MALIN VAINIO

2011-07-31
00:28:31

Så va tiden inne
Den 28/7-2011 åkte Charlie Pettersson, killen jag älskar till Kina för att bosätta sig där i två år. Det är lite blandade känslor i det hela, men jag är glad för hans skull. Förut var det jobbigt att inte få träffa honom på en till två veckor, men nu tar de nästan ett halvår mellan varje gång vi kommer att ses. Det har gått bra såhär långt iallafall, jag har inte pratat med honom lika mycket eftersom de är en helt annan tid där än här. Vi får hoppas på ett lyckligt slut, eller iallafall gör det, jag vet att vissa männsikor inte förstår sig på detta men då är det inte meningen att de ska förstå heller.

2011-07-19
01:16:25

JagÄlskarDig<3

Du är det mest underbara som har hänt. även fast det kan blir konflikter. Du är en gåva gud mig har skänkt. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna dig, men du har fastnat inom mig.
 Ditt leende får mig att bli varm, som din midja vid min arm. Dina läppar är som sidor ur bibeln, värdefulla och svåra att läsa.
 Att ligga naken i en säng eller vaken på en äng, att spela boll eller leka fåniga lekar, inget av dem spelar längre någon roll.
 Jag har känt kärleken innan jag träffat dig, men aldrig har mitt hjärta pumpat lika mycket kärlek som det gör just nu. Det beror nog på all den kärlek du ger mig.
Ett år har gått fort, och mycket vi hunnit. Varit med om svek och lögner, men tillbaka dig jag vunnit.
Mer än så jag inte kan komma på, finns bara en sak kvar att säga. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta! Hur mycket det än kommer smärta, två år är länge, men bara några procent av en livstid.
Jag älskar dig min alldeles egna Charlie Pettersson, nuochföralltid!<3

//Din Malin


Hittade även en ganska så söt bild som inte är så värst gammal ;D<3


2011-07-19
01:14:35

Min bästa vän!<3

Till en underbar vän, vi har känt varandra i snart fjorton år. Jag är ingenting utan dig, du är min andra halva.
 När vi inte träffats på ett tag känns det som en evighet. Jag minns när du var i Thailand det kändes som en evighet utan dig.
 Du är min allra bästa vän Malin och du kommer alltid att vara det nu och för alltid. Jag älskar dig!<3

//Din Jennifer Glad






Du och jag mot världen, i vått och tort!! ;D<3


2011-07-12
17:10:23

Pengar = Borta?

Haha jag har aldrig tänkt på att pengar kan försvinna så jäkla fort, tur att man har en smart hjärna vid sånna tillfällen. Idag va jag, mamma och pappa i birsta, jag skulle kolla om de kunde laga min älskade klocka som låset har gått sönder på... Buhu, men de skulle bli dyrt sa de så lika bra att köpa ny så då köpte jag en ny eftersom typ alla klockor va på rea så lika bra att passa på. Fick även med mig ett par nya skor hem, i ganska så stort behov av skor just nu. Gjorde även av med 700 kronor på mindre än en vecka, som alla vet va de ju gatufesten, tur man hade sparat månadspengen till GF då. Får iaf mera pengar på fredag och sedan får jag ju lön eftersom jag inte varit lat denna sommar utan jag har jobbat i fyra veckor, jag jobbade med en underbar tjej vill jag lova!


2011-07-01
15:07:27

Gymnasiet(Y)

Hejhej, idag har jag jobbat, igen! Hehe men de är roligt så klagar inte. Men iaf, idag så kom ju brevet vart man hamnar i höst då, jag hamnar på åkersvik i samhälle, beteendesvetenskap linjen iaf. Asglad nu för nu slipper jag vara nervös^^.