MALIN VAINIO

2011-01-29
18:59:03

Vilken lördag(Y)

Tjenare, idag vaknade jag typ kvart över nio, eller aa jag blev väckt. Sedan typ kvart över tio, halv elva någon gång åkte jag, mamma och pappa in till birsta för att först köpa presentkort till min kusin Malle och sedan köpa något till min kusin Veronica. Hehe osså blev de ju såklart lite till mig med.^^ Jag fick en sport-bh, ett linne, en t-shirt och ett bar byxor, det var bara sportkläder såklart. Sedan fixade jag även silikonskydd till mobilen och ett halsband. Sedan även några grejer från apotoket, bland annat två askar tuggummi!
Nu ska jag snart träffa en kompis så ni alla får ha de så bra!
Puss och kram<3


2011-01-28
17:16:04

Färgat mitt hår då(Y)

Hehe idag har jag fägat håret, riktigt busigt tycker jag.^^


2011-01-26
21:11:50

Vårshow!
Idag var det vårshow på Hebgergska, den va faktiskt väldigt bra och rolig om du frågar mig. En av tjejerna som "höll i programmet" hade ett väldigt fint namn må jag säga. Somnade till några gånger men missade bara en halv låt typ, det var så mörkt där inne så orkade inte hålla mina ögon öppna. Hanna fick mig iaf att sätta mig upp så jag blev pigg haha.
När jag kom hem så kollade jag på ett avsnitt av Skins och sedan sov jag i ungefär två timmar kanske, vet inte exakt hur länge men från fyra till sex ungefär. Hehe undra om jag kommer att kunna somna innan tolv idag, men nog ingen fara att somna, jag har ganska lätt med det enligt min familj.
Nu blir det bara lite chattande sedan lite mer Skins och sova.
Puss och Kram!

2011-01-23
23:01:16

Tjejmiddag 22/1-11

Igår hade jag tjejmiddag så blir ju lite bilder nu då!(Y)


Jennifer hackar lök(Y)

Emma öhh... river ost kanske :P

Linnea sprider ut tomat saken på pizzadegen(Y)

Hela gänget sliter föruom Matilda, Jennifer och jag. Hoho

Haha lite ost??

Den blev riktigt smarrig

Lite onda kanske ;D

Hoho stackare ;D


2011-01-23
22:48:53

Smart tjej(Y)

Jag har upptäckt att jag inte är sådär jätte smart, hehe har ett omprov imorgon så tänkte att jag skulle sätta mig och plugga vilket gick ganska bra ända till det kom en fråga som jag inte alls förstod, det tog typ tio minuter för mig att förstå att jag satt och letade svaret på en fråga som inte ens var den frågan jag skulle besvara. Men ibland blir det så. Nu har jag iallafall besvarat frågorna och får väl försöka med provet imorgon och se om jag kan något, får hoppas på det för vill inte göra om det igen.


En liten bild på lilla mig^^


2011-01-22
12:14:36

Det var ett tag sedan

Kom nyss på att jag äger en blogg. Haha,har inte uppdaterat så mycket för har inte hänt så speciellt mycket nu på senaste heller. Tråkigt att skriva "a idag har jag varit på skolan och blabla",det är bara tråkigt. Men jag har nyss vaknat och nu sitter jag och tvingar i mig frukost. Sedan ikväll blir det tjejkväll med några. Hahahahaha, läste nyss mitt horoskop och kan ju bara säga de att den som har skrivit den iaf inte prickat in på mig.
Måste bara säga de att de kan vara skadligt att dricka för mycket socker, några bevis finns ju av de som hänt under denna vecka, men otur att jag bara har några få bilder sedan måndags, jag tror de va ifrån måndags iaf. Men ikväll ska de bli bilder iaf, så får ju se om det kommer något inlägg ikväll eller imorgon. Måste även säga att jag har en väldigt sexig morgonfrisyr, hehe.


Jag och Emma hade ganska kul(Y)


2011-01-13
15:54:15

En dag kvar!

Ja då var de torsdag!! Joppi bara en dag kvar i skola den här veckan.
Har träningsverk i hela kroppen efter att ha tränat två dagar irad, har solat idag med, blir att träna och sola imorgon med. Får ju hoppas på att man blir lite brun då!
Hehe de är ju trots allt bara typ 20 veckor kvar i grundskolan, minus alla lov såklart!


2011-01-10
18:15:30

Skoldag 1 år 2011!

Ja för mig och nästan alla andra människor som går i skola har ju fått kommit tillbaka till våra skolor då! Riktigt kul måste jag få säga, dagen börjar med att jag flyger upp ur sängen på morgonen när det ringde, sedan tog jag en tidigare buss till skolan eftersom Hanna ville de så aa, sedan hade jag tur med byte av buss på navet, de blev jag lite glad som slapp vänta. Men såklart kommer bara bussen över bron och inte längre för i svängen står det en buss placerad så min buss fick ta samma väg som 4a, så då fick man ju gå en bit också.
Men väl på skolan blev det en ganska så helt okej dag, hehe. Vi hade språk och våran svenska engelska grupp är ju som den är så kul hade vi iaf. Hehe våran lärare hade iaf forsovit sig, och inte bara hon som gjorde det. Sedan hade vi dans på idrotten, skrattat skit mycket idag har jag gjort också, kunde ju inte somna igår kväll heller så ganska så trött är man ju. Men ikväll blire att sova klockan 10 typ, haha!


2011-01-08
03:08:39

Sova??

Nej jag funderar starkt på att sova nu ja!

GODNATT!!

Hehe ;D


2011-01-06
20:32:34

Farlig tjej (Y) ;D


2011-01-06
20:14:41

ny design :)
om ni vill ha designer, men inte så avancerade, så skriev en komentar eller kontakta
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

2011-01-05
22:49:18

Bilderna då!

Haha pallade inte vänta med att lägga ut bilderna så fick bli idag då(Y)


Detta är våran kära gårdenledare Johan(Y)


Han och Dennis hade lite roligt!

Här ligger Dennis och grinar ;D


Johan får inte upp mössan så han sparkade iväg den istället


Sedan blev de en omgång till ;)

Tyvärr så har jag inga fler bilder men det blev ca 8 videos istället, men ska kika vidare med hur man lägger in videos, hehe ^^


2011-01-05
22:25:58

Sumobrottning(Y)

Haha idag var det sumobrottning på gården, så jävla kul asså!
Men har lite videos och filmer men inte på datan för tillfälle ska lägga in dom imorgon tror jag.
Men säger bara det att ni borde testa på de!!


2011-01-04
23:32:49

Jag är teknisk(Y)

Hejsan!
Nu har jag inte bloggat på ett tag och kära lilla Hanna Berglund har klagat så jag tänkte slänga in ett inlägg nu när jag ändå sitter och gör ingenting.
Förklaringen till min rubrik kan jag berätta, det är så att satt på ett lås på telefånen, men sedan var det någon som ändrade koden och då ville jag lista ut den och aa det gick inte så bra så mina försöka var helt slut så då behövde jag skriva in gmail adressen och lösenordet.
Enkelt som en plätt ju, om man kommer ihåg lösenordet... Var lite osäker på användranmet först med men vafan fick ju ta och göra en gissning, tur var väl de för det visade sig vara rätt namn.
Sedan kom jag ju till det problemet att byta lösen då, det gick ju ganska så bra men hade nästan glömt bort lösenordet efter fem minuter. Aja har man dåligt minne så har man.
Men jag är ju så teknisk så jag klarade av att låsa upp min mobil.
Sedan fick jag ett par hörlurar av pappa idag för att jag har fått en infektion i örat så kan inte ha ploppar, det var ganska så praktiska hörlurar tycker jag.
Hehe och eftersom jag är så teknisk lyckades jag instalera dom utan problem!
Nä nu ska jag ta och göra något roligt, typ sitta kvar här eller kolla på tv.
Men ska väl försöka att slänga in några inlägg lite oftare iallafall.