MALIN VAINIO

2012-04-28
00:52:52

Trasig
Hejhej! Kom nyss hem från en hel knasig kväll på gården! Jag hade ett par tihgts och shorts på mig och ungefär runt tio tiden tyckte Jonte att det skulle vara kul att förstöra dom... Han och typ 3 killar till gick och drog i tightsen tills det bara var trasor kvar. Dessutom har jag väldigt ont i mina ben och min rumpa efter alla slag och sparkar, folk tycker om att slå mig har jag märkt. Och extra roligt med pingis racket, undra om de låter roligt eller om det bara blir lättare att smälla till mig med den, får fundera på det lite, kanske fråga? Aja, nu ska jag iaf snart gå och lägga mig, helt slut, GODNATT!

2012-04-27
01:32:49

Trubbel
Läste nyss en väldigt smart mening! "Gud sa att bakom varje hörn finns något bättre" och det tog vi till oss och försökte leva efter, varje gång vi förlorar något eller någon vi älskar så letar vi i varje hörn efter något bättre, anledningen till att vi inte hittar något är för att Gud gjorde jorden rund...

2012-04-26
23:01:04

Plugg!
Hejhej! Har nu fått lång helg, vilket är väldigt skönt, men hade ju så klart varit skönare om jag itne haft högen men plugg brevid mig som bara ligger och stirrar...
Jag har några saker i spanskan, bland annat en text som ska översättas... Hatar spanska...
Har ett hemprov i matte som jag fick i tisdags och har nästan gjort klart det så siktar på att jag gör klart det imorgon eller något. Det ska iaf vara inne på onsdag morgon.
I samhälle så ska jag skriva en uppsats, som vanligt, det jag ska göra nu, får se hur långt jag kommer och hur bra det kommer gå, ska dessutom rätta en annan uppsats sedan tidigare.
I engelska har jag också, ja ni lär ju inte bli förvånade för att jag även där har uppsats skrivning, ska göra en ressension av en film vi såg för typ några veckor sedan, jag sov i början dessutom... -.-

2012-04-26
10:06:44

Plugg sedan helg!
Hejhej! Sitter nu och lodar på min underbara skola! Har för tillfället engelska och på eftermiddagen har jag samhälle. Ganska mycket plugg jag har men det skiter man väl i eftersom man har lång helg!!!!! Ledig i fem dagar, imorgon och fram till på onsdag. Sedan är man ju ledig nästa fredag också, love my life right now!
Menmen, måste slita de sista sex timmarna!

2012-04-26
00:27:45

Måste se!
Jag och Alva har hittat en film som vi bara måste se!
http://www.imdb.com/title/tt1833879/
Där har ni länken, men dock så finns det ingen trailer ännu....
Och förut cycklade jag lite enhjuling också, fett grym, fast nä... Haha jag kunde cyckla en meter typ hahah!
Och må ju säga att jag är snygg!
Fast han är lite snyggare ^^

2012-04-25
16:59:41

:'(
Nu lägger jag Gossip Girl på hyllan och börjar kolla på One Tree Hill istället. Har det på skiva så blir lättare att kolla! Dessutom är det ingen text på Gossip Girl, så blir jobbigt ibland när de säger kneiga ord. Men sjukt bra serie, men som sagt så lägger jag det på hyllan.

2012-04-24
23:23:51

Aktiv
Hejhej! Idag har jag varit väldigt aktiv tycker jag. Spelat både foltboll och basket , dessutom sprang jag från kussens moppe in på tempo, han stannade precis utanför men va en liten bit att springa. Dessutom åskådade vi när lilla Ragge lekte lite för mycket med en killes cross så han vurpa, såg hemskt ut men han överlevde som tur va!
Har inte gjort så mycket mer idag förutom att suttit med en jätte hemsk matte uppsats som ska vara klar nästa onsdag så måste sätta fart så man blir klar innan ledigheten!
Nu är jag på säsong 2, episod 18 på Gossip Girl och för er som ville veta, helt jävla underbart cp bra är de, är helt fast i det! Menmen! Måste up i tid imorgon så jag kan plugga lite innan jag ska till skolan och plugga ännu mer...
Godnatt

2012-04-23
22:01:14

Mördbultad!
Hejhej! Kom precis hem från en kväll på gården, lika mysigt och roligt varje gång! All energi är borta och jag är helt död i kroppen, har varit med om så mycket ikväll, bland annat något som kunde ha blivit ett toadopp för min del, men som tur är klarade jag mig precis! Nu ska jag återvända till mitt nattliv, de vill säga då jag sitter i sängen och ser på gossip girl och dricker citronvatten! Cai!

2012-04-22
19:36:48

Mys helg!
Hejhej! Denna helg har jag inte så mycket att berätta om. Jag har varit i Bredsand hela helgen och umgåtts med mina vänner. Sett på film och ätit gott har jag också gjort. Idag har jag sett på TinTin medans Jennifer låg och sov, och nu så ser jag på gossip girl medans Anja ser på Pretty Little Liars och Emma spelar spel. Vi ska strax bege oss ut på en kvällspromenad! Ska bara se klart, höhö. ^^

2012-04-20
17:53:17

MysMys
Hejhej min kära läsare, höhö. Nu snart så ska jag bege mig ut i snön.. Måste ju tyvärr det om man ska ta sig ner på nedre för att umgås med folk! Idag har man varit på skolan i drygt en och en halv timme sedan åkte jag och Jennifer hem till mig och såg på film, eller jag hade sett filmen så hon såg den och jag tog en PN (power nap). Därefter så hjälpte jag henne med håret för att hon skulle iväg och knäppa kort till skoter körkortet. Now I have to go! See you!

2012-04-18
22:10:49

Sömnproblem fast omvänt?
Jag har en fråga, kan man va ett sorts omvänd sömnproblem, för jag har väldiga problem med att hålla mig vaken!? Jävligt störande vill jag lova er att det är iallafall. Somnar varje gång jag ätit, typ paltkåna pangbom liksom! Menmen, får väl hoppas på att det bara är vårtröttheten som spökar lite. Menmen, snart blir de gossip girl, ska bara hålla grisen lite sällskap medans han spelar wii i mitt rum.

2012-04-17
21:25:59

Hål
HackaHackaHålHackaHålHackaHål...
Närå skojjas!
Köpte äntligen min töjning och har satt i den så lycklig nu ja!

2012-04-16
22:22:18

Shopping!
Lite egobilder (Y)
Shopping från idag med mammsen!
Typ hela högen..
Skor!
Linnen!
Fram!
Bak!
Byxor!
Salva som jag ska masera in imorgon innan jag töjjer ett hål^^
Och mitt nya fodral till mina nya glajjooooorrrrr!
Gossip girl väntar! Hörs hej!

2012-04-15
15:02:20

Crazy!
Haha jag må ju ha världens sjukaste kompisar!
Igår kväll skulle vi dra ihop en strandfest liknande sak i sista minuten, blev inte sådär jätte lyckat för var kallt och inte så mycket folk. Då drog vi hem till Adde istället och jag och Johanna köpte pizza som vi delade på och ett pringles rör.
Därefter så kom ju Adde så klart på att de skulle ner på stranden och bada, och aa bad blev det ju. Nase skrek lagomt högt, Matte va så full så jag vet inte vad och Adde såg ut som en grottmänniska efteråt. Haha jag, Jennifer, David och Johanna stod på sidan och garvade medans jag filmade med Nases Iphone. Tillslut backade jag för mycket och vurpa baklänges över en sten måste ha sett riktigt kul ut, haha tur det va sand där!
Ha en trevlig dag!

2012-04-13
15:38:06

WoopWoop!
Kom precis hem från stugan som jag, Anja, Matte och Matilda har tillbringat våra dagar sedan tisdags. Har varit jätte roligt och skönt att komma bort lite. Dock så är täckningen sämst där så knappt något internet i mobilen. Inte knäppt några bilder för det fanns inte så mycke att knäppa på. Har dessutom kört väldigt mycket fyrhjuling som jag är grym på också, haha trodde inte jag va så duktig, aldrig kört något förutom cykel och moppe (en gång) i mitt liv. Får väl hoppas det går lika bra när jag ska börja köra bil! Aja nu ska jag fortsätta fixa lite och sedan sociala lite med folket utomhus!

2012-04-07
21:29:10

LOL!
Haha gudars vad seg jag är på att blogga nu märker jag, men har knappt varit aktiv vid datan eller sovit hemma. Nu har jag sovit borta fyra nätter i rad och vi får se om det blir fler, måste vilket fall GÅ upp till Simon eftersom gris Emil har mina lurar...
Inte gjort något speciellt så har ju inte precis något roligt att skriva om heller. Eller jo Emma Olsén fick en lillasyster i tisdags (3/4) om jag minns rätt.
Aja nu ska jag se på ArneDahl och äta godis! Hejdå!

2012-04-02
22:36:52

Gosaker!
Hejhej! Idag så anlände jag till skolan klockan ett, haha lagomt skönt o sova! I alla fall på skolan tog jag gardasil sprutan, gjorde dö ont, kom några tårar... Tyck synd om mig som är spruträdd som ett litet barn.  Då va jag tvungen att trycka lite godis så smärtan gick bort lite, gott va de! Efter de hade vi en påsktävligt mot våran paralell klass och jag och Alva vann INTE som vi förstod redan, höhö. Men i alla fall så fick de som losa ett tröstpris och jag lyckades norpa åt mig en påse och Anja också så vi hade lite chips party i vårat arbetsrum, wiho!
Höhöhö, aja lagomt soft vecka det kommer bli, började 1 idag, tio imorgon och kvart över tio på onsdag. Därefter så har jag lov runt 1 på onsdag eftermiddag!
NJUTER! GODNATT!

2012-04-01
22:57:27

Glad you came! The Wanted

2012-04-01
22:53:53

nörd!
Hejhej! Jag har inte suttit vid datan sedan i onsdags typ för på torsdag så började jag läsa hungerspelen boken på 300 sidor, läste 100 sidor på torsdagen och sedan 5o sidor på fredagen och 150 sidor på lördagen. Va ju tvnungen att läsa den innan jag såg filmen på lördag. Måste bara säga det att boken va bättre men det är ju alltid så men filmen var sjukt bra den med!
När filmen tog slut 23.10 sprang vi ner till bussen som gick 23.16 från blåhuset i stan. Vi hann precis med den som tur va för nästa gick 00.15 och va dessutom natt...
Därefter gick jag upp till min kusin och gav han o Emil lite godis som jag inte orkade för hade jätte ont i magen. Där tillbringade jag natten men glömde dock säga de till mamma och mobilen va av så hon hade ringt o efterlyst mig i hela bredsand typ haha! Men men, sov jätte bra i den gnekande bäddsoffan brevid gris Emil, hade dock lite ont i nacken när jag vaknade men antar att det berodde på att jag i vanliga fall sover med ungefär 5 normalstora kuddar och en jätte stor mjuk kudde.
Aja nu ska jag se klart gossip girl och därefter sova, måste ju upp 9 imorgon så man inte sover bort hela dagen, hehe börjar 1, tror jag iaf, får hopas på det!
GODNATT!