MALIN VAINIO

2011-12-30
13:31:40

Gym!
Nu har jag varit vaken i en och en halv timme på ett ungefär, ska snart bege mig till bussen och åka till gymmet. Därefter blir det att sola lite, kommer att bli skönt hoppas jag!

2011-12-30
03:59:47

Sadface...
Nu har jag sett klart filmen, eller de va ett tag sedan nu. Sitter för tillfället och är utråkad, kommer dessutom vara jätte tomt att gå och lägga mig själv.. Sov med Anja och Jennifer från söndag till måndag, och jag har sovit med Emil nu de senaste tre nätterna, tur jag har Pellefjanten min.
Men.. Jag har en kluring jag skulle vilja ha svar på.. Hur tar man reda på vad en person vill om man inte vågar fråga personen?

2011-12-30
01:48:22

Film mys!
Hejhej, som nu märker sover jag inte, jag har nu ist kollar på Hata Göterborg, riktigt bra film men synd bara att det inte va hela filmen, men tur att jag har sett slutet sedan tidigare! Så nu ska jag ist se på Älska mig, den filmen är så sjukt sorglig och bra, grät senast jag såg den iaf! Aja, hör kanske av mig!

2011-12-30
00:31:49

Sömn
Hejhej! Som alla säkert redan vet så är det viktigt med sömn. Därför så ska jag inte gå och lägga mig, haha. Eller jag ska väl lägga mig tidigare idag än de tre senaste nätterna iaf. Imorgon väntar gymmet och solariumet på mig! Ska fan få tillbaka min färg nu har jag bestämt, så sjukt vit så jag kan dö.. Dessutom så måste jag städa rummet och plugga, så det blir inte så mycket fritid nu resten av lovet vilket suger. Menmen, väljer jag att ligga på den lata sidan på skolan så får jag skylla mig själv.

2011-12-28
23:49:08

Bilder
Så såg jag ut på Julafton!
Julklappar från julafton!
Det jag köpte på mellandagsrean!
Tröja, svarta byxor och jacka från Rut m fl. Linne från BikBok, örhänge och armband från Six.

2011-12-28
17:47:56

Haft lite ont om tid
Hejhej, sitter nu med Sazan och ska snart gå upp till Emma för att ha lilla Julafton med tjejerna. Har inte varit hemma så mycket de senaste dagarna och min data vill absolut inte fungera ibland, så har inte bloggat något. Men men, kan ju beskriva de senaste dagarna med några ord... ROLIGT! LÅNGA NÄTTER! SOVA! BIRSTA-SHOPPA! NYÅRS PLANERING! FOLK! KORV!!!
Kommer upp bilder på bloggen som jag lovade dig Charlie, men inte nu.

2011-12-25
00:58:32

Wiiho!
Hejhej! Ska snart dra mig ner i sängen men hade först tänkt att jag skulle berätta lite om dagen som varit! Det börjar med att vi kliver upp strax efter nio. Då väntas frukost med hela stora familjen (mamma, pappa, syrran, hund och katt). Sedan får jag och syrran öppna ett paket då, Erica fick äran att öppna det och i den låg lejonkungen 1 filmen, som jag och syster älskade så sjukt mycket när vi var små, den gamla filmen som vi hade gick sönder för typ 8 år sedan och mamma och pappa tyckte kanske att det var på god tid att köpa en ny. Vi kollade i alla fall på den så blev ingen promenad för mig och syster. Sedan ligger jag och kollar på den med henne uppe i soffan, sedan när den var slut kom mamma och pappa hem , då kollade jag på Grinchen medans alla de andra började att göra sig iordning, jag var sist in i dushen och blev väldigt seg märkte jag, men det har nog med att göra att jag pratade med min Kines pojke ett bra tag! Väl klar så gick jag upp till familj och delade ut julklappar, fick en bok, presentkort, örhängen och pengar, dög bra tycker jag. Därefter blev det middag. Sedan satt vi och surrade resten av kvällen, jag och Malle satt i köket medans resten av min familj och faster satt i vardagsrummet och kikade på teven. När alla sedan drog så drog även vi upp till min moster (simons familj). Väl där uppe så fikade vi inte, för alla var så mätta... Haha men sedan spelade vi spel och snackade lite som vi alltid gör.
Här spelar vi det berömda fiskspelet vi spelade som liten!
Och här är min överlyckliga storasyster!
Jesper Berglund är Awesome!

2011-12-24
01:15:24

Julmusik! GodJul!


2011-12-23
21:50:54

Finaly
BILDER!
Syrran som bakar rispiroger! Och Aivi som hjälpte till...
Före                       Efter
Här bakar syrran bullar som hon kallar dom
Min fina dryck, köpt från systemet! Och våran julgran!
Bäbisen!

2011-12-23
17:08:20

...
Det finns saker man aldrig glömmer, som tillexempel låtar eller ställen som påminner om någon, någon som fortfarande betyder väldigt mycket och kommer föralltid att göra.
Det var så lätt för dig att bara flytta och glömma, eller lätt och lätt.. Lättare än för mig vill jag påstå.
IWALY

2011-12-23
15:30:56

9 timmar kvar
Hejhej, då är det på ett ungefär bara nio timmar kvar till julafton!! Wihoo! Igår så blev det inga bilder för kvällen slutade med att jag drog till Simon och Emil och somnade där.. Kom hem runt tolv på dagen förut och sedan somnade jag vid två igen, har precis vaknat nu så är ju lite trött. Ska sätta igång musik och städa lite i rummet så det ser bra ut här imorgon. Bilderna som jag lovade skulle komma upp kommer komma upp ikväll för då har jag tid att fixa med dom. Skulle det va så att det inte kommer upp några bilder så är det för att min data inte tycker om mig och inte vill fungera.

2011-12-22
19:56:57

Äntligen lov!
JAAAAA! Då vare äntligen lov då! Som jag har väntat!!!!! Nu är det så att jag har bilder på kameran som jag snart ska föra över så ska jag lägga upp dom på bloggen så fort jag orkar.
Alla får ha ett så trevligt lov för det ska i alla fall jag förska ha trots den stora högen med läxor..

2011-12-21
21:56:06

Sen!?

Hejhej!

Idag har jag varit på skolan och haft prov, städat och inte gjort så mycket mer eftersom vi slutade halv ett på ett ungefär. Men morgonen börjar i alla fall med att mitt alarm ringer och jag ligger och funderar i sängen vad de var som lät, kom tillslut på att det var larmet. När jag väl stängt av larmet så somnar jag om och vaknar sedan fem över åtta, och så borta som jag är på morgonen så låg jag i sängen och funderade på vad de betydde.. Kom tillslut fram till att jag skulle ringa Jennifer eftersom hon förmodligen också låg och sov. Då fråga jag om hon var vaken och det var hon, nu i alla fall… Hon berättade även att provet började halv nio så då blev det fart vill jag lova. Vi fram till skolan till halv tio och gjorde provet.  Efter skolan så skulle jag träna, med det var lunch stängt till tre och så länge orkade jag inte vänta så gick lite på stan och kikade och tog två bussen hem till Bredsand, när jag väl var hemma blev det filmtittande eftersom vi har inget internet här hemma så kan inte prata i hemma telefånen, sitta vid datan eller kolla på tv. (skrivet runt 16.00)

Nyss kommit hem från en trevligt kväll på gården, Gustav fick dricka lite lim dessutom. Hände inte så mycket där, men träffade Oliwer och Anna en snabbis med Anja. Oliwer har ju klarat sitt körkort nu! Grattis till han. Som ni kanske märker så har vi nu fått tbx vårat internet, får se hur länge det lever. Nu ska jag plugga lite sedan sova!


2011-12-21
01:10:46

Snö...
Hejhej! Tänkte att jag skulle uppdatera ER via MIN BLOGG om MIG.
Jag kan ju berätta vad jag gjort från den 10/12 och frammåt!
10. Då hade jag namnsdag! Jag, mamma och pappa åkte till birsta, köpte film och lite annat smått och gått, sedan åkte vi hem och skulle se på sista Harry Potter filmen ever som jag hade köpt då, när vi startar den märker vi att det är del ett istället för del två... Jag bli jätte sur och kollar med min kusin om hon vill köpa den och de ville hon, så går därefter ner på statiol och köper del två. Sedan traskar jag runt nere på nedre och därefter går jag hem och äter middag. Efter middagen såg vi på den rätta delen istället för den felande. Jag hade ju så klart sett filmen på bio redan men de va i somras så det var kul att se den igen, men i slutet var jag tvungen att gå och träffa Emil eftersom han inte kommer ihåg vart jag bor, haha! Därefter så inväntade vi Simon och sedan drog vi till Martin, där spelade killarna spel och jag satt mest och kolla och snacka, skratta gjorde jag också, speciellt när Emil och Simon dog hela tiden. Senare på natten drog vi ut och träffade Ragge som hade gått från Granloholm till Bredsand, men han skulle vidare till svartvik typ. Vi vandrade sedan tillbaka upp till Martin där jag sedan nästan somnade, klockan va ju trots allt halv fyra på morgonen.. Då gick jag och Emil till mig och sov! SNARKSNARK!
11. När vi vid ett tiden vaknade så spelade vi wii och typ vid tre, fyra någon gång vaknade Simon så då drog Emil dit och jag öhh jag minns inte vad jag gjorde, tror jag städade och duscha. Senare på dagen så drog jag ut med tjejerna, iaf några av dom och lodade lite nere på nedre, sedan gick jag och Jennifer till Martin där alla pojkar fortfarande höll hus. Emil och Danne tog tio bussen hem och samtidigt så gick jag hemmåt och sov!
12. På skolan på måndag hade vi fredagsfika eftersom Johanna hade glömt det på fredagen. Sedan var jag i skolan hela dagen sedan åkte jag hem, drog på affärn med Jennifer och köpte chips och dricka till kvällen/natten. Sedan hem till Bredsand, passade på att gå ner på gården ett tag, dumt att ta med två liter cola dit när Danne är där, slutade med att jag låg på golvet och han över jag slet i drickan som jag hade innanför jackan, han fick iaf tillslut ut den och dum nog öppna han den och satan vad de spruta vill jag lova... Vidare hemmåt och packa klart, åka till stan och kliva ut bussen, först då frågar Jennifer om jag har biljetterna (var på Lucia Movie Night). Så klart har jag fel jacka... Jag ringde Simon, som sa till moster, moster ringde mamma som ringde mig, det löste sig iaf när pappa kunde kliva upp ur sängen sätta sig i bilden och fara till bion. Jag tyckte att filmerna var helt okej, och roliga händelser mellan filmen dessutom, lite småkul att folk jag kände fick gå upp på scen. Somnade till en gång bara, riktigt duktigt var jag, tills jag kom till skolan....
13. Jimmy Floresten fyller år! Det var ju som sagt en lång natt och vi som hade tänkt gå och äta på donken till frukost, men nepp, det var stängt skrek Emil över halva stan.. Lite sur vi blev då eller, jag och Jennifer fortsatte iaf våran resa mot navet sedan på Ica, köpa frukost och sedan upp till skolan. På skolan var det Lucia och jag somnade hela tiden, ganska pinsamt. Vi hade därefter svenska lektion som jag inte minns mycket av, sov den mesta av tiden, samma sak hände på historia lektionen vi hade efter lunch, minns att vi såg någon liknande film klipp, men inte mycket mer. När jag kom hem så gick jag och la mig, sedan kommer mamma och säger att de har köpt kebabtallrik till mig, blev glad och somna om, haha sedan klev jag upp och åt den. Jadu, sedan minns jag inte så mycket mer, gick nog ut ett tag sedan gick jag och la mig.
14. Den här dagen vet jag att jag va hemma från skolan och kolla tv hela dagen, skulle plugga men blev inte så. På kvällen var jag väl på gården som vanligt med massa folk och busade omkring, hände inget speciellt den dagen precis! Satt och kollade på Jackass innan jag somnade iaf!
15. Tycker jag har bra minne, måste kolla FaceBook för att veta vad jag gjort, inte ett skit av vad jag gjorde men fick iaf skolkattalogen då, dessutom fick jag veta att jag skulle få min mobil dagen efter.
16. Pappa är ledig vilket leder till att jag får skjuss till skolan eftersom jag har lite sovmorgon, dagen på skolan börjar iaf med seminarium. Sedan så minns jag inte mer. Kommer iaf hem till min kära mobil, skriker av glädje hela vägen hem! Kommer hem och laddar den och fixar med den och sånt, så nu finns jag på wordfeud igen! malinvainio eller något heter jag. Går iaf ner på gården efter jag har ätit middag och där blir jag till klockan tolv då jag går upp till Simon, han och Emil hade lan hela helgen, jag kom upp till han fortare än dom och dom åkte moppe. Man undrar ju... Runt tre på natten gick jag hem och sov! Runt sex ringer Emil och väcker mig och ber mig öppna garaget, jag var ju helt väck för hade sovit lite så fatttade inte vad han sa i telefån, tillslut fattade jag ju. Gick och öppnade och vi satt i garaget ett tag sedan drog dom hem och jag fick sova klart.
17. När jag väl vaknade vid halv två på dagen så kom min faster och ville låna en film som befann sig hos Anja så åkte ner dit sedan städa hon lite sedan vidare upp till mig. Vi åkte med pappa och lämna mamma i stan och vidare till hemmakväll hyra film och sedan Willys och handla mat. Jag, Anja och pappa åt mat sedan kom Jennifer och Emma och då såg vi film hos mig. Runt elva gick Anja och Jennifer och jag och Emma kollade mer tv, sedan av någon anledning hamnade vi hos Emma och sedan gick jag hem runt ett på natten, satt mig med chips, choklad och julmust i mitt rum, skulle mysa under filten till en film då Emil och Simon kommer hit och rånar mig på allt gott, buhu.. Haha! Sedan blev det fart på dom vill jag lova när pappa hörde dom, de tittade på varandra som om de sett ett spöke när jag sa att pappa vaknade, sedan fort som fan in i garderoben samtidigt utan att säga ett ord till varandra. Såg så sjukt kul ut. Det slutade iaf med att vi gick ut och jag kom aldrig mer hem fören runt tre på dagen efter. Då tänker jag berätta vad vi gjorde dom timmarna, om jag minns... Vi gick iaf på statiol, klättra på berg typ för att komma över e4an. Sedan gick vi runt när vi skulle tillabaka. Sedan upp till mig igen, sitta i garaget ett tag sedan vidare ut på nedre, efter någon timme i snön så går vi till Simon, under de två timmarna vi var ute blev jag mulad ca fem gånger...  Jag fick snö i byxorna, hela ryggen var full av snö... Som tur var fick jag låna Emils tjocktröja. De hade ju fortfarande lan så jag satt och tittade, de spelade mulle meck bygger bilar... Haha och jag halvsov i soffan som är jätte liten. Runt sex gick vi och la oss, jag och Emil bråkade om täcket men sedan löste det sig, somnade vid halv tio på morgonen. Eller jag somnade ju hela tiden, men snarkar så förfärligt så Emil väckte mig varje gång jag somnade.
18. Vi vaknade tolv nån gång. Sedan började Simon bråka med sin pappa, efter ett tag gick jag och mötte Emma och vi gick till mig. Där gjorde vi absolut inte mycket, inte ett skit tror jag, jag dushade sedan iaf, och därefter gick vi ut, dumt misstag vill jag lova. Jag, Emma och Jennifer åt iaf på pizzan först sedan så slutar det med att Emil och Simon bombar mig med mer snö och jag kommer hem blöt... Fönar håret lite snabbt och går och sover.
19. Eftersom mitt hår blev förstörd på kvällen innan så såg det inte bra ut på morgonen, dessutom försov jag mig så hann inte fixa det *suck*. Jag och Jennifer sprang till bussen sedan till skolan. Vi kom lite sent och då märkte vi att vi skulle vara nästan alla ettor i stora salen och lyssna på föreläsning, roligt att klampa in då... När de väl var slut vid elva så hade vi en timmes lunch för att sedan lösa matte kluringar hela eftermiddagen. Jag kollade om jag hade perngar på kortet och det visade sig att jag haft det hela helgen utan att veta något, så inte kunnat köpa nå godis... Men lika bra det då har jag inte slösat iaf. Det tog ett tag och lösa mattekluringarna men det gick tillslut. Därefter åkte jag hem sedan hem och kollade film, kollade på när Erica och mamma gjorde piroger (finska saker, asgott). jag hjälpte så klart till lite, sedan så åt vi dom, mums!!! Efter det så drog jag ner på gården sen och träffa massa folk, spela kort, åt gröt osv.. Blev dessutom misshandlad på rumpan i någon timme på slutet av kvällen, inte okej. Sedan blev det sängen.
20. Igår så vaknade jag typ kvart över tio eftersom vi hade sovmorgon, vi sprang till bussen typ halv ett, sedan va så klart bussen sex minuter sen, så vi missade 84från navet, och orkar inte ta tvåan så väntade till 20 över då vi tog 85 ist. Va på skolan runt kvart i två började 1, men vi hade eget erbete utan återsamling.... Så några i klassen bland annat jag och Jennifer tog bussen ner till stan hel och vandra omkring där, såg personr jag kände hela tiden, ganska störande.. Sedan drog jag, Jennifer och Emma på Cherry Woken som ligger vid navet. Gott var det vill jag lova. Sedan köpte jag julklapp till Simon och sedan åkte vi till Emma, skulle precis ta fram sakerna och börja plugga då pappa ringer och säger att vi ska åkte till birsta och handla lite sedan äta Max, fick lite ont i magen av att höra det för var fortfarande mätt... De kom iaf upp och hämta mig sedan åkte vi och lämna hunden hos syrran. Vidare mot arken där vi köpte lite blandade saker till djuren. Därefter ner till kronans droghandel som ligger bredvid coop, köpte läppsyl där och sedan in på coop för att köpa massa gott! Vi åkte iaf vidare och lämnade av syrran på höglunda för hon skulle kolla innebandy, det blev inge max men det gör inte mig något, fast känner mig lite hungrig nu, men men! Nu ska jag sova för har prov imorgon, ska upp kvart i sex och packa och göra mig iordning.
Godnatt!

2011-12-15
00:42:12

HAHA!
Haha sitter och lyssnar på Geist när han pratar med någon annan om smör i norge, det låter typ såhär...
Geist; "haha norge har slut på smör haha!" "vi har ju smör på mackan, det har dom inte i norge i alla fall" haha humor dom må ha då...
Borde ju sova egentligen men det orkar man ju inte eftersom jag klev upp halv ett idag, skolan hade inget roligt att erbjuda, hade bara simning och storsamling, men har tyvärr ingen passande bikini för simning, jag är mer en tjej som ligger på stranden och solar om somrarna. (Skrevs kvart i tolv...)
Nu sitter jag och spelar wordfeud tihi, inte gjort på länge ^^ (skrevs kvart över tolv...)

2011-12-13
21:15:19

Gamla/ Nya Bilder
Förklaring till bild kommer först!
Haha den här dagen minns jag, hade inte sovit något på natten, och dom där Jeansen var mina favoriter R.I.P :'(
Haha jag och Fetor som han kallas! Skit söt liten tjockis, han drog mig i håret...
Tyngdlyftning såhär mitt på morgonen...
Haha en bild från Thailand, då jag hade bränt sönder annsiktet, man ska inte somna i solen mitt på dagen i varma Thailand har jag lärt mig...
Haha denna bild är ny, bara nån vecka, kul att vara förkyld, kanske inte...
Saknar sommaren ganska så jätte mycket, skulle vilja få vara med om exakt samma saker igen, bara för att återuppleva glädjen :'')
Sista idrottsgalan åp Prolympia, snyfft :''( antaglien en av de bästa kvällarna i mitt liv!
Den här helgen minns jag för det vara bara nu i helgen, haha hade riktigt trevligt med pojkarna som spelade spel, hehe ;)
Detta va en gammal bild :O sommaren då jag fyllde 15 år, shiiiet...
Haha den här bilden är ju bara så klockren! Halloween fest hos Linnea, glömmer aldrig!
Haha jag och kusin lekte med kameran förra Julen, snygga poaser blev det ;)
Haha den här dagen minns jag! Jag, Emma, Jennifer och Emelie var på den nya leksamksbutiken, Toys.....
Minns inte, men tror den här bilden är från nyår 2009 till 2010, eller idrottsgalan i 8an..
Liten och kolla på nu, fast mest bilder på mig! Haha