MALIN VAINIO

2011-08-30
23:35:01

Kallt!?

Hejsan svejsan! Nyss kommit hem efter en rolig, kall och framförallt mysig kväll! Några pussar hit och dit, fast bara mellan mig och en med manligt kön såklart. Riktigt mysigt faktiskt vill jag lova, har dessutom en grön prick på handen som Malin ritade dit. Tankade dessutom kusins moppe med femtio kronor och Ragges moppe med femtio kronor, tur jag får tbx i handen vid nästa studiebidrag, ska bli skönt att få lite pengar löst.
Ganska skönt att börja kvart över tio imorgon, då kan jag sova till halv nio för att sedan vandra hemifrån halv tio typ, jobbigt att ha långt till skolan men det funkar.
Men nu är de dags att sova innan jag somnar med datan i knät, godnatt!


2011-08-29
22:00:39

Svar på kommentar

Svar på kommentar till senaste inlägget, frågan löd : fick du något roligt och som svar på det är ja.
 Hade tänkt göra yttligare ett inlägg igår, men så blev det inte som ni ser, hade fullt upp med att vara ute med kompisar och åka moppe hem och småprata lite med en person.
Fick presentkort på kicks på tvåhundra och på birsta city trehundra sammanlagt. Fick även en liten söt nessisär (stavning) av mina kusiner Emelie och Sophia, i den låg en annsikts mask, nagellack och hudkräm. Fick även ett läppstift/läppglans/läppsyl av syster som gör så att läpparna blir större, riktigt kul men sticks gör det! Sedan fick jag inget mer, fick datan i förskott och den är jag riktigt nöjd med.
Efter en kväll på gården har jag hunnit med att bråkat lite med en person på skojj då givetvis, lekt rövare, blivit släpad på golvet, ätit glass och mycket mer! Snart blir de sängen så jag orkar med morgondagen också. Lär väl lägga upp en litet inlägg imorgon också, godnatt!


2011-08-28
12:16:25

Ruuligt

Godmorgon, vaknade kvart i tolv efter åtta timmars sömn. Igår var jag ute från nio till tre på natten, träffade massa personer och åkte/körde moppe. Släktträffen gick asbra, mätt kan jag lova att jag blev för från kvart över fyra till åtta åt jag på något hela tiden. Haha sedan blev de en glass runt tio på kvällen också.

Finaste kusinerna och farfar/morfar

Erica, jag, Malle, FARFAR/MORFAR, Emelie och Sophia


2011-08-27
12:07:12

Släktfirande!

Godmorgon, nu har jag varit vaken i en halvtimme kanske lite mer. Senare idag, vet inte riktigt vilken tid men iaf så kommer kusinerna hit, Emelie, Sophia och Malle, Malle har med sig sin fästman också såklart. Här blir det paketöppning, tårta och middag, vet inte så mycket mer om vad som händer. Får iaf hoppas att det blir kul.


2011-08-26
16:18:23

Slut på första veckan!

Wihoo! Äntligen fredag! Som jag har längtat. Denna vecka har varit sjukt rolig måste jag få tala om, super fin och snäll klass jag går i. Alla saker har ju dock inte varit lika roliga men så kan det bli ibland... Haha dessutom tror jag min katt är liiiite cp, han sätter sig framför högtalaren som är på ganska hög volym och iggar mig när jag pratar med honom!? Men nu ska jag upp till min mor, HARE BRA!


2011-08-25
22:11:34

Birsta City

Hejhej, nu kommer lite bilder på de jag köpt idag! Så häng med o bläddra neråt!

Fred Perry väska från stadium för 600;-


En mysig tröja från J C för 400;-

Ett par tyg skor som ska bli inneskor till vintern 100;-

Blus från gina 200;- och tights från gina 100;-

Och en massa block som ska med till skolan imorgon! Från akademibokhandeln 75;-

De var allt från mig, det kommer även dyka upp bilder från övernattningen senare, kanske nästa vecka vi får se! GODNATT!


2011-08-25
14:52:44

27/6-11 till den 25/8-11

Det var bra så länge de varade som man brukar säga...


2011-08-23
21:51:07

Skogsutflykt

Hejhej! Imorgon ska jag upp vid sju som vanligt, göra i ordning alla min mackor sedan blir de bussen till navet där Melinda hämtar upp mig med moppebilen. Vi åker vidare till sok stugan på sidsjön för skogsutflykt med paralell klassen sa1a och våran klass sa1b. Där ska vi vandra och paddla sedan vidare upp till skolan för övernattning! Snart så blir de sängen då! Kommer troligen inte blogga något imorgon, men ska knäppa kort och lägga upp på bloggen, ska iaf få några bilder!


2011-08-23
17:00:20

Dag två i skolan

Hejhej, varit hemma i en halvtimme drygt efter en låååång skoldag. Började nio idag med att leta till det klassrummet vi skulle vara i. Slutade kvart över tre efter en dag med massa lekar och skoj. Har lärt mig alla trettiotvå namn i klassen nu, typ.


2011-08-22
18:46:29

Skolan!

Nu har jag absout inget att göra (får inte sova för mycket på dagen) så tänkte berätta lite om min första skoldag, vi är trettiotvå i min klass, tjugoaåtta tjejer och fyra killar. Alla är sjukt snälla och jag har börjat lärt känna några nu idag, fortsätter lära känna folk imorgon, tycker det låter som en bra idé. Imorgon ska vi ha en lång dag på skolan ser de ut som... På onsdag blir de iaf paddla, vandra och sova över på skolan tillsammans med min klass och andra samhälle klassen. Vi får se hur jag gör med den saken.


2011-08-22
18:14:05

Trött

Hejhej! Efter en hel dag i skolan är jag helt slut, vaknade nyss efter att ha sovit en timme typ, får hoppas jag somna iväll också. Imorgon ska vi göra massa saker på skolan och sånt, får hoppas jag inte är lika trött imorgon efter skolan. Det gick jätte bra idag i skolan! Vi gick på rundtur själv i skolan och letade lite, tog ett tag att hitta rätt.. Menmen nu går livet undan vill jag säga och de enda neggativa är att jag saknar min älskling väldigt mycket nu, snart gått en månad, lycklig tjej!


2011-08-21
20:57:52

PEEEEEEEEEEEEEEEEPP

Hejhej, nu sitter jag här och tänker på imorgon, ska bli askul att komma till ny klass och ny skola. Snart blir de sängen så jag kommer upp vid sju imorgon. Då jävlar ska jag fixa och dona. Aja berättar mer imorgon när jag kommit hem. Godnatt!


2011-08-21
13:55:13

Selånger dag tre!

Snart ska jag, Jennifer och Emma in till selånger idag igen! Ska bara in dit ett tag och kika lite. Sov med Jennifer Glad inatt för fjärde natten irad. Mysigt och SJUKT kul har vi haft det iaf.

Lilla jag^^)

Jeffner!

HAHA!

De var några fulisbilder från gårdagen =D


2011-08-21
00:10:56

Fotboll

Hejhej! Efter att varit på regniga selånger så tog vi oss istället ner till fotbollsplanen vid nio och spelade lite fotboll. Kom nyss hem och har duschat av mina iskalla ben och fötter. Spelade ju inte fotboll från nio till tolv precis... Vi gav upp typ tio och gick till statiol istället, var ju livsfarligt att spela boll i mörkret, iaf om man inte är pigg. Snart ska jag och Jennifer sova tror jag, eller de är ju sista natten på lovet så egentligen borde vi vara vaken men jag är så sjukt trött och ska upp i tid imorgon så jag kan somna i tid också. Godnatt!

FÖRR
NU
FÖRALLTID
DU
<3


2011-08-20
19:20:19

Lite bilder då!

Nu kommer lite bilder från dagens selånger!

Min outfit

Emelie och Jennifer

Och som nästan alla vet så regnade det!

Söta strumpor

Färgglada strumpor!

TROSOR!

CHIPS!

Remmar

En liten hög!

KÄRLEK!

ingen kommentar =D


2011-08-20
12:20:46

Selånger dag 2!

Hejhej, nu ska jag snart åka in till selånger idag igen. Jennifer Glad och Emelie ska sjunga på någon scen där, inte en aning om tid eller plats. Aja nu måste jag snart gå! Hare så bra!


2011-08-20
03:04:32

Outfit

Hejhej alla! Efter en trevlig och rolig kväll på selånger så kom jag till bredsand med halsont och spyfärdig... Träffade riktigt trevligt och roligt folk, så kul kan jag lova att jag hade! Nu när jag, Jennifer, Emma och Linus sprungit runt i Bredsand i cirka tre timmar (spenderat mest tid på statiol....) så tycker jag att jag förtjänar lite sömn. Men nu så sitter jag och skriver, Emma spelar spel och Jennifer tittar tv. Alla äter chips o dricker cola, vissa mer än andra! Tihi! Snart ska jag nog sova tre timmar sedan kliva upp och prata med min saknade pojkvän, varit ifrån han nu i över tre veckor, många återstår...

Bjuder på bilder från kvällens outfit!




TIHIHIHIHI^^)


2011-08-19
12:35:32

Selånger dag 1!

Godmorgon, nu sitter jag, Jennifer och Emma i mitt kök. Inte för att jag vet varför men. Har fått en present av Matilda som kom hit imorse och åt tårta. Det var ett halsband, lägger ut bild på den kanske ikväll beroende på när jag kommer hem från selånger. Fick även två ciggpack av Emma, tack så mycket. Den ena innehöll choklad och den andra tuggummi.


2011-08-19
00:25:52

Då va den dagen slut(Y)

Gokväll! Jennifer ligger typ och sover nu... inte ok, men vi ska snart ut och gå lite med Linus så hon blir pigg! Har inte fått något idag eftersom datan fick jag ju tidigt och pengar för frisör fick jag ju igår. Men nästa lördag så ska vi fira mig syrran och farfar, eftersom alla tre fyller år typ samtidigt. Så då blir de bilder och shiit på bloggen så ni får så gott som vänta. Nu ska jag skrämma liv i Jeff sedan blire statiol!


2011-08-18
13:13:17

TÅRTA!!

Här kommer lite bilder på tårtan, har inget annat för mig medans jag väntar på go mat, så tyckte de va lika bra att lägga in bilder nu ist. Längtar efter att få äta den!


Det som användes till tårtan!

Tårtbottnar!

Men lite sånt ser det ut såhär

Sedan så byggde vi på lite...

Och sedan..

vispar flitiga tå kvinnan grädde!

Resultat, mums =D


2011-08-18
12:19:20

16 ÅR!!

Nu är jag 16 år då!! Wohooo! Fast inge ovanligt med de precis... Men iaf så har jag och Jennifer gjort klart tårtan och bilder på den kommer senare ikväll.


2011-08-17
23:19:48

Snart smäller det!! =D

Gokväll! Jag och Jennifer har nyss tjockat i oss vindruvor och riskakor. Snart ska jag se sista Scooby Doo avsnittet som femtonåring, wihoo! Efter det blir de nog sängen så vi kommer upp imorgon och kan göra tårta, so jag sedan kan äta upp, tihi! Bilder på det kommer imorgon kväll nån gång. Godnatt då!

40 MINUTER KVAR!


2011-08-17
15:56:16

Ny frilla!

Före! (nyvaken)

Efter!


2011-08-17
10:07:23

Klippning!

Godmorgon, idag ska jag åka till stan och klippa och färga/slinga håret. Ska bli kul att sitta i en stol i tre timmar eller något... Tur jag har med mig tå-kvinnan som gör mig sällskap på sidan om. Bäst man börjar att göra sig klar för att åka in då, eller det första jag måste göra är att få upp Jennifer ur sängen så hon kan börja fixa sig. Lägger ut bilder senare idag.


2011-08-17
01:09:13

Film<3<3<3

Godnatt på er alla. Tänkte bara berätta lite kort om vad jag gjort under kvällen, började med att hyra film på hemmkväll med Jennifer och Sazan, vi såg Diary of a sex addict, the house bunny, hiphip hora och dog house. Har sett hiphip hora för typ 5 år sedan, så kom inte ihåg så mycket. Vi hyrde även another cinderella story fast den har jag också sett, Sazan tog med sig den hem när hon drog hem runt nio. Nu när jag väl är hemma så ska jag sova (känns knäppt eftersom älskling kliver upp snart för att gå till skolan!?:S) Godnatt på er!


2011-08-16
15:18:32

Svar på kommentar del två!
                      Svar på kommentarer av Favvo Kinesen:

1. Vare seriost menat att du inte valde hon eller valde du hon? :)(L)
Svar, seriöst:)<3

2. Vakna lite tidigare och somna lite tidigare at frukost nar man ska och sen lunch sa ska du se att latmasken kryper ur dig och du far ork :D (L)
Svar, får testa:)<3

3. Aja spelar ingen roll nar man gar lika kallt och javligt hela dan :D(L)
Haha jo efter nio blir fyspunkt :(<3

4. Kom och bo med mig har i varma szhou da :D(L)´
Kommer sen :D<3

5. Ingen kommentar (L)
...

6. Vilken tur, alskar dig (L)
Älskar dig<3

7. Det finns ju jattemyckt att gora :D eller juste skolan har ju borjat har (L)(L)
Dööööööööö, eller inte :)<3

8. Specielt hon till hoger var jattefin (L):*
Haha då vet jag;)<3

9. Du ar sotast av alla och just dig alskar jag mest av alla(L)(L)<3
Älskar dig sötnöt:'')<3<3


2011-08-16
14:58:49

Svar på kommentarer av Favvo Kinesen

Svar på Vilken jävla fråga!:
Vem valde dudå?:)
Svar: Jag valde såklart inte Paris Hillton...

Svar på Hatar mitt liv så sjukt mycket ibland...:
Kanske dax att börja träna ryggen då :D
Svar: Haha jo kanske de, men finns ingen ork... 

Svar på Sjuk!?:
Du kanske inte ska vara ute så länge i kalla Sverige:)
Svar: Jag är faktiskt inte ute så länge på kvällarna, men nu har jag tagit ner vinterjackan så nu överlever jag nog:)

Svar på Regn...:
Inte lätt att bo i en grotta när stora stygga pappabjörnen vaknar så tidigt och är hungrig och på tal om vädret. Det är inte lätt liv ni lever där i Sverige:)(L)
Svar: Haha björnen ska till jobbet och tjäna pengar så då gör det inte att han kliver upp^^ verkligen inte lätt liv kan jag lova:(<3

Svar på Nicki Minaj - Super Bass:
Bra låt, mycket bra låt:)(L)
Svar: Jag vet, tycker den är jättebra:D<3

Svar på Världens kanske sämsta pojkvän.... ever:
Du inser att du är en fantastisk tjej när du kolla på det hoppas jag:) du är verkligen det killar drömmer om. Älskar dig min bästa tjej... ever(L)
Svar: Jag inser iaf att du inte är som en av dom och då menar jag att är världens bästa kille:) älskar dig:)<3

Svar på Myspys:
Det där lät som alla andra dagar du sen jag åkte(L) Film prata med mig sova:p
Svar: Haha jo men det finns ju inte precis så mycket att göra nu innan skolan börjar:)<3

Svar på Shopping:
Du är bra på det där med att shoppa:) Vilka söta små blåsfiskar(L)
Svar: Haha nja, haha jo men visst är vi^^<3

Svar Bilder från drakbåt:
Snyggaste tjejen i sundsvall under drakbåtsfestivalen arrrrrrrr..... MALIN MIN ÄLSKLING VAINIO(L)(L)(L)
Svar: Haha söt du är älskar dig:'')<3<3


2011-08-16
10:28:39

Regn...

Godmorgon, skönt att vakna klockan sex imorse när pappa går runt uppe... Sedan att vakna av klockan halv nio och det regnar ute, inte jogging idag då. Sedan att de är vitt ute och skitfult väder nu vid halv elva och veta att älsklingen badar i pool.. Aja de kanske blir bättre väder om ett tag, not... Nu ska jag vara snäll och dammsuga åt mor min.


2011-08-15
22:17:34

Chris Medina - What are words


2011-08-15
22:12:24

Myspys

Hejhej, det känns väldigt skönt att inte varit utanför huset på 24 timmar. Känner mig ganska så seeg... Idag har jag pratat med älskling, ätit och sett på film, såg slutet på remember me och sedan efter det såg jag no strings attached. Ganska så mycket jag grät i slutet på remember me, höll nästan på att börja gråta i den andra filmen också fast att jag sett den två gånger nu, tycker den är så gullig att det kommer tårar i ögonen. Nu sitter jag och kollar på snutet i varuhuset den går på tv men är snart slut. Imorgon blir det att kliva upp halv nio äta något sedan ut och jogga, efter det blir det duscha och sedan prata med älsklingen som förhoppningsvis kommit hem från skolan då.

2 DAGAR KVAR!


2011-08-15
17:34:55

Världens kanske sämsta pojkvän.... ever

Hejhej, just nu sitter jag och väntar på middag. Kollar dessutom på ett pogram som heter "världens kanske sämsta pojkvän.... ever". Det är ett ganska så roligt program, man lär sig ganska så mycket utav det också. Denna gång handla de om mognad, kan ju säga att alla beteer sig som tolvåringar så jaa de skulle nog behöva lektion i mognad om du frågar mig.. Nu börjar det igen, kanske bloggar senare ikväll.

Går att läsa om på http://www.tv4.se/1.1324010/varldens_kanske_samsta_pojkvan..._ever?episodeId=1.1402274


2011-08-15
11:45:02

Nicki Minaj - Super Bass


2011-08-15
11:28:45

Sjuk!?

Hmm, undra om jag är sjuk!? Sovit i tolv timmar as trött och seg, huvudvärken är bort och ryggvärken också men de lär väl komma tillbaka... Aja, ser iaf att de inte är någon mening att kliva upp idag för det är vitt utanför mitt fönster. Får se vad som händer.


2011-08-14
22:37:37

Hatar mitt liv så sjukt mycket ibland...

Hejhej, kom nyss hem efter en kväll ute med trevligt folk. Fick lift av min kusin hem från tempo, fick trängas med hans kompis Viktor. Har haft en ganska så bra kväll om man bortser från huvudvärken och ryggvärken, blev dessutom yr och spyfärdig när jag rörde på mig för fort... Har dessutom varit sjukt trött nu i nästan två timmar... Hatar när min kropp gör såhär emot mig, blir så less! Tog nyss en tablett så ska väl gå över snart får jag hoppas på, godnatt!

3 DAGAR KVAR!


2011-08-14
11:53:31

Vilken jävla fråga!

Godmorgon, inatt sov Jennifer över här och det första hon säger till mig när jag vaknar är "Malin, om du fick välja att vara kompis med mig, Sazan och Matilda eller Paris Hillton och bli känd, vem skulle du välja då!?" Ibland undrar jag vad den människan har i huvudet... Plus att hon sitter och pratar med sig själv nästan hela tiden, haha ganska underhållande om jag ska vara ärlig. Nu ska jag nog lägga mig ner igen och blunda. Godnatt.


2011-08-13
23:38:13

Shopping

Glömde nämna att jag även köpte ett par örhängen när vi var på stan och kollade båtar.
BILD!

Jag och min bästaste vän!


4 DAGAR KVAR!


2011-08-13
17:46:25

Bilder från drakbåt

Tänkte lägga upp lite bilder från min och Jennifers dag i stan.
En bild på Amanda börjar jag med.

En bild på Glada Stina!

En bild på mig! =D

En bild på mig och Stinis

BÅTAR!



Sedan en bild på mig och Olivia!


2011-08-13
11:27:42

Drakbåtsfestivalen!

Godmorgon, här sitter jag och och skriver som vanligt men nu stter jag på golvet istället för i sängen. Lite mysko jag vet men det kändes rätt att sätta sig här. Snart så kommer Jennifer hit och då ska hon bara sminka sig sedan ska vi två också åka in till stan där nog resten av Sundsvall håller hus. Nä nu måste jag äta något, klä på mig och fixa håret så vi kommer in i stan nån gång.


2011-08-13
01:26:31

Bakat!

Hejhej alla bloggläsare. Nu när jag är klar med min bloggdesign så är det dags att lägga in bilder på mina chokladmuffins som jag gjorde tidigare idag.
För er som vill ha receptet kolla här http://www.recepten.se/recept/kladdmuffins.html.


Ingredienser

Smeten, formar och hackad choklad som sedan ska läggas hela mitt i muffinsen.

Restultat! MUMS!

Tyckte den bilden blev lite småcool^^)

5 DAGAR KVAR!


2011-08-13
01:11:04

Timbuktu- Resten av ditt liv



Lyssnar på musik såhär när man sitter och fixar om bloggen. Hoppas ni tycker att den blev bra, tacksam för kommentarer!


2011-08-12
12:08:43

Bara en vecka!!

Godmorgon på er. Nu är jag typ pigg, tänker inte sova mera iaf. Väntar på att Matilda ska vakna och att min älskling ska logga in på msn. Nu så är det äntligen bara en vecka kvar av sommarlovet!! Som jag har längtat till skolan de här senaste två veckorna, visst det låter sinnes men har jag inget att göra på dagarna kan det bli väldigt tråkigt. Tror jag ska ta och läsa lite i min bok medans jag väntar.


2011-08-12
01:34:52

Message in a bottle

Nu när denna film snart är slut är det dags att sova. Min älskling kliver väl snart upp antar jag, hans bror har vairt vaken en timme vilket jag inte fattar varför men.. Ganska  så fin film det här med måste jag säga, hängde dock inte med riktigt i början.
Godnatt bloggen och bloggläsare!


2011-08-11
23:52:42

A walk to remember

Buhuuuu!! Jag gråter fortfarande och filmen är slut, vad är det med mig och kräleksfilmer!? Fyfan assorlig kan rekomendera den till de som tycker om kärleksfilmer.
"Vår kärlek är som vinden, jag ser den inte men jag känner den!"

6 DAGAR!


2011-08-11
22:22:20

Svar på min knepiga fråga

Både min älskling, Melinda, Matilda och min familj vill att jag ska gå på Skvadern så då får det bli så. Tycker att det känns ganska så jobbigt att man måste gå och frysa varje kväll nu för tiden eftersom det ska vara så jäkla kallt här hemma i Sverige. Så nu på kvällarna blir det film istället. Just nu ser jag A walk to remember, ser ut att vara en bra film.


2011-08-11
15:31:33

!?!?!?

Nu är de så att jag kommit in på Skvadern i höst, inte en aning om jag ska gå där eller inte... Skulle vara tacksam för tips!

Svar på kommentar:
Svar angående Flipväska HTC Sensation skrivet av älsklingen;
Jag vet också att det var du som hitta den, tack så mycket älskling:)<3


2011-08-11
11:35:13

Flipväska HTC Sensation

Godmorgon, nu har jag och Stina vaknat till Liv. Sitter och pratar med älsklingen medans Jeff kollar på Disney Channel. Har dessutom hittat de skalen/väskan jag vill ha till min mobil.
Det ser ut såhär...


ASFIN JAG VET!

Nä snart blir de nog lunch, eller aa börjar väl med maten om en timme kanske. Alla får ha en så bra dag för det ska jag ha.


2011-08-10
23:14:43

Svar på kommentar

Svar angående skoluniform skrivet av Charlies moster;
Den förkrympna haklappen har fått många kommentarer idag måste jag få säga, bäst du skaffar en större Charlie.


2011-08-10
23:10:18

Stina...

Nu sitter jag och Stina (Jennifer Glad) och äter chips och har lite deeptalk. Vi dricker vatten iaf eftersom vi är supernyttiga. Idag var vi i stan och köpte present till Emma som fyller år den 12/8, sex dar före mig. Det var ovanligt lite folk inne i stan måste jag få säga, fast träffade på fina Hanna Berglund med sin syster.
Inatt ska Stina sova över här igen, JIPPIE!!! Slipper sova ensam, osså har jag något att skratta åt imorgon. 

7 dagar kvar!!

                                                                                                  Älskar dig<3
 


2011-08-10
14:22:12

Skoluniform

Här är bilderna på Charlie och hans snygga skoluniform som de flesta önskar att se.










2011-08-10
11:53:15

Svar på kommentar...

Svar till; Älsklingen angående Fan va surt
Jag har ju sagt till mamma och pappa att jag inte vill åka med de utomlands för då får jag åka till digistället, gäller att vara smart, och inget land, inte ens Thailand är mer värt än att åka till än dig<333

Svar till Älsklingen angående Bor vi på grönland eller!?
Det tycker jag du borde veta! :(


2011-08-10
00:36:03

Bor vi på grönland eller!?

Godnatt! Efter en pizza på bredsands pizzeria så beger vi oss bort mot tempo där vi får höra av Linus att de är varnings skyltar nere på stranden om att någon fågel skitit i vattnet och att om man badade så började det klia på kroppen. Såklart så hade ju Jennifer badat kvällen innan och hon fick panik...
Senare på kvällen så tog jag och Jennifer en biltur till stan och tillbaka med hennes pappa för att lämna in ett par filmer på hemmakväll. När vi kom hem till Jennifer och packade hennes saker för att sedan gå till mig och lämna de så bytte jag om till en långärmad och en tjocktröja, samt min skinnjacka. Kan ju säga att det känns som de är vinter nu på kvällarna, satt och frös ganska så länge under denna kväll. Som tur är finns ju Hebbe som jag kunde låna ännu en jacka av, då frös jag inte iaf. Efter ett tag så drog vi upp till Linus och kolla på tv (jag sov). Sedan så skulle vi börja röra oss hemmåt då träffa jag på min kusin Simon och hans kompis Emil, de hade ju såklart moppe båda två så då åkte jag med Emil ner till statiol och de andra gick, fast Jennifer och Linus joggade. Nu när jag varit hemma i en halvtimme i värmen så är de dags att lägga sig och sova.

8 DAGAR KVAR!!


2011-08-09
17:09:43

Fan va surt!!

Hejhej, snart ska jag pallra med neråt mot pizzerian här i Bredsand med Jennifer och Sazan. http://www.fritidsresor.se/boka-resa/HotelAbout.aspx?q=421a44b058ef434b95e04c982ea1790b dit ska min mamma och pappa åka i Januari utan mig och syrran, vi ska stanna hemma med djuren och frysa ihjäl...


2011-08-09
11:38:48

Oj....

Godmorgon! Nu har jag varit vaken i en halvtimme, vaknade av ett sms fem över elva... Sedan när jag försöker somna om så ringer det uppe men jag orkar inte anstränga mig för att gå upp. Efter tio minuter drygt så går jag upp i alla fall fast lika fort ner i sängen igen. Fick nyss goda nyheter om att älsklingen skulle gå nian så får fortfarande vara äldst, JIPPIE!


2011-08-09
00:44:52

Remember me

Godnatt alla som ska gå och lägga sig för jag ska se remember me ett tag till, ska försöka se klart den utan att somna men det ser omöjligt ut om jag ska vara ärlig. Efter en kväll ute i Bredsand så blir man ganska trött faktiskt.

Love<3<3


2011-08-08
16:15:02

Efter regn kommer solsken

Trevlig dag de har varit såhär långt. Började dagen med att kliva upp sju som jag sa att jag skulle, eller låg ju kvar i sängen till tio. Då åt jag frukost sedan gick jag och la mig i sängen igen. Skönaste platsen i rummet om du frågar mig. I alla fall så vet ju alla som bor i Sundsvall att det regna ganska mycket igår kväll/natt och imorse. Resultatet till de är solsken såklart, men också en tunnel full av vatten så där undvek jag att gå. Skönt att det snart är kväll, less på solen för tillfälle, nu för tiden vet jag ju inte om jag ska ha varma eller kalla kläder. Såg ut att bli en skit dag idag runt sju imorse, sedan blev de helt plötsligt fint!? Nu väntar jag på mat och sedan tror jag att de blir att vandra ut i Bredsand igen.


2011-08-07
22:18:59

Godnatt!

Efter en kväll ute med Jennifer och Sazan så ligger man i sängen redo för att somna satt jag kan kliva upp nån gång och prata med älskling. Klockan står på sju, godnatt!


2011-08-07
14:03:12

Galen i film! <333

Nu har jag upptäkt att jag är galen i filmer, speciellt i kärleksfilmer och roliga filmer. Jag sitter och gråter till de flesta filmer nu för tiden, antingen så sorgliga eller sjukt roliga. Blir många flera filmtips på min blogg så sluta inte läs den om ni är i behov av några! 


TÄNKER PÅ DIG<33




2011-08-07
13:58:49

Svar på kommentarer

Tänkte göra mig ett försök i att svara på kommentarna från senaste inlägget ( trött tjej ) inte precis så duktig på detta men jag gör ett försök.

Jodå alla bra idag tack, i i d z.
Det hoppas jag med och tack desamma Hanna.

Fina bloggar ni hade!
Kram


2011-08-07
10:39:12

Trött tjej =)

Godmorgon, jag har varit vaken i snart en halvtimme. Sitter och glor på the last song just nu sedan vet jag inte vad som händer, men som vanligt händer det väl inte för mycket här hemma.


2011-08-07
01:26:29

Sorority Boys

Godnatt bloggen! Kom nyss hem från Keff efter att sett på sorority boys med hon och Emma. I det tidigare inlägget sa jag ju att vi skulle äta middag på O´learys och så blev det ju också, askul! Blev ganska så mycket mätt och hade trevligt sällskap att vara mätt med dessutom. Jag och Hanna gjorde special beställningar, kyckling och pommes, superdupergott! Filmen som jag nämnde i början av inlägget måste jag verkligen säga att den var rolig och skratta kan jag säga att vi gjorde. Rekomenderar den starkt, fast den är från tvåtusentvå men den var så grymmt rolig så de är helt klart värt det. Nu lyssnar jag på musik så jag är redo att gå och lägga mig i min mysiga säng, ensam...


2011-08-06
17:55:32

Snart så

Nu börjar klockan närma sig sju. Om cirka 40 minuter sitter jag i bilen påväg in mot stan med två fina flickor för att sedan möta upp två fina flickor till.



Så ser jag ut ikväll =D


2011-08-06
12:43:01

O´learys

Godmorgon, nu har jag precis duschat efter en lång skön natt, eller... Somnade i Jennifer gäststuga typ halv tre kanske sedan vakna jag vid fyra och somna im igen, tio i fem gick jag hem så runt fem sov jag som en stock i min säng, sköönt. Haha död snö va då den bästa film jag sett på länge, typisk norsk film måste jag säga. Tror iaf den va norsk^^. Rekomenderar att se den med. Som sagt så har jag nyss duscha så nu blire fix och sedan runt halv sju åker jag in till O´learys för att äta middag med Emma som snart fyller år och Jennifer, Lissan och Hanna.


2011-08-05
21:12:52

Zombie strippers

Haha jag, Emma och Jennifer sitter och kollar på Zombie strppers, måste vara den mest oseriösa skräckfilmen jag sett, haha jag säger då det till er som läser att ni borde se den, jag rekomenderar den verkligen. Så sjukt rolig film!!


2011-08-05
18:40:06

Ännu mera film!?

Nu när klockan närmar sig sju på kvällen här hemma i Sverige så närmar sig klockan ett på natten i Kina så de betyder alltså att min lilla Kines ska sova. Själv så ska jag ner på Tempo och möta upp Jennifer och Emma och sedan går vi vidare till Jennifers gäststuga tror jag. Får se om det blir så att man sover över där också, annars är det ju bara några få minuters promenad hem. Får hoppas på att det inte börjar regna, men hinner iaf inte bli så blöt på tre minuter. Nä nu idag har jag tillomed städat rummet så nu är det fint här inne igen som tur är fick nästan cp damp på mig själv när det såg ut som det gjorde. Jag tycker alla ska ha en trevligt fredag kväll och det kan hända att jag bloggar lite senare inatt ifall att jag går hem.


2011-08-05
15:34:39

Seg liten flicka

God eftermiddag, inatt sov som sagt Gladan över hos mig. Vi såg på film imorse runt tolv då vi åt frukost. Minns inte vad den hette men den var ganska så bra och rolig. Nu sitter jag, Emma och Jennifer och kollar på I spit on your grave. Det handlar om fyra killar och en till lite äldre man som våldtar en tjej och misshandlar henne. De tror att hon är död men kommer tillbaka och hämnas på dom alla. Ganska hemska och äckliga saker som händer i denna film, kan säga att den var väldigt grotesk.


2011-08-04
21:41:34

Boomerang

Jag är överlycklig att jag har fått Boomerang och några fler kanaler i mitt rum nu, kan se på Scooby Doo nu!! Jag och Glader sitter och äter poppcorn och dricker saft/dricka och kollar på tv blir snart film! Godnatt!!


2011-08-04
20:18:29

The roommate...

Heej, sitter just precis just nu och kollar på the roommate med Jennifer Glad och Sazan Jalal. Haha den filmen är helt psyko, iaf en av tjejerna i den... Ni som sett filmen förstår nog vad jag menar! Ska se klart denna film sedan blir det nog en till eftersom Jennifer Glad ska sova över hos mig. Men sen blir de nog sova, ska upp vid fyra och prata med älsklingen min.


2011-08-04
18:24:04

Vilken katt man har!

Nu såhär vid middagstid brukar man ju äta mat. Katten förstod mig när jag tyckte att maten var för varm, för han va tvungen att klättra upp på mitten på stegen och ställa sig och skrika, fick ta på mig skor och springa till honom för han kan inte klättra ner bara upp... När jag fått ner katten så fortsätter jag att springa eftersom jag hörde att det ringde nere i rummet, kan ju säga att jag va ganska så slut efter det. Nu med mat i magen så beger jag mig ut.


2011-08-04
09:25:07

Ibland är det ena värre än det andra

Godmorgon på dig. Jag har varit vaken sedan sju utan att somna om igen. Pratat med älsklingen sedan dess då. Ibland är det jobbigare att prata än att inte göra det, det ökar lusten av att träffas mer om man pratar har jag märkt. Men men så får det vara nu, pratar hellre och saknar mer än att inte prata alls och sakna mindre.


2011-08-03
23:39:46

Myspys

Som ni kan se så sover jag inte. Är inne på tredje filmen nu och den är väl slut typ kvart över tolv så då blire sova fram till fem, sköööönt. Hoppas att sömntutan nere i Kina är vaken då, klockan är ju trots allt elva på förmiddagen då så lite sent för att sova. Har sett Easy A, Maria Wern - Må döden sova och nu ser jag How do you know. Riktigt bra filmer om jag ska tala sanning. Imorgon blire massa andra filmer, men vilka de får vi se imorgon.


2011-08-03
20:49:14

Film!!

Heeeeeej. Har inte precis så mycket att skriva om men jag älskar verkligen min nya data, har just nu kollat på en film via den, blir en till strax. Synd bara att min älskling inte kan vara här och titta med mig. Nä nu måste jag se film satt den är slut i tid så jag kan sova för att kliva upp tidigt imorgon. Gonatt!


2011-08-03
07:19:16

Godmorgon!!!

Nu är jag vaken för att kunna prata med min lilla kines. De som va den lilla hemligheten var att jag skaffat en ny data med webbkamera så nu kan vi se varandra så de blir rättvist. Har även skaffat ett par hörlurar med mick satt nu är jag färdig utrustad. Men nu har jag inge mer att skriva, skriver kansker mer senare ikväll då jag varit på stranden och förmodligen fått någon middag med.

Svar på kommentar ; Det var konstiga/ roliga låtar som va på allsång. Därför det va lite småkul att jag kunde några, pusssss<3<3<3<3


2011-08-02
23:20:36

Hemlighetsfull flicka ^^)

Gokväll, nu sitter jag här igen och skriver på min blogg. Idag har jag varit på stranden och solat, blev trots allt lite bad... Senare på dagen åkte hela familjen iväg och åt på stan, riktigt gott åt nästan upp hela pizzan. När vi va hemma igen så blev de allsång på skansen, smartaste barnet i familjen som kan alla låtar då, eller inte dom som är gamla då men. Som ni kanske märker så är de ganska långt mellan middagstid och allsång, under den tiden gjorde vi massa saker, men de tänker jag inte skriva just nu, de får ni läsa om i nästa inlägg för jag vill inte att min älskade lilla kines ska veta det fören jag vaknar upp imorgon och berättar själv!! Mohaha nu är jag elak. GODNATT!


2011-08-01
22:17:08

Skogen...
Som sagt så drog jag ner på stranden, väl där nere så låg jag en timme bara på grund av de dåliga vädret. Sedan gick jag och Matilda hem till mig och lämna väskorna så vi kunde gå på våran promenad. Vi gick rakt upp i skogen och hamnade tillslut på södra berget... Haha bara gått ca 8 kilometer. Eftersom vi endå var där uppe så gick vi björnstigen och Tarzanstigen, jag och Matilda var ganska så slut i benen då. Men sedan kom vi ju på att de va 8 kilometer hem också... Matilda sa att hon skulle rulla hem eftersom det bara var nerför, men så blev de inte, hade varit kul att se tycker jag. När man väl kommit hem frågar Jennifer om jag ska med och kolla på fotboll.  Såklart kul att kolla fotboll, men inte om man måste äta byta om och fixa lite saker på endast 20 minuter. Blev iallfall så att vi kom iväg till Bergsåker för match, när vi väntat där i en halvtimme drygt så blir Emma fundersam och undrar om de va där matchen va, såklart kollar hon på internet och ser att den va i Bergeforsen.... Snacka lagomt panik Emma fick då. Efter alla omständigheter så kommer vi iallfall fram till matchen i tid och sedan börjar helvetet, kallt som satan blev det!! Men men, de förlora med 5-0 mot Timrå och sedan rullar bilen hemmåt. Efter denna långa och ansträngande dag så är de dags att sova.

2011-08-01
10:24:36

Morgonpigg brud
Godmorgon, nu är väl säkert många vakna, jag har iaf varit vaken sedan 06.15 då världens underbaraste kille väckte mig med ett sms från sitt land, för han var ju klockan 12.15 så inte tidig morgon för honom. Har sedan dess pratat med honom. Och har jag inte fel så är det typ fyra timmar vi har snackat med vissa uppehåll såklart. Snart ska jag väl ner på stranden och sola/ sova som jag alltid gör en solig dag som denna, hoppas bara att vädret håller i sig satt jag slipper frysa så fort jag går utanför dörren. Blir dock inge bad för min del. Nu blir de väl till att äta lite lunch sedan gå ner med Matilda och invänta Anna som också ska ner på stranden.

2011-08-01
00:51:12

Ibland så händer de otroliga ting...
Idag har jag funderat på att skaffa ny säng. Fast jag tror att jag ångra mig när jag hittade en femma liggandes och vila alldeless intill mitt ben. Visst kall var den ju men alltid skönt att hitta pengar, iaf om de är pengar man inte visste fanns. Jag undra vem som tappat den!? Nu när femma ligger i spargrisen och jag i sängen så ska jag väl även stänga ner datan och sova, är ju en dag imorgon med.