MALIN VAINIO

2012-06-25
14:58:36

Omstart!
Tja! 
Nu sitter jag här igen och glor på gossip girl, saknat serien så extremt jävla mycket. Har inte kunnat kollat på det den senaste mnaden eftersom jag har haft mycket i skolan och varit ute så mycket som möjligt, dessutom jobbar jag ju och det innebär att jag kan gå ut runt fem och måste sova vid tio så har inte så mycke fritid för tillfället, då spenderar jag hellre den lilla tiden med mina vänner utomhus än att sitta hemma och ruttna, ni förstår mig nog.
Idag slutade jag tidigt eftersom jag snart ska iväg och prova på att åka vatten skidor, vi får väl se hur det går och de klart att jag kommer informera mina kära läsare om det också, om jag överlever vill säga, höhö!

2012-06-20
14:25:04

Kines!!
Om några timmar är min lilla älsklings kines i Sverige!! Gud som jag längtat, men dock så stannar han i stockholm en vecka så får träffa honom nästa vecka då! Jippie!!
Slutat för dagen gjorde man för ett tag sedan och det var riktigt skönt!
Har väl inte så mycket att skriva om just nu s skriver då det händer något!
 
 
 

2012-06-19
19:35:07

Don´t wake me up...!
Ungefär som låtens titel känner jag när pappa smsar mig tio i sex på morgonen att jag ska kliva uppför att vi snart ska åka till jobbet.. Så sjukt jobbigt men upp kommer jag!
Om vi läser tidigare inlägg så syns det kanske att jag va ganska less och massa, och det va jag. Så vill bara förmedla att jag är glad igen och tänker knappt på det som hänt!

2012-06-17
21:55:36

Hurtful - Erik Hassle

2012-06-17
21:42:37

Idiot..
Idioter finns det fortfarande gott om märker man, folk tror fan dom kan göra som dom vill och sedan tro att den andra kommer acceptera det och förlåta... Men så jävla enkelt är det inte kan jag lova... Det måste krävas lite IQ för att en person inte ska fatta att den gjort fel när dens komisar säger åt den, och dessutom gör den personen om samma sak om och om igen och när man får reda på vad personen gjort så kommer hon med en ursäkt att hon inte kommer göra om det och att det var osmart... Varför gick det inte att förstå det lite tidigare att en sådan sak som sårar väldigt djupt ska förbli ogjord!? Föstår mig inte på vissa personer.......
Lite dålig bild kanske, men men...
Tillägnat hon!...

2012-06-17
13:31:29

Tja! Har inte suttit något vid datan sedan i måndags eftersom jag har jobbat hela veckan och därefter hängt ute i Bredsand med vänner!
Det blev en väldigt kort dag på fredagen så då passade man på att sola, wihoo! Lite färg har man ju fått!!!
I helgen har jag varit med Jocke, Rasmus, Elias på fredag natt till lördag, och igår vart det en liten konstig kväll/natt, det slutade iaf med att jag och Rasmus gick hem till mig och kollade på film och sov när jag och Simon började bråka i Jockes stuga....
Aja mer från mig får ni nån annan dag!

2012-06-11
22:25:23

Mys dag på jobbet!
Idag jobbade jag, klev up kvart i sex och har nu varit vaken i snart 16 timmar! Hade kul och det va trevligt att träffa alla igen också, men dock va inte min kompanjon där :(...
På kvällen blev de bara en mysig biltur runt hela sundsvall, mat på ikea och en snabb shopping runda på birsta, fick med mig en tröja! Stolt!! Dunkat musik i fem timmar gör så man kan ALLA låtar nu, höhö!
Lite musik!

2012-06-10
23:01:04

Jobb!
Imorgon börjar jag jobba så nu jävlar är man snygg :D
Orkar inte ladda upp hårdrocksbilderna för det är så mång och vet inte vilka jag sak välja :O Tar och visar nån, och min jobb outfit (Y)
BILDEN ÄR FRÅN FÖRRA ÅRET, MEN HAR SAMMA KLÄDER BARA LITE MER FÄRGADE NU, HÖHÖ!
Min fina kusin!!

2012-06-08
00:34:35

Skönt!
Nu äntligen så är det bara en halv dag kvar av 1an!! Fyfan va skönt att få lov, eller iaf slippa skolan tio veckor. Många studenter som sprang runt på stan idag, bland annat mitt ex, grattis till han!! Dessutom tar min fina kusin studenten imorgon, stolt kusin till en duktig frisör!! Wihoo!!
Men det finns en sak som är negativt med studenten som jag stör mig väldigt mycket på och det är att jag går ut om typ 730 dagar... :( Långt som fan dit ju... Men en sak är säkert, har ju något mäktigt att längta efter i alla fall så peppa peppa, haha!
En bild på min fina kusin^^

2012-06-07
00:22:40

Rocker!!
Wihoo!! Stått och fixat mig ett bra tag nu inför morgondagen! Såhär ser jag ut på huvudet och ska ha själva tröjan, men det kommer även vara svarta tighta jeans tights och ett nitskärp, hoppas våran klass vinner nurå!! Både utklädnad och brännboll!!
Vet att min är ser cp ut ^^

2012-06-04
22:53:32

Life isn´t so hard that you think ;)
Hejhej! Sitter och leker med mitt tänknade lite, om livet och sådant! Kommit fram till att man kan allt bara man verkligen vill, börjar bli så less på alla som säger att saker inte går, klart det går bara man vill!!!!!! Jag har i alla fall en massa saker jag ska göra den här månaden!
Lite som jag kommer på!
  • Klara matte provet som jag har imorgon
  • Fixa ett betyg på min uppsats!
  • Gå ut första året på gymnasiet på fredag!
  • Gå ner tio kilo under sommaren.
  • Jobba de fyra första veckorna på lovet.
  • Sluta äta onyttigt
  • Och bara ha kul!!
Nu jävlar sätter jag fart! Hörs hej!

2012-06-03
22:49:26

Biggan 2012
Yippi!! Hanna J vann big brother 2012!! Tycker hon förtjänar pengarna och känns som om hon behöver dom mest av de tre som satt sist, dock har jag inget emot Amandus men som det låter har han det bättre ställt i ekonomin.
Ett stort grattis till Hanna J!!

2012-06-03
22:47:09

Svar på kommentar
malle om BigBrother..? O.o:
Bra skrivet där kusin, du har hjärtat på rätt ställe du, glöm aldrig det <3

Svar: Nej det ska jag aldrig glömma kusin, aldrig!

Uttrycker mig bäst jag vill på min blogg btw och de som inte gillar de jag skriver behöver inte läsa den, for your own good bitches ;)

2012-06-03
15:13:37

Klantig!
Hejhej! Denna helg har jag klantat mig ordentligt!
Brände mig på röret på moppen i fredags, blev ev liten brännskada^^...
Skar mig på en kniv igår kväll, ser inte så kul ut, men jag överlever! (Y)