MALIN VAINIO

2011-04-29
00:13:55

Sömnig

Tjosan i trosan, nu sitter jag här igen och skriver en massa onödigtheter. Men dom som läser, läser och dom som inte gör de behöver inte. Jag skriver för att själv kunna läsa de och återfå gamla minnen, haha aja. Dagen har varit lång. Vakna 8.22 prick av att Jennifer smsade mig, men sedan hade jag ju glömt bort helt att vu skulle vara på sporthallen 9.30 typ, aja haha jag hann iaf. Lite mat och lite packande så var jag klar att gå.
Men dagen blev inte så lugn, hade en väldigt strulig dag i början, hade ju helt glömt bort att jag skulle ut med syrrans hund i stan, jag va ju i stan så skulle bli enkelt trodde jag, men nääää, nyckeln hem till henne var ju hemma i bredsand på köksbordet. Då fick man ta en biltur dit och då så har jag ju såklart ingen hemma nyckel heller så får ringa min far som ringer sin far som får komma upp och låsa upp hemme så springer in sedan ut och sedan tillbaka till sporthallen för att vara med de 3 sista minuterna av andra matchen, vi förlorade de två första med de sista vann vi eftersom de lämnade walk over, hehe välförkänt seger tycker jag! Hehe men aa sedan åkte jag och Jennifer till henne sedan gick vi till mig efter en kvart typ för kom ju på då att jag hade en nykel hem till oss på den till syrran, haha aja ganska strulig dag,
Men dagen fortsatte iaf med en kebabbrulle, haha åt en fjärdedel av den typ, inte så jätte hungrig sedan sprang jag och Jennifer till bussen och drog till stan, väl i stan så går vi upp till Norra för dom där trapporna, och jag söger bara de, aldrig mer i sånna varma kläder! Men väl upp så kommer Linne, Linnea och en kille, men sedan drog Linnea och killen och då kom Petra sedan kom Hanna en snabbis också, satt och skämta lite medans hon pratade i elefån, hehe jag blev lite flummig på colan. Men sedan var de dags att åka hem också så jag pkte med Linnea och Jennifer med Petra ner för backen så gick vi från skvadern typ bort till räddningstjänsten i skönsmon, där hade jag ont i fötterna så då orkade jag inte gå mera, men då kom ju bussen så då åkte vi hem och gick de lilla sista biten som återstod, sedan skulle jag smyga in och går rakt in i en väska... HAHA aja hoppas mamma inte blir sur, hon som ska upp kvart över fyra, palla!
Aja nu tro jag att jag ska ringa ett samtal kanske sedan sova, godnatt!<3


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: