MALIN VAINIO

2010-10-31
11:37:24

Erik Hassle- Standing where you left me


2010-10-31
11:35:29

The Social Network

Tjena!
Igår var jag på The Social Network med Hanna Berglund och Anna Hamberg.
Filmen var grymt bra med det var skit pinsamt för en gubbe bakom oss tyckte vi prata för mycket, vi fick typ ett pratanfall hade varit tyst så länge, haha men gubben kom i alla fall bakom oss och sa om ni har svårt att koncentrera er på filmen så gå ut härifrån, jag och Anna höll ju på att dö, Hanna satt ju skit tyst haha fyfan!
Ja det var ju den dagen, haha skit mycket folk som hade klätt ut sig också, när jag skulle åka hem såg jag en kille med typ massa saker på benet som snören runt eller något, jag tänkte ju bara de är ju haloween enligt vissa så han är väl utklädd, men som fan var han ju inte de, tyckte synd om han, dessutom satt dom precis bakom mig och prata om hur hans ben blev så och hur det blev lagat fett äckligt!

Jo by the way min mobil har ju skärmen spruckit på så har typ inga nummer alls just nu, så ni får järna skicka ett sms med ert namn på så jag vet vem de e.
Hehe klartig jag är^^.


2010-10-28
22:21:00

Helevet!

Nu går min blogg åt helvete så om ni undra varför den ser typ helt störd ut så äre för att jag inte kan med sånt här om bloggdesgin skit äckel saker, men ni får gärna hjälpa mig om någon skulle vilja vara så gullig(A).


2010-10-28
21:36:19

Real träff!

Yää nu vare ett tag sedan men har varit så fucking mycket nu på senaste, som ni alla som läser vet att jag haft många prov, fått reda på so= g- matte=g- och no= G tro de eller ej men det enda provet jag trodde jag skulle få ig på fick jag G på fyfan stolt jag blev(Y).
Men aa engelska provet återstår, hehe.
Men i tisdags vare iaf real gymnasie träff, fyfan vad goda chokladrutor dom hade, trodde jag skulle dö, värsta lagret av smält choklad på så jävla gott asså. Men aa skolan värka ju också bra (A) haha men men. Har iaf gjort upp med mamma att jag får 2000 kronor om jag får 200 poäng i slutbetyg så bara att kömpa på nu! Dessutom får jag ju mer ju hägre än 200 poäng men inte mindre dessvärre, haha.
Aa nyss såg man på robinson så nu blire väl att slappa efter att ha bäddat ut bäddsoffan åt "kungen" haha närå, men  "kungen" ska ju sova här inatt med sin "hund" eller vad man ska kalla det, haha.
Imorgon blire baka bullar!
Hare!!!


2010-10-21
14:43:48

Alvin och gänget 2!

Haha nu sitter man och kolla på alvin och gänget, kom hem typ halv 2 och gjorde mat då, medans maten va i ugnen så städa jag lite i köket så mamma blir lite glad när jag berätta vilket betyg man fick på so provet(Y).
Har nyss äte upp är propp mätt nu asså...
Haha men nu kommer bilden på mitt enskilda skolfoto, pussss!<3


2010-10-14
19:11:10

Skolfoto!

Yää nu har jag fått mitt skolfoto, fick det dagen efter alla andra, bläää.
Men aa ni får en titt på gruppfoto sedan lägger jag upp enskilda bilden någon annan dag eftersom jag inte har den på datan just nu.
Har inte suttit så mycket vid datan nu på ett tag bara för att jag har haft prov och har fortfarande massa priv men det svåraste jobbigaste var ju idag.
Men jag återkommer när jag fixa bilden kan bli imorgon eller efter helgen ingen aning.
Hörs!


Översta raden: Hanna Berglund Melinda Nordlund Julia Larsson Jennifer Glad Emma Olsén Carl Åkersten Malin Vainio (JAG) Liselott Mattisson (stavning) Elin Mattiasson.
lersta raden: Simon Bergman Simon Nyberg Joakim Ceiner Emelie Norlin Fredrik Nyström Ellen Vestberg.
Nedersta raden: Henrik Melsom Martin Bergenholm Anton Aune Rasmus Ull Philip Sandersjöö Fredrik Göransson


2010-10-08
16:50:17

Dag 5

Japp då var den sista dagen avklarad!
Vi började dagen lite annorlunda idag än resten av dagarna, det första vi gjorde var att gå och köpa mjölk och sedan fick jag gå över gatan och växla pengar. Sedan blev det städning, aa alla dagar såg ju nästan lika dana ut denna vecka men lite olika saker hit o dit blev det ju. Aa nu sitter jag här ska snart basta väntar bara på att erica ska bli klar.
Sedan ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men tror jag ska ner på gården, låta tiden rinna iväg där nere istället för att sitta hemma och tråka.


2010-10-07
17:27:58

Dag 4

Yää veckan är snart slut!
Idag inleddes dagen osm alla andra dagar denna vecka, städning. -.-
Aja snart äre slut iaf, idag hade vi lite mer att göra bara för att jag och jennifer var så tröt så vi inte ville göra något, då får man mycke jobb.
Men aa annars såg dagen ut som igår på ett ungefär men inte lika mycke folk då, och det är jag glad över haha.
Efter jobbet träffa vi evelina rasu en snabbis och sedan blev de gymmet, kände att jag behövde träna efter de där kexchokladen jag åt. Efter träningen så åkte vi hem och nu ska jag snart äta, har tagit en dusch också men palla fan inte tvätta håret idag, nä fyfan!:D
Hehe men aa trevligt att man ska få smaka godis från kina av challe balle imorgon om han är snäll o ger mig något, han sa iaf att jag hade fel när jag sa att de va gött så blev lite fundersam då, haha.


2010-10-06
21:40:36

Dag 3

Idag har vi ju som ni kan läsa nedan, städat. ;(
Haha men aa det blev inte lika tråkigt idag som de andra dagarna för det blev faktiskt folk kaos, eller aa mycke folk på en gång så då fick man ju lite att göra, ganska skönt det med.
Blev ju dessutom att vi sluta 10 i 3 idag och sedan vänta på sazan och matilda för vi skulle träna vi vänta på de i en timme utan något vidare bra slut, det skulle inte med o träna. ;(
Haha men träffa iaf syrran och aivi på navet, syrran skulle handla osså satt hon aivi utanför ica, hörde hur hon skrek så kände mig tvungen att gå dit(Y).
Hehe aa sedan kom jag hem satt in lite mat i ungnen gick o duscha. Efter duschen va maten klar så då åt jag sedan blev det gården, det va ju egentligen meningen att jag skulle plugga nu men så blev de ju inte, jag orkar verkligen inte plugga, plugga, plugga och plugga. -.-
Störande för en trött person som mig vill jag säga, osså äre ju så att mitt minne inte är de bästa heller så kommer ju inte ihåg det jag läser eller pluggar på, kommer ihåg sakerna jag upprepat 100 gånger typ, men ska jag upprepa allt 100 gånger bli jag klar i november, nästa år. -.-
Nä ska kolla på syrran snart! Hehe hoppas alla andra också gör det, då kan jag ju lova att ni får er ett gott skratt iaf, hehe.


2010-10-06
10:49:00

Tråk

Vi sitter på pasta house nu och vänta på att få göra något och inte bara sitta som en idiot med jennifer och stirra på varandra, är iaf glad över att man har musik. Hittills har vi dammsuge, torka bord och putsa fönster, det är inte så mycket folk här just nu så det blir nog att sitta här ett tag till. Haha man är hellre här än på skolan, menmen inte så kul att kliva upp tidigt och städa sedan bara sitta ner typ, skulle hellre sovit längre och sedan städa och inte suttit ner och stirra, tror dessutom att jennifer håller på att somna, inte okej, osså efter det här slöa arbete blir det träning.


2010-10-05
21:26:30

Dag 2

Idag börja ju dagen med städning som vanligt, torka och damsuga, vi fick även puttsa fönster och torka dörrar., Sedan fick vi sitta ner i ca en timme och bara stirra.
Efter ett tag kunde vi ta tallrikar och torka borden efter kunderna.
Sedan satt vi igen, åt lunch halv ett efter det fick vi sköta disken, det höll vi på med ett tag och sedan torka vi bord och tog bort tallrikar igen.
Vi sluta tio i 3 idag, det va ju nice.
Nu ser jag på tv ska snart sova!(Y)
Hehe godnatt!


2010-10-04
21:32:02

Dag 1

Idag började vi klockan 9 på morgon, vi var i stan 20 i typ så vi bestämde oss för att ta en senare buss, hehe.
Vi börja med att plockan in varor i fiket och fixa i kylarna, sedan torka vi bord och stolar och efter det damsög vi. Efter det fick vi skriva skyltar och så.
Vi gjorde inte så mycket mer idag, typ plocka undan efter kunder och torka borden, jag fick skala lök(Y).
Aa vi kanske satt och kolla ut genom fönstre 2 eller 3 timmar toltalt vi fick tillomed sluta halv 3 istället för 3, men dom sa iaf att vi skulle få mer att göra imorogn och det hoppas jag med, haha men det värsta är ju att man knappt fatta vad dom säger så skulle behöva en tolk xD.
Närå men vi får se hur det går imorgon.


2010-10-03
21:18:34

Jag lever!

Haha jag hade höga förväntningar på att göra illa mig idag på himlabadet men klart som fan att jag inte gjorde de då!:D
HAHA, minns att senast jag var där i början av sommarlovet bröt jag nästan foten, inte okej.
Men kul vare!
Just nu ska jag börja packa sedan städa lite och sedan sova tro jag, ska fan upp och prao imorgon på pasta house, hoppas de blir nice.
Nä jag kommer kanske tillbaka mer idag!
Hej så länge.


2010-10-03
11:45:10

Himlabadet!

Idag blire himlabadet med emma och charlie vette fan om det blir några mer, men det få man ju se sen, hehe men aa jag har iaf träningsverk från träningen igår. HAHA xD
Just nu snackar jag med Matilda Sund på msn och lyssnar på gabba gabba!
Ska väl gå och packa nu.
Ni får ha de så bra herrå!


2010-10-03
00:03:03

Gamla bilder!



Haha söt man vare då!!


2010-10-02
23:55:43

Musik in my heart!

Nu sitter jag o lyssnar på musik som jag alltid gör eftersom att utan musik så känns det så tråkigt, hehe jag e iaf galen i musik, måste kyssna på musik hela tiden!
Undra vad som händer imorgon då, kanske himlabadet, vi får se, det säger jag väl imorgon.
Nä nu blire mer musik och massa annat, fast min data e ju lite efterbliven också, jag lyssna på radio på datan och den börja fan hacka skit störande, menmen ibland (eller ofta i mitt fall) kan det bli så.
Alla frå ha det så bra kanske slänger in ett inlägg innan jag lägger mig! ^^,


2010-10-02
23:51:32

Casado & Daif feat. D2M - Gabba Gabba (Official Video) !!

2010-10-02
10:56:23

TRÄNA!

Idag blir träning, har varit vaken i en halvtimme på ett ungefär. Sitter och äter frkost just un och lyssnar på musik.
Märkte att tv som jag starta inte är på, starta den för typ 20 min sedan och nu märkte jag att den inte var på, haha men så kan det gå ibland.
Men ska väl sikta på att hinna in till stan runt 12 då, men måste vänta på jennifer och emma också vet inte riktigt när dom är klar och så.
Men efter träning så skulle kanske sazan komma in till stan och vi skulle ta en fika någonstans, får väl se om man är sugen på de då.
Imorse vakna man ju flera gånger av en och samma hund, haha först stod den på mig och sedan försökte den tjocka hunden att krypa under min soffa, men tror den inte gick så bra för hon fastnade och höll på att sprattla, haha dessutom är den tjocka hunden en dvärg pintcher eller hure nu stavas. Sur är jag iaf på morgonen, haha fyfan, nä inte pratglad iaf. Nu ska jag sätta på tv på riktigt ser att hälften är på, haha vi hörs.