju bra om man sett 1an före 2an och smart som jag är så har jag de(Y). Nä nu ska jag sova tro jag godnatt!


2010-11-03
16:31:51

Stan --> Hem --> Bio(Y)

Tjena sitter nu vid datan ska typ dra o äta nu snart, tänkte bara säga att jag och ida har köpt hårfärg idag, jag ska färga det mörkare än henne men vi får se hur det blir sedan.
Nä nu ropar mamma på mig så får väl ta o springa upp o äta sedan slappa ett tag innan man ska på bion då(Y).
Höres!


2010-11-03
10:09:55

Harry Potter is the shit(Y)

Haha nu ligger jag i min soffa och glor på Harry Potter och fången från azkaban. Ska typ gå och duscha strax och sedan fixa mig för att dra in till stan med Ida Dhalström. Sedan blire säkert att träffa Anna Hamberg i stan innan bion, vi ska ju se Paranormal activity 2(Y), hehe synd att det inte blev saw, menmen den kan jag se en annan dag. Aja vi hörs!<3


2010-11-02
20:28:42

Bio!

Imorgon ska jag kanske på bio me anna hamberg, alla killar och tjejer som vill får höra av sig om de vill gå med oss, tråkigt annars, vi ska se saw 3d tro jag de blir, hör av er på 0730434079 eller [email protected] . yää(Y)


2010-11-02
18:43:16

Birsta(Y)

Idag var jag på birsta me matilda sund(Y). Vi gick först på Ikea sedan på birsta city. Efter ett tag på birsta city drog vi upp till arkens zoo sedan vidare till mediamark, vi skulle kolla på data till båda mobil och en mp3/ ipod till mig eftersom jag måste ha musik. Efter ett bra tag tog vi bussen hem då, men det var ju vid 5 tiden så mycket folk kan jag lova er att de va, nästan så vi missa tjugan, hade inte vare kul eftersom vi var i svängen precis innan navet i typ 5 minuter, jävla trafikaos, hehe men kul har vi haft de. Jag vill ha en hamster de är ju gudomligt söta! Nä nu ska jag fortsätta med att städa mitt rum, får väl se hur de går, puss! 


2010-11-02
11:11:01

Tråk lov! eller aa hittills(A)

Asså nä! Det här lovet kommer vara trist, finns ju inga som man kan vara me alla ska typ bort och en massa, fyfan! Nu sitter man vid datan uppe vid teven och lyssnar på musik och letar folk att vara med, hehe, kul lov. -.-
Men aa musik är ju alltid trevligt(Y).
Hör gärna av er om någon vill hitta på något: 0730434079(Y)!