MALIN VAINIO

2012-08-29
22:26:31

Matte...
Hejhej! Om jag inte sagt det tidigare så vill jag berätta att matte är så jävla ovärt ämne... Visst okej det kan ju vara bra att kunna matte upp till 9an elle nå sånt, men gymnasie matte är bara skit. As svårt, irriterande och tidskrävande, vill bara spy på matteboken! 
Haha jag har lite utbrott på matten just nu, höhö, i övrigt sitter jag och lyssnar på musik och chattar med mina fina vänner! Snart sova godnatt!

2012-08-28
22:03:53

Bygg??
Hejhej! Har nyss kommit fram till att jag går helt fel linje på gymnasiet... Jag borde ha gått bygg istället, kan ju lova att jag är grym på att bygga bord och att laga ramar, haha närå. Jag går helt klart rätt linje men jag skulle passat in på bygg tror jag, haha! Aa men aa, nu ska jag sova så vi hörs, godnatt!

2012-08-28
12:27:00

Städning!
Halloj! 
Sitter i mitt halvstädade rum och dunkar musik i min ensamhet nu när min "cleaner" har gått hem ett litet tag. Får hoppas rummet är färdigstädat tills ikväll då man ska gå och sova för att komma upp imorgon och ha en rolig förmiddag med att roa 1orna! 
Idag har typ halva min klass ledigt eftersom vissa språk och de inviduella valen inte har börjat riktigt ännu. Men ingen rolig morgon hade man heller, först vid tio i 8 ringer Emil och väcker mig, men som tur är va man ju trött så somnade om ganska fort. Sedan vid kvart över tio imorse så vaknade jag till värsta smällen och att hela huset skakade till, antar väl att byggarbetarna va i full gång med att spränga något, elle aa jag hoppas iaf att det va så..
Nu ska jag fortsätta städa lite, hörs!
 
Lite bilder också^^
Här är våran fina bildvägg på skolan, love it! 
Made of: Malin Vainio, Alva Nordfeldt, Madde Wiig, Melinda Nordlund
Och ja Emil lekte lite med min mobil och knäppte kort på oss när vi spelade kort, jätte fin bild på trötta mig, och äve en bild på våran älskade gårdenledare, haha! Och ja idag satt jag och min städare ute på min trappa och då märkte jag att dessa flygfän diggade våran sån här blomma ganska så mycket..

2012-08-27
12:35:37

Fuck livet...
Hejhej!
Sitter på skolan och har lunch, förmiddagslektionen som va två och en halv timmes föreläsning och handlade om sociologi var väl inte precis det roligaste att göra måndag morgon. Klockan ett så är det två och en halv timmes engelska! Får se om man överlever första måndagen detta år utan att slockna på lektionen.
 
Hörs senare!

2012-08-26
22:19:39

Sovdags!
Hejhej! Sitter och kollar på LOL just nu, filmen verkar sjukt bra men kan tyvärr inte se hela för nu ska jag gå och sussa i min säng, får ta och se klart resten imorgon eller något!
 
Godnatt!!!

2012-08-26
12:55:35

Nyvaken!
Godmorgon alla morgonpigga människor! Haha alltså de som är piggare än mig.
Inatt sov jag hos min kusin Simon men det blev dock inte så mycke sömn eftersom Emil hade svettsat tidigare igår UTAN glasögon så han kunde inte sova inatt eftersom hans ögon kliade satan. Och därför blev jag drabbad när han låg och kittlade migfrån fem på morgonen till åtta....
Aja nu är jag iaf vaken och laddad inför morgondagen (sarkasm). Ska väl försöka göra av med så mycke energi jag bara kan idag så jag somnar fort ikväll, annars är min morgondag helt förstörd. Har bara tre skoldagar denna vecka eftersom jag är ledig på tisdag och på onsdag ska vi ha lite småroligt med de nya ettorna på skvadern! Om du är en  etta på skvadern och går i klassen som heter SA1B så är det dig vi ska ha kul med, så nu vet du de också, mohahah!
 

2012-08-25
19:47:55

Lite missad info!
För er som inte har koll så har jag fyllt 17 för en vecka sedan, färgat håret och tagit två hål till i öronen.
Jag har dessutom börjat år två på skvadern vilket kommer bli jävligt tufft och kul samtidigt, elle jag vet ju inte precis hur det kommer bli men jag antar att det kommer bli något åt det hållet.
 
Mitt snygga shema för denna termin!

2012-08-25
19:44:03

Bildbomb, både nytt o gammalt
Här kommer lite bilder som tagits under sommaren!

2012-08-25
18:37:45

Omstart!
Nu jävlar så ska jag skärpa mig, lägger fan aldrig ut något på bloggen längre... Aja ska försöka bättra mig, pussssss!

2012-08-11
23:38:26

Inte långt nu!!
Hej, inte uppdaterat så värst mycket, men det beror ju på att tiden inte räcker till, hihi. 
Vill bara förmedla er att jag fyller år om ca sex dagar, alltså nästa lördag om ni förstår de.
Höhö så ett grattis till mig omen vecka, jippie!!
 
17 BAST!

2012-08-03
01:34:29

Shopping!
Hejhej!
Sorry för att jag är lite dålig på att uppdatera, är med kompisar hela nätterna så hinner knappt. Igår och idag så har jag shoppat, igår blev de massa kläder. Jag fick med mig tre linnen, två jeans, en jacka, en t-shirt och skosnören,dessutom köpte jag en skojjig sak också, höhö. 
Idag blev det lite snabb shopping till stan och inhandla nya converse, vinröda (samma färg som min nya jacka :D). 
Just nu ligger jag i sängen och kollar på gossip girl och äter godis! 
Ha det så bra så bloggar jag snart!