MALIN VAINIO

2012-03-29
14:34:47

Min skola är stört skön!
HAHA ASSÅ ÅHHH :')
Kolla youtube för övriga videosar, finns massor!

2012-03-28
23:49:21

Gossip Girl
Ja jag vet att jag är ganska mycket efter men nu har jag bestämt mig för att börja kolla på gossip girl. Jag började på säsong 1 avsnitt 1 igår och otroligt nog gillar jag serien. Har helt plötsligt blivit serie nörd, lär väl vara de en period nu, får dock se hur länge den håller på. Antagligen tills jag lessnat på serien, om jag inte börjar kolla en ny? Hmm.. Aja vi får se!

2012-03-26
22:34:58

Bilder!
="image" />
Lite bilder på mig, Anja, Matilda och Jennifer!
Liten snygg man va dagen efter (Y)

2012-03-25
21:58:56

Party!! Del två..
Gud så kul jag hade igår! Eller iaf när allt löste sig med tjejerna så man kunde njuta av kvällen och bara gå lös!
Knäppte dock inga bilder så lär ju inte komma ut några, hehe. Träffade jätte mycke folk, både nytt och gammalt och nuvarande folk, hehe. Har inte så mycke att säga just nu men några få bilder från igår innan vi drog finns ju så det kommer komma ut, men inte just nu för har inte tid! Hörs hej!

2012-03-24
20:31:30

Party!
Hejhej! Tänkte bara uppdatera ER om att jag nu ska iväg till Statshuset och festa på vigors caocktailparty med Anja, Jennifer och Matilda. Kommer bli så sjukt kul (får man hoppas) och kommer träffa ungefär halva klassen där!
Hejdå!

2012-03-22
22:01:55

Mockarutor!!
Syrran bakade idag, det blev sjukt gott. Medans hon bakade tvingades jag gå ner på affärn och köpa strössel och  riven kockos som vi skulle ha på slutet. Dessutom käppte jag lite bilder!

2012-03-21
17:17:26

Dagens outfit!
Och min fina arm såklart!
Jätte fint!

2012-03-20
22:18:27

Bilder lite snabbt!
Min alldeless egna arm :') där de är lite blått är staven (Y)
Freeeeeee!!
Äntligen slipper jag piller efter snart två år!!

2012-03-20
21:04:36

P-stav
Hejhej! Idag har jag suttit in en p-stav, höll på att dö när de stack in kanylen eller va de nu hette under huden och sedan skulle man dra in något så fjädern skulle skjuta iväg staven in i armen. Kändes sjukt obehagligt vill jag lova! Men nu sitter den där.. Lägger in bilder senare. (Bilderna nedan är från google och precis sådär gick de till bara de att min "pistol" va vit.) ;)
Du ser ju kanylen i armen ;O

2012-03-19
12:03:30

Skolan!
Hejhej! Idag blir det mycket muntligt på skolan, har nyss haft Sammhälle och där hade vi resentation om ett parti som vi arbetat med inom en liten grupp. Snart ska jag ha muntlig presentation om USA´s skolsystem, får se hur det kommer gå. Ska i alla fall göra mitt bästa och se vad det leder till.
Efter skolan ska jag ta ett snabbt besök till apoteket och köpa stav och bedövning för imorgon körs staven in i armen min!
Bild från helgen, men liknar mitt måndagshumör!

2012-03-18
22:28:45

Lite helg..
Tja då va helgen slut då... Lika bra det för saknar mina fina klass kåååmpisar!
I lördags så var jag på barnkalas, min kusins dotter fyllde hela 11 år så ett stort grattis till henne! På kvällen blev de inte så mycket, lite film och sånt. Drog därefter ut med Emil, Joel och kusin Simon. Vi lodade i Bredsand som vanligt och åkte på statiol (med moppe) och köpte korv! Därefter blev de sängen hemma hos Simon sedan tröck jag och Emil ner oss i bäddsoffan runt halv 6 på morgonen och sedan sov jag som en stock och snarka som en gris, var i alla fall så Emil beskrev det.
Nu idag har jag också typ kollat film och aa varit ute i Bredsand, sett på biggan nyss och nu blir de sängen, natti!

2012-03-15
20:18:10

Ny spis!
Hejhej! Nu äntligen efter aa ca 20 år har pappa köpt en ny spis! Wihhho!
Dock så är de bara ett hål där nu..
Och spisen står på altanen..

2012-03-13
22:50:48

Haha oj!
Har ju inte precis varit så aktiv på senaste men det är på grund utan för att jag inte har haft datan igång eller helt enkelt inte varit hemma.
Dessutom har jag sett klart på Pretty Little Liars, det gjorde jag helgen innan lovet tror jag. Under lovet så gjorde jag väldigt mycke och sov! Inte ne lugn stund. Var hos kusin två nätter, tror det var söndag till måndag och måndag till tisdag. Tisdag så tränade jag dessutom och var på bio va jag!
På onsdag var de midnajtsrallyt i opalen inklusiv sporthallen och slalom backen där. Det började nio och det blev av ren impuls att jag åkte dit. Väl där hade jag sjukt kul och jag badade i bh och trosor och ett par shorts jag fick låna av Linus. Dessutom spelade jag fotboll i shortsen när de va halvtorra och ja jag va ju inte inne på planen så där jääääte länge, haha. Sedan innan andra matchen hoppade jag av laget och gick och badade med Johanna igen, så sjukt galet roligt hade vi, haha!
Sedan stängde badet och killarna gick och duscha och jag och Johanna med, men det tog typ en timme för oss, haha dog av Emils kommentar "vart har du varit?" Haha jag sa att han skulle gissa och då sa han "vaa!? har du bytt om så länge!?" Haha han vet inte att tjejer kan vara sega. Har dock inte knäppt några bilder under de senaste veckorna men men ni överlever.
Finns inte så mycket mer att säga om den natten än att jag va där till halv sex på morgonen typ och Emil "den dumme fan" åkte och jobbade han... Eller aa sitta i en lastbil kan ju inte va så jobbigt.
Sedan på torsdagen så vaknade jag tre på dagen och va vaken i 8 timmar för blev så sjukt förkyld att jag trodde jag skulle dö. Sov därefter i 14 timmar, lagomt skönt. Då va de fredag om ni hänger med. Då va jag på gården och ja Emil "den dumme fan" som jag nu kallar honom slog hål i en vägg på gården så aa nu får vi inte va på nedervåningen på ett tag. Efter gården släpade jag med honom hem och kollade film, han åkte hem runt 4 på morgonen och jag slocknade direkt.
Lördagen lite snabbt så såg jag på Mellodifestivalen och sov och söndag så kollade jag och Emma på Jennifer och Emelie när de uppträdde på sundsvalls teater, de va med i en tävling som kallas för musik direkt. Den natten kunde jag inte sova så blev en och en halv timmes sömn innan jag skulle upp o påbörja en ny skolvecka...
Måndag låg jag och sov på gården typ hela kvällen så finns inte så mycket att säga bara det att jag nu har världens träningsverk i låren för jag cycklade ner för till min gata eller aa jag rullade och när jag nästan va hemma så va jag tvungen att vända för att hämta upp Emil uppe hos Simon där dom två suttit och spelat, så såg vi på film... igen... HAHA och sedan sov jag i typ 5 timmar väckte honom och somnade om när han kommit iväg till bussen så sov en timme till!
Så som ni kan förstå är jag väldigt jävla super trött nu och har sovmorgon till nio så godnatt!