MALIN VAINIO

2011-03-31
23:44:46

Idrottsgala 2011!

Tjenare alla glada människor, eller aa de flesta sover väl iaf om de ska till skolan imorgon. Men aa idag hade vi idrottsgala igen då, sista för mig och alla övriga nior. Haha fett kul hade vi iaf men ondheten i fötterna gick inte att undvika, bara då man satt ner och hade fötterna i luften, då gick de bra. Men aa nu är de så att jag inte lagt inte bilderna på datan så bilderna får ni se nästa gång jag bloggar, fast det lär ju bli imorgon nån gång. Men aa nu ligger jag så skönt i sängen att jag snart somnar, Godnatt!


2011-03-30
22:18:54

Nyklippt

Hej igen, jag har glömt bort min egen blogg, haha ganska kul..

Nä men jag har iaf klippt mig och här får ni se en bild!


2011-03-27
21:23:17

Städat och snyggt

Så då har jag städat mitt rum, har även vridit ett bord satt jag har större yta nu, haha!
Just nu sitter jag och kollar på big brtother och kommer inte på något att skriva om satt jag tänkte inte göra ett så långt inlägg ikväll.
Men är det något speciellt ni läsare vill jag ska blogga om så är det bara att skriva en komentar så går det säkert att ordna.
Men aa snart blire sova och en lång dag imorgon, haha eller nja inte lång precis men.
Ni får ha de så gott för de ska jag!


2011-03-26
10:07:52

Godmorgon

Hejhej alla sömntutor, är ni vakna, eller nä de tror jag inte. Haha själv vaknade jag typ halv 9, då hade jag sovit mina 8 timmar så då ville jag vakna, eller aa hade varit skönt att sova lite till.
Men iaf hade jag en sjuk dröm inatt, brukar vanligtvis inte komma ihåg vad jag drömmer men inatt gjorde jag det.
Idag blir de vofflor till lunch iaf, hoppas det smakar lika gott som alltid, och får ju inte glömma att för ett år sedan va jag i Thailand, ganska så skönt.
Men aa ha en bra dag i solen, puss och kram.


2011-03-25
16:54:29

OJOJOJ!

Nu har jag glömt att blogga, haha men aa igår hade vi tjejer i klassen en väldigt rolig dag! Vi vann basket dm för tredje gången, var dock inte med i 7an men. Superglada vi blev iaf!
Men aa idag har några i klassen badat isvak, bland annat Jennifer och Emma. De såg väldigt kallt ut. Haha men jag badade inte^^.
Efter de blev det gymmet för min del iaf, ganska skönt fast var fett hungrig när jag kom hem. Nu har jag nyss bastat och blir väl att fixa och dona lite i rummet och med mig själv också.
Ni får ha en bra fredagskväll för det ska iaf jag försöka att ha!


2011-03-23
16:35:42

Engelska nationella

Hejhej! Idag hade jag som sagt engelska nationella muntligt, gick awesome för mig och Julia, Jocke hade däremot lite problem, slutade med att han blev utslängd för att han satt och smsade.
Haha aja, de va faktiskt inte så svårt, i början var de lite tyst och så, men sedan blev de bekvämare att prata. Julia och jag babblade på medans Jocke typ sov, stackare, men tillslut fick jag och Julia han att prata lite.
Övrig info, imorgon är de basket dm på nivrena för er som missat de, min klass ska hem med guld igen som alla andra år^^.

Föna håret, äta mat, klä om och sedan gå ner på gården och plugga lite, fullt upp resten av kvällen då(Y).


2011-03-22
21:42:14

Alice i underlandet

Alice i underlandet, vilken sjukt bra film, haha skrattade ganska mycket åt den jävla förvirrade haren. Osså måste jag bara säga att jag älskar Johnny Depp, han är ju bara för bra!
Sitter och glor på 99 saker man måste göra innan man dör, ganska roligt, eller aa jag kollar ju inte så mycket men lyssnar ju så gått de går. Om 20 minuter börjar big brother så ska väl kolla på nära Roza sitter och lipar genom hela avsnittet igen då.
Mjo osså imorgon är de engelska nationella satt får ju försöka att få ut några engleksa meningar ur käften annars blir de ig.
Men aa tv mys med mig själv, godnatt alla!


2011-03-22
18:26:25

Godmorgon världen!

Hejhej, tänkte bara säga att livet är ganska orsättvist ibland, fast så illa är de iallafall inte, imorgon ska jag till skolan halv 9 och göra prov medans andra halvan är hemma och sover, fast nästa vecka blir de bättre för då gör vi tvärt om. Mohahahahaha ganska skönt att sova länge ändå, men jobbigt att ha nationella idag och och imorgon, hade inte haft något emot att ha de nästa vecka.
Nä nu ska jag gå upp och va social med mamma tror jag, kanske lägger in något litet till senare ikväll.


2011-03-21
22:04:33

Måndag 21/3-11

Tänkte dra lite kort om vad jag gjort idag, kan ju börja säga att jag vaknade och gjorde en massa saker här hemma sedan åkte jag buss, haha. Men aa sedan var de ju lektion som jag tror ganska många haft idag. Blev även en liten jazz show på hedbergska men jag satt och spelade mest hela tiden.
Dagen forsatte med att jag Jennifer och Emma drog och trännade en halvtimme sedan pallade vi inge mer satt då drog vi hem, jag duschade, åt mat och drog ner på gården efter en oplanerad tuppis i soffan.
På gården blev de lite olika saker som vanligt, blev roligt när Niklas kom fatt då hade jag någon att flumma på haha! Sedan så hade de fight nere och aa de blev som de blev...


Hebbe fick ett slag^^

Men nu är de Big Brother, Godnatt!


2011-03-20
20:48:36

Färgat håret (Y)

Så nu har jag färgat håret!

FÖRE


EFTER


Lite mörkt jag vet men de blir ljusare med tiden ;D


2011-03-20
17:10:18

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeg

Hejhej, har inte bloggat på ett tag nu men har ju inte gjort så mycket heller.
Minns knappt vad jag gjort senaste veckan förutom att de va melodifestivalen förra lördagen, Jennifer blev ganska så sur när Danny inte vann.
Under veckan har jag bara varit i skolan, på gården eller hemma.
I torsdags hade vi övrnattning på skolan, blev inte mycket sova då, var vake 41 timmar i sträck sedan sova jag tuuuuuuuungt! Aa inte mycket mer som hänt i mitt liv denna vecka, eller jo igår var jag och emma på birsta och idag var jag hos min kusin, hennes barn fyllde tio så blev lite tårta och sånt.
BIlLDER UNDER VECKAN SOM GÅTT!

Min packning, eller och hanna, emma och melinda, ellen och jennifer

Rasmus packing, våran pizza, pizza baking, ellen och jennifer
    
Tjejernas sovplats i gympasalen

Killarna spelar boll

Kvällsmys

Denna bild är knäppt 7 på morgonen, ingen sov,tror jag ^^

De tre blonda, kul att vara blond för en dag^^

Mina söta små kusinbarn, den minsta är nästan ett halvår^^


2011-03-12
12:05:24

Tja på alla som har snyggare hår än mig!

Tjena hallå, jag måste bara informera er att mitt hår ser ut som ett skatbo just nu, men jag överl iaf.
Igår var det Hellens 18 års fest!! Grattis till henne, fyfan vad folk det blev tillslut, jag drog runt 11 men redan då var det aspackat med folk, men kul var det!
Drack gjorde jag inte men kul var det iaf.^^
Ikväll är man hundvakt då, blir väl att se på melodifestivalen för första gången iår, i sällskap med Jennifer, Sazan och kanske Anja, får väl se om det blir fler.
Men nu ska jag hitta på något.
Hörs hej!


2011-03-10
21:58:24

Från en sak till en annan

Idag har jag varit trött, väldigt trött faktiskt, vet inte varför sov faktiskt ganska länge idag, 9 timmar, längsta natten hela lovet, imorgon ska jag iaf sova länge har jag gjort upp med far min.
Idag har jag varit i birsta på nordea och i stan, han även varit i granloholm och i nacksta.
Varit med anna hela dagen typ.
Från de till något annat...
Har gjort slut med Oscar, vill inte att ni ska tro jag är en player eller något men kände att de gick för fort att bli tsm med han, men ångrar inget, haft väldigt kul den här månaden.
Men nu är det dags för big brother hörs hej!


2011-03-09
21:53:14

Pepprally

Idag var det pepprally i sporthallen, ganska så roligt att spela faktiskt. Kände mig ganska duktig tills vi nötte Alnö, fusk att de bara hade folk som spelade innebandy i laget typ. Efter pepprallyt drog jag och Charlie hem till han och kollde film och mobbade Jesper.
Nu sitter jag och väntar på att Big Brother ska börja sedan blire väl sova och sedan imorgon ska jag kanske fixa mitt lägg och bank kort, får väl se om de blir av.
Förövrigt så vill jag berätta att de är osmart att bada på himlabadet i 5 timmar om man är allergisk mot klår, kom ihåg det, alldelles röd i hela annsiktet. Ont det kliar och svider men men jag överlever.

Allt från mig just nu, hörs hej.


2011-03-06
11:36:53

Godmorgon!

Godmorgon på er, det blev ju inte sängen precis när jag skrev att jag skulle sova, ist så somnade jag typ 20 i 1. Men nu är jag iaf vaken och har inte det blekaste om vad jag ska göra idag. Kanske ska börja dagen med en dusch, eller kanske mat, hehe aja något blir de ju att göra såhär på morgonen men vette fan vad man ska göra senare idag.
Får väl hoppas på att jag hittar på något istället för att bara sitta hemma och tråka. Men vi får ha de så bra puss hej.


2011-03-05
23:28:17

Sova!

Fyfan vad jag är trött! Sov hos Oscar inatt pch vi somnade typ 3 och klev upp 20 över 10. Så helt slut nu satt de blir väl till att lägga sig snart^^.
Mysigt har vi haft det iaf.
Godnatt bloggen!


2011-03-04
16:09:47

Masage (Y)

Emma sitter och ger Jennifer masage medans jag tänkte lägga in ett inlägg om vad som hände idag när vi åkte buss. Allt börjar med att Emma sätter sig på en plats och då ville Jennifer sitta bakom henne men efter att hon nästan satt sig så märkte hon att det var någon där, haha vi skrattade ihjäl oss hela vägen hem. Men haha jag tyckte synd om mig och Oscar tyckte synd om killen, men vem tyckte synd om Jennifer förutom hon själv?

Jennifer: Jag dregglar, ajajajaj

Hon sa att jag missade något, heh men får hoppa över masagen^^.


Gammal bild på mig och Jeff =D


2011-03-03
21:32:54

Torsdagen före lovet!

Yääääääääääääääää, äntligen snart fredag!!
Varit på stan idag med Oscar, de va trevligt, lite trött bara. Sedan träffade jag min älskade Hellen som jag saknat så jävla mycket, hon var med Nora och Natta. Hellen skulle sola så de blev ju att jag och Natta blev utanför och Nora med Hellen i solariet, jag och Natta hade iaf trevligt medans vi väntade.
 HAHAHAHAHAHA, Hellen brände sig lite^^.
Imorgon ska jag sova hos Oscar satt lär ju inte göra något inlägg om han inte lånar ut en data, men gud, jag längtar som fan efter söndag kväll, ska bli så skönt att kuna gå och lägga sig efter tolv för en gångs skull!
Men nu måste jag upp till min älskade pappa hörs hej!


Mohahahahahahhaha


2011-03-02
22:29:33

Halvdöd, vill ha lov!

Nu fan vill jag ha lov, står inte ut längre!
Somnade sittandes idag efter att jag hade duschat och ätit middag, inte okej att göra det, helt slut i hela kroppen, måste kliva upp sju varje dag typ, sedan tränade jag idag så var helt slut klockan 5. Kommer somna som en stock ikväll, sedan har jag faktiskt sovmorgon till halv åtta imorgon. Men blir en tråkig dag imorgon, eller beror på om jag stannar på stan ett tag efter skolan.
Men ska fortsätta titta på Bog Brother sedan blire sängen puss!


2011-03-01
19:24:12

Grown ups

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
 Måste bara säga det att de som inte har sett grown ups har missat något, sån jävla rolig film! Garva säkert varje gång som hunden skällde, fulaste skallet jag någonsin hört, haha aja jag vill iaf förmedla att för er som inte sett den verkligen borde göra det!


2011-03-01
16:49:37

Vill ha lov nu!

Bara jag som längtar till lovet elle?! Jag håller på att avlida när jag ska kliva upp sju på morgonen och sätta mig på en buss och åka heeeeela vägen till skolan och dessutom gå upp för en backe.... Jag har iaf haft en ganska slapp måndag men en ganska så jobbig tisdag med mycket att göra på lektionerna, som tur är man smartare än de andra i klassen som bara satt och sköt/ kasta fotboll i klassrummet idag, störde ganska så mycket men klarade av att läsa de där novellerna iaf. Just nu väntar jag på att komma på något att göra, ser ut att antingen bli film eller spela wii.

Har dessutom fixat sommarjobb de första fyra veckorna i början av sommarlovet, lika bra att jobba de första veckorna och sedan slappa resten.

Men nu blir det att hitta på något hörs hej.