MALIN VAINIO

2011-05-30
21:31:49

Jobbigt värre...
Hejhej! Min dag har bestått av ingen lektion på förmiddagen så satt på skolan helt i onödan och gjorde inget typ. Sedan så hade vi idrott och de var så fint väder så hade inte med mig någon långärmad, samtidigt som idrotten börjar så börjar det även ösa ner regn från himmel. Inte så kul, inte kul att dessutom veta att de är sol i stockholm... Men det har iaf varit varmt nästan hela dagen.
Nu sitter jag i halvkalla Sverige och kollar på tv. Ganska roligt. Men skulle hellre varit i Kina som en viss annan person är om ca två timmar. Fast då är klockan halv sex på morgonen där så lite skillnad i tid är de ju.
Men nu ska jag fortsätta kolla tv sedan sova! Godnatt!

2011-05-29
12:44:30

Trööööööööööööööött!

Godmorgon, eller aa inte godmorgon för mig precis. Jag har varit vaken sedan elva då klev vi upp iaf. Jag sov över hos Jennifer inatt. Somnade typ halv tre och vaknde fem sedan somnade jag om igen. Vi låg och kollade på film typ hela natten. På kvällen efter vi bubblat så satt vi inlåsta på toan och rakade bena, då kanske klockan var ett på natten. Sedan sprang vi ner till mig halv två och sedan upp till Jennifer och startade filmnatten! Sov ju inte så jätte bra precis, hade tappat kudden och nästan glidit ner från bäddsoffan.
Men nu är jag hemma och Jennifer är väl i matfors och träffar mormor och morfar. Ska väl vara med henne senare också tror jag, men nu måste jag plugga så hörs!


2011-05-28
00:28:11

Skogsutflykt med klassen 26-27/5-11

Hejhej, idag så kom jag hem från skogen! Var hur skönt som helst att få komma hem och duscha.
Igår så åkte vi och paddlade hela klassen, eller aa två stycken var inte med. Men kul hade vi. Det var inga som välte heller, ganska så tråkigt, hade varit roligt om några vält! Men aa sedan skulle vi sätta upp tältet, jag, Hanna, Ellen, Martin, Ceiner och Henke satt upp vårat tält. Det var två tält i ett så tjejerna i ena och killarna i andra. Ganska så mysigt fast fick ganska ont i min rygg och så mycket sömn fick man ju inte heller. Aune tänkte sticka hem mitt i natten men han visste inte hur så blev inge av. Jag, Lissan och Elin gick motströms när vi väl kom i vattnet, tog ca en halvtimme kanske, var ju inte så värst kul att springa i vattnet för man sjönk ner i sanden, hade klarat av att inte blöta tröjan hela vägen över ån till sista steget då jag föll ner med foten i sanden och nästan doppade huvudet. Gick väl typ en kilometer motströms, haha vi hade ganska så roligt då, men sedan blev de kallt och kläderna torkade ju inte heller över natten eftersom det började regna. Gick och la mig två med Hanniz, Ellen sov redan, eller aa lite halft sov hon. Tog på mig två mjukisbyxor, en långärmad, två tjocktröjor och två par strumpor, hade även vantar på mig och luva nör jag sov.
Klädde inte av mig ett enda plagg på morgonen utan åkte så sista biten i alla kläder jag hade så skulle jag vält hade jag blivit riktigt sur! Men som tur är välte jag inte. Men nu sitter jag här i mitt rum efter att fått duschat och sovit lite hemma hos Jennifer. Har även ätit mat ur ett riktigt kök!
Nej men nu ska jag väl sova lite, godnatt!

   
   
   
   
   
   
   
   
  
Avslutar med en   fin bild på Nyström!


2011-05-25
21:09:26

Hårfix och panik!!

Heeej! Igår så gick de bra på vårdcentralen för er som undrar. Skulle kolla om jag fick ta bort ett födelsemärke och om två veckor ca får jag ett brev som de står ny tid på för att få tag bort det. Så ja, förhoppningsvis är det borta i november någon gång. Vårdcentralen är ju ganska så sega med det dom gör så.
Men iaf, idag har jag varit hos frisören och färgat, slingat och klippt lite på håret. Haha aa men imorgon ska hela klassen ut och paddla. Fick höra att de inte var så djupt där så är ganska lugn. Men håller nu på att packa så allt bli vattentätt. Jobbigt om det inte skulle funka med mobilen i först en plastpåse och sedan i en låda, bajs om de inte skulle gå! Får ju hoppas på att man inte välter iaf!
Men imorgon åker min tötis med distriktslaget till Junsele och där stannar han resten av veckan, sedan på söndag åker han till Kina så dår ser man han inte på en vecka, de tragiska är att den dagen han kommer hem så åker jag till göteborg... Det va ju lite bajs!


Resultat


2011-05-23
22:05:19

Har legat på den lata sidan nu ser jag...

Heeej!
Denna helg har varit sämst! Bara varit sur och ledsen så inget att skriva om!
Men hur som helst! Idag var jag på skolan, och vi hade Amerikansk fotboll på idrotten, vi skulle inte göra med tacklingar för vi hade inga skydd, även hamnar jag på backen... Aja mina byxor blev smutsiga... Hehe men imorgon ska jag till vårdcentralen, låter spännande va? Nej de tycker jag inte. Sedan på onsdag ska jag fixa håret, vi får se hur de blir, förhoppningsvis blir det bra.
Men nu ska jag sova godnatt!


2011-05-21
02:04:45

Kyligt!

Godag eller nej godnatt typ, kom nyss hem från att bubblat hos Linus med han, Emma och Adde. Vi bubblade typ en eller två timmar och sedan drog vi ner och badade i havet, fysatan vad kallt det va!

För övrigt så har jag sprungit/gått skoljoggen idag, tog 57 minuter, ganska så segt men jag kom runt! Sedan pkte jag och Jennifer till bredsand och stekte i en timme typ, sedan drog vi på pizzan sen hem och fixa sig och skynda ner till bussen och åka till stan. På stan träffade vi Charlie och Jesper som vi sedan följde med hem för att vi skulle ha en boll men sedan blev de satt vi kollade tv istället efter att vi varit ute med hunden.
Men typ fem skulle de till stugan så drog jag och Jennifer ner till Hanniz och va med henne till typ åtta. Sedan drog vi ner på gården och aa de jag gjorde senare står högst upp. Godnatt alla!


2011-05-19
21:46:49

Neeeeews!

Chacha bloggen!
Idag så har jag varit på skolan, vi såg på en film som hette Ninas resa, ganska så bra va den. Fick även veta att jag fick vg på svenska nationella idag, ganska stolt ändå!
Fast dagen är ju inte lika bra, när jag går påväg hem från bussen så är de knappt några träd kvar i skogen, blir typ helt galen och hittar nästan inte hem. Sedan kommer jag hem och aa snickaren hade gjort sitt jobb att flytta fönstret. Ligger en hög med plankor och skit på backen utanför fönstet, och gissa vem pappa tycker ska flytta på den högen då, jo snälla lilla Malin såklart.
Sedan går jag och Jennifer ner på tempo för jag ska handla middag, blev en glass också. Men sedan påväg dit ner blev de lite bilder som kommer här nere. Efter de lagade vi två mat, eller jag gjorde maten och hon salladen. Sedan åt jag och sen gick vi ut, kom nyss hem från den lilla utomhus stunden för dagen och ska väl snart gå och lägga mig och läsa som vanligt.
Puss och kram på alla!
  
Före jag städat
  
Efter jag städat
  
Lite av den skogen som är borta


2011-05-18
21:31:05

Snubbel Trubbel

Hejhej alla glada! Idag har varit en ganska så soft rolig och även lite ganska mycket klantig av mig och Emma. Haha Emma började dagen med att hon skulle springa till bussen, hon halkar på gräset och rullar ner för en ståltrapp, en sån här gammal ni vet, som har hål i sig så man inte ska halka. Hon får ett antal skrubbsår på sig och kommer precis i tid till skolan.
Dagen fortsätter med att man åker hem istället för att gå på special idrotten som är sjukt jobbigt tråkig. Jag Jennifer och Emma åkte till mig i det fina vädret och la oss och stekte på min altan. Vi hoppade lite matta och spelade även lite fotboll. Hann även somna till på altan i värmen, ganska så jätte skönt tycker jag.
Sedan fortsätter dagen med att jag går ner på gården och umgås med folk, när jag ska hem så snubblar jag på järnvägen och flyger en meter ungefär, haha snyggaste landingen måste jag tillägga. Även jag fick ett antal skrubbsår som jag kan skratta åt imorgon eller något sånt. Kul var det iaf, beskyddade även klockan på armen så den inte gick sönder, lika bra de tycker jag, sedna blev jag lite orolig om jackan gick sönder men de gjorde den inte, glad tjej! Haha, aja snart blir de väl sängen tror jag väl, de är ju en dag imorgon med, tyvärr.... Men även den dagen måste genomlidas med sv/so och event (bild, slöjd, musik). Nä nu ska jag försöka att göra något vettigt och sedan läsa lite och sedan dejta min kudde.
Godnatt alla läsare!


2011-05-16
21:05:10

Lycklig

Hejhej, idag så har jag prata med pappa lite om att jag ska få en ny bärbar data, hoppas att jag får den osm tidig födelsedags present. Hehe, just nu så sitter jag i garaget med salta ketter, chokladen som är slut och en loka. Har dessutom min bärbara och den stationära datan som jag sitter vid, såg även på tv nyss sammtidigt, kan ju inget annat än kalla mig nörd! Men vad gör man inte för att få spela sims! Haha aja hoppas att alla är lika glad som mig just nu.
Bloggen rullar och jag spelar hörs!


2011-05-15
20:46:59

Sims!

Hejhej allihopan! Igår så var jag ju som sagt i Birsta, runt halv sju åkte jag till Granloholm och va med Charlie sedan var vi med Amanda och kollade på Eurovision song contest, aja fel låt vann och de tycker nog väldigt många i detta avlånga land.
Men aa Charlie hade ju lite roligt med Amandas onc pice och aa, en väldigt vacker leopard blev de... Haha jag testade den även fast den var väldigt för överstor på mig, kände mig väldigt liten under den stunden.
Hehe aja idag har jag varit i Birsta med Emma, haha sedan åkte vi hem till henne och spelade sims, var typ hundra år sedan jag spelade det! Askul satt i säkert fyra eller fen timmar och bara spelade. Hatar att jag inte har kvar de på min data.
På Birsta kollade vi på mobiler, och aa jag kollade även lite på datorer. Hittade några snygga som jag hoppas är bra!

 
Sötaste Charlie måste jag ju påstå ^^,

Den datan jag vill ha!
 
Vill ha den mobilen ellrer...

Den!


2011-05-14
14:55:52

Vardagsrummet!

Hejhej, alla vakna? Antar de. Men nu är de så att vi byggde ett garage förra sommaren, vi satt ena väggen mot ett fönster på huste så nu ska vi flytta fönstret och då kommer vi ha två stora hål i väggen snart, låter val roligt tycker jag. Aja lägger upp några bilder på hur det ser ut just nu sedan får ni se hur de blir när de är klart med!
Aja, om en halvtimme sitter jag på bussen till birsta med glader, alla får ha en så bra dag tycker jag!
Höööööööööörs!

  
Ni ser nog vad som är vad! =D


2011-05-12
20:08:51

10 dagars inlägg i ett...

Hejhej på er alla som råkar läsa min vackra blogg. Den tredje man var en tisdag och om jag minns rätt så höll jag på att städa mitt rum i ca tre dagar den veckan, minns inte om jag gjorde något spec, eller jo jag hade ju matte nationella på onsdagen förra vekan. Men nu i helgen som varit så gjorde jag inte något speciellt på fredagen, skrattade mest åt Skiej fatt han är så otroligt rolig! Men på lördagen så var jag med Charlie och sedan var vi med jennifer också, på kvällen så drog jag till granloholm och va med Ida, Amanda och Charlie. På söndag var jag också med Jennifer och Charlie, men då var vi i stan och Emma var också med, vi spelade lite pasket. Måndagen var väl inte heller så speciell vad jag kan minnas. Men på tisdag så var jag med Charlie igen. Haha vi hade ganska så roligt med alla klipp på youtube! Gamla tallang klipp är ju alltid trevliga att kolla på. Igår hade vi fotbolls dm kval som inte gick sådär jätte bra då men. På kvällen var jag på Åkersvik och kollade lite, haha skrattade gjorde jag också, skönast var när Rasmus blev frågad vart han kom ifrån och han svarade "jag kommer hemmifrån". Haha fyfan asså, rolig kille det där! Hmm aa idag då? Idag har jag varit på skolan nästan hela dagen, åkte hem efter våran snygga fotografering till spexfoto, bilder längre ner! Haha sedan halv sex åkte jag tillbaka till skolan för föräldramöte.
 Så nu sitter jag här och skriver på begäran av Hanna Berglund som tycker jag bloggar segt, men igår skulle jag ha bloggat men hade så sjukt ont i magen så jag orkade inte, hehe har dessutom sett på Grease två gånger, både igår och idag. Älskar den filmen!

BILDER!
   
Hela fina klassen tillsammans!
   
Alla tjejer plus Martin!

Haha jag och Hanna är ju så söta! Lägg även märke till bilden på oss ovanför!


2011-05-01
22:17:25

Liiiiiiiite seg

Gokväll, hehe men aa idag somnade vi 2 inatt och jag vaknade 8 sedan somnade jag om igen, sedan vaknade jag sedan somna jag och aa så höll de på, men halv 1 klev jag upp och gick upp. Jag gick upp till Erika som satt och åt frukost men såg inte till Linnea. Men aa sedan gick jag hem. Senare ringde jag Jennifer och drog upp till henne, vi drog ner till tempo, sedan följde vi med in till tan och träffade Charlie som var med Olivia, sedan åkte jag, Jennifer och Charlie hem till bredsand, först en tripp upp till Jennifer för att hämta några grejor sedan ner till mig och hoppa matta, sedan myste vi tre på nere i mitt rum och kollade på tv.
Sedan åkte han hem och vi drog hem och jag duschade sedan ringde Jennifer och frågade om jag skulle med på statiol och då stod jag i handduk och ba öhhh aaa okej, hehe men aa sedan ner dit och upp igen, nyttigt att röra på sig. Men nu åkte Sonia ut ur Big Brother så nu blir sova, natti!